Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mówią na mnie MR.

Geneza i cel przebywania mężczyzn na kafe.

Polecane posty

Regres, gdzie made to latwo ustalić, bo teraz prawie wszystko jest made in china. Więc zgaduj, gdzie purchased. ;-) (A pamiętam zakupy sprzed około 10 lat z wpisem na metce np. made in UK or made in USA - wartość historyczna) (net mi się zacina, nie że tak wolno myślę :O )

Gość cel jest prosty
hehehe, taaaaaaaaa, wpadam tu raz na pol roku, jak juz napisalem, i jeszcze pewnie powinienem znac wasze imionaaaaaaa. pozwol ze przytocze kilka durnych tematów z dzis: - http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4371014 - http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4370944&start=0 - http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4370984 wybacz o pani ze nie poswiecilem wiecej czasu na poszukiwania glupoty. albo masz jakies kompleksy, albo nalezysz do tej grupy skoro tak sie oburzasz :)

A dalczego mężczyźni na kafe, pokazują język kiedy udzielają odpowiedzi?

A przed chwilą wyśmiewałaś się z prawiczków nie psiadających prawa jazdy." zle zrozumiałes to był tylko przykład durnego tematu :) made in UK or made in USA - wartość historyczna)" Lusia ja pamietam metki z USSR i CSRS ;)

Gość cel jest prosty
pokazuja jezyk, bo dupsak nie moga.

Gość
warczy - ale w tym temacie co robię czy na kafe ?? jesli chodzi o temat ?? nudy więc sie smieje a jesli chodzi o kafe ?? w pracy czas spedzam siedzac na tym forum hehehe :P i uwielbiam zakładac provo nabijając się z ekscytacji tych co biora to serio :P a Ty ??

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
ja jestem mężczyzną i jestem tutaj od tyg. bo jeszcze mi się nie znudziło.

ja też jestem nowy , mam na imię Waldemar i od 3 dni jestem na kafe :)

Gość zenon zna laski
bo lubie

Gość nieznana orange
:D co jak co, ale i tak najgorsze są TWA i ich topiki typu "nudzi mi się" albo "mówię wszystkim dobranoc" :o

sucz-masz niezłą pracę, jak płacą Ci za siedzenie na cafe, tylko na dłuższą metę można zwariować :) Ja tu sobię urozmaicam czas siedzenia przed komputerem, absurdalnymi dyskusjami. Zawsze ciekawiło mnie po co ktoś zakłada prowo?? :)

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
Regres Mówisz że przebywaja tutaj prawiczki ale większość kobiet przebywających tutaj nie będę pisal po nickach to też chyba nie ma partnerów i komu co do tego kogo to obchodzi?

cel jest prosty - nie otwieram linków z kafe :)

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
Regres Ty jesteś babą bo już wcześnie napisałaś w formie żeńskej.Ppozatym twoje wypowiedzi są zbyt durne np. o tych prawiczkach nie posiadających prawa jazdy.

Gość
WARCZYPIES -no jak po co ?? heheh moze mam płytkie poczucie humoru ale jak zaczynaja się kłocic albo ktos wyjedzie czasem z tekstem:P no i sama mysl ze taka afera o cos co tak naprawde jest iluzją moja imaginacją :P heh i jest tu kilku "czubków" z którymi mozna sie posmiać i pogadac powaznie ... a płacąm i oficjalnie za bycie sekretarką heh więc sama organizuję sobie czas moge wszystko zrobic w ciągu 2 godz. na pełnych obrotach a moge cały dzien... ale wole szybko... a potem na kafe :P

Gość zenon zna laski
piszcie do zenonka:(

Gość
choc ostatnio nawet w nocy tu bywam chyba za bardzo się przywiązałam dlatego tez robie sobie detoks ... od nocnych pogawedek :

Dwa lata temu otworzyłam jeden i do dziś mi się sni to, co tam zobaczyłam 😭

Ty jesteś babą bo już wcześnie napisałaś w formie żeńskej.Ppozatym twoje wypowiedzi są zbyt durne np. o tych prawiczkach nie posiadających prawa jazdy" ale cię męczy to prawo jazdy :D ? Możesz sobie myślec co chcesz , tak jak ja mogę pisać sobie w róznych formach ...