Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlene123

czy.jestem.w.ciąży?!

Polecane posty

nie szkodzi. grunt że widoczna. wysycenie koloru zalezy od stadium ciązy, fakt że kreska jest jasna oznacza tyle ze ciąża jest bardzo wczesna. i tyle. jakby ciązy nei było wcale toby nie było nawet cienia kreski.

Gość hmmmm.......hmmmmm.........
zrób zdjęcie test, może my ocenimy:) ale z tego co wiem taka blada 2 kreska też oznacza ciążę

Gość adonissssssssssska
no ja też uważam,że skoro kreska jest nawet ledwo widoczna to ciąża jest, zastanawia mnie tylko czemu test wyszedł 10 a właściwie już 9 dni przed @ ??

Moja siostra tak miała, nie wiedziała ze to oznacza ciąże, bo akurat na tym teście nie było napisane. Poszła do gina tylko był najwidoczniej mało doświadczony i nie zauważył przy badaniu ze to 8 tydz. Mój gin w 8 tyg poprzez badanie ginekologiczne stwierdził ze macica jest ciążowa. Tamten gin przepisał sisotrez luteinę, an wywołanie okresu, ale coś ją podkusiło kupić test i wtedy były już 2 grube krechy. GRATULACJE ADONISSSKKA na testach pisze ze niby wykrywają ciążę już 8 dni po zapłodnieniu, moze w twoim przypadku tak było

Gość Atka1990
wiadomo ze wykrywa sie ciaze o wiele pozniej ale jesli uprawialam seks 3 dni przed planowanym okresem to jakie jest ryzyko?

Gość adonissssssssssska
marika to nie ja jestem szczęśliwą zafasolkowaną :-) z tymi testami to wiesz niby tak piszą, ale i tak zalecają robić w dniu spodziewanej @, wiem że test najwcześniej może wyłapać ciążę w 12 dpo (dniu po owulacji) i tak prawde mówiąc nie wiemy kiedy ta dziewczyna miała owu

Gość madlene123
żałujcie że nie widzicie mojej miny.:) heh. czekam do @...a następnie wizyta u ginekologa. ...nie dociera do mnie nic:P

Gość muminka20
odpowiedzcie prosze tylko nie krytykujcie mnie ..wiem ze plemniki gina np w wodzie, tym bardziej pianie, no i jak kocham sie z chlopakiem w wodzie to czasem uzywa plynu do higieny , namydla go dla lepszego poslizgu..i czy w takim wypadku jesli by sie spuscil to te plemniki zgina skoro tam piana jest????glupie troche ale odpowiedzcie...

Gość madlene123
aaa...i moja temperatura wynosi 37stopni.takze tez cos w tym jest.

Witam Mam pytanie 7 dniu cyklu kochał°am sie z mężem do końca, teraz powinnam dostać okres pobolewa mnie brzuch i piersi niby jak przed miesiączką ale jakos sie obawiam że jestem w ciązy co myślicie??

Gość madlene123
..

Gość adonissssssssssska
madlne a który masz dzisiaj dzień cyklu ??

Gość madlene123
24 dzień cyklu.

Gość adonissssssssssska
hmm jak dla mnie to conajmniej dziwne że test wyszedł pozytywny... a zazwyczaj jak długie masz cykle ? pisałaś, ale już nie pamietam

Gość madlene123
szczerze? ja juz zgłupiałam.. więc @ dostaje 18-19 kazdego miesiaca.

Gość adonissssssssssska
no to jakoś 30 dniowe, dlatego dziwie się czemu test wczorajszy tak ? czyli w 23 dc wyszedł pozytywny,a ostatni okres miałaś normalny czy taki skąpy ? może zaszłaś wcześniej, ale z drugiej strony już pierwszy test by wyszedł... nic już nie wiem

Gość madlene123
@ miałam bardzo skapy jak na mnie. trwał jakies 5 dni..i to ledwo co. a zazwyczaj mam długi..i doprowadzający mnie do totalnego wykonczenia. nie sadze abym zaszła w ciaze wczesniej.. kreski na tescie bylyby raczej widoczniejsze.

Gość adonissssssssssska
no właśnie, trochę dziwna sytuacja, ale jeśli to fasolka to serdecznie gratuluję :-) dbaj o siebie i spokojnych 9 miesięcy;-)

Gość madlene123
dziękuję serdecznie..;) jak będzie pewne to dumna jeszcze tu napiszę..;)

Gość madlene123
wiecie ze mam penisa? :classic_cool:

Gość Bunia1999
Kochałam się z partnerem 31 stycznia i 1 lutego, to były prawdopodobnie dni płodne i wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny.Czy to możliwe, że na test było za wcześnie? Cykle mam 32 dniowe, a kolejną miesiączkę 15 lutego.Dodam, że pobolewają mnie sutki przy dotyku i brzuch pobolewa mnie tak jak przed miesiączką i kregoslup. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.

oj raczej jesteś w ciąży. Ja też miałam słabą kreseczkę a to był już gdzieś 6 tydzień. Też miałam dziwną miesiączkę. Powodzenia. Napisz nam co dalej:)

Gość madlene123
...ktos zrobil sobie ze mnie zarty!... przepraszam za wypowiedziec z wiadomoscia o penisie;].

Gość adonissssssssssska
madlene dlatego warto zastrzec sobie nick, wejdz w preferencje u ustaw sobie hasło

Gość NieZapomnij
Ja współżylam kila dni po miesiączce, jeszcze zanim pojawił się śluz płodny, po czym sie okazalo że śluz płodny w tym miesiącu wogóle się nie pojawił...!! Od tygodnia mam codziennie sile bóle głowy, szczególnie rano. Boli mnie brzuch jak na okres, ale bardziej kłuje. I nie bolą mnie wogóle piersi, a zawsze przed okresem bolały. Dziś miałam dostać okres. Boję sie zrobić test ... ehh

madlene a ile masz lat? ja mam męża i 24 lata a świat i tak mi się wywrócił do góry nogami.mimo wszystko już nie mogę się doczekać dzidzi

mam 18 lat. teraz pewnie troche stracilam w waszych oczach, no ale trudno. jestem swiadoma tego co mnie czeka. ale nie załamuje sie..dziecko to dar..nie kazda kobieta moze je wydac na swiat.