Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki9000000

Brzydki pomoc, potrzebuje lekarza

Polecane posty

Gość brzydki9000000

Jestem brzydki ok trudno ktos musi byc akurat na mnie wypadło. Dziewczyny mnie olewajo, pogodzilem sie z samotnością. Mozecei powiedzeic ze tez znajdzi brzydka i podbno do mnie niestety chcialbym tak ale nie potrafie nie podobaja mi sie takie nie chce oszukiwac dziewczyny i udawac czegos czego nie ma. Rozumiem doskonale czego facet brzydki musi miec ładna i wogole rozumiem to i ok dlatego pretesij nie mam jakos. Jest cos takiego w mozgu ze odpowiada za takie cos ze na widok dziewczyny dziala jakies tam funkcjie i wogole. BO nie powiem bardzo jak widze jakas dziewczyne to mam poczucie ze chicalbym i wogole. NIe wiem jak to jest byc kochanym i wogole, bardzo bym chcial poznac to ale tak musi byc ze niesety jestem brzydki i musze sie z tym pgoodzic a zarywanie lasek na hajs czy fajne bryki to nie dla mnie nie o to mi chodzi. Kocham jedna dziewczyne ale juz gadalsimy o tym i mowila mi ze mnie lubi i wogole ale nie mam tego czegos zeby byc jej facetem ze nie cuzej do mnie tego czegos cos takiego mi mowila ale ja mysle ze chodzi o wyglad tylko nie chce mi o tym powiedz ze wzgledu na dawne czasy. Do rzeczy potrzebuje numer gg do jakiegos lekrza. Na żywo sie nie odwaze o ty mowic ale chce pogadac z jakims lekarzem czy jest usniecie czegos tkaiego zebym jak patrze na dziewczyne zeby mi sie nie podobala i tak wogole mnie nie podnieciala byla dla mnie obojetna jak gosc. Z góry dzieki I gratuluje ludzia co sa zakochani szczeliwie

Gość Mówią na mnie MR.
Pokaż fote. Pomożemy. Zmienimy fryzure, nałozymy maseczke, poradzimy, doradzimy, ubierzemy. Bedą z ciebie ludzie.

Potrzebujesz lekarza, nie dlatego, ze jestes brzydki ale dlatego, ze jestes nadpobudliwy, i w ogole ;) 🖐️

Gość Ewellinka
Ty jesteś ciagle zakochany w tamtej i blokujesz sie na inne dziewczyny a swoje porażki usprawiedliwiasz tym, że jesteś brzydki. Tobie potrzebny jest dobry stylista lub człowiek od wizerunku by przyjaźniej na siebie spojrzeć:) Wtedy same ładne będziesz przyciągał:) Ale może się mylę...

Gość brzydki9000000
jestem brzydki jestem nie chodze na imprezy bo laski z gory ze man smiejo czy cos nawet kiedyś parę razy jak poprosulem dziewcyzne do tanca to uslsyzalem speirdalaj A robienie z siebie Pedałka to bez sensu(fryzura ubior czy cos) chce byc facetem nie lalką, a ze nie urodzilem sie z uroda ladna typowo meska to trudno tak musi byc ktos musi byc taki

Gość Ewellinka
ale tragedii nie ma, bo pewnie jak ty się jakiejś podobasz a ona tobie nie bo jest z tych średnich to też odmawiasz i muszą się z tym pogodzić:P prawda?

Gość brzydki9000000
nie podobam sie żadnej i nie podobałem wiec ci nie powiem żadną nie odrzuciłem bo żadna mnie nie chciała NIe o to chodzi ze musze sie wszytskim podobac czy cos wiadomo ze to bez sensu ze jak ktos sie podoba to musi byc on i on musi sie zgodzic nie bo to bez sensu, zdarzy sie bezwzjamnosci cos wiadomo Ale niestety u mnie nie ma "zdarzy sie" tylko jest zawsze przegrane kosz czy cos A jaki widze jakas pare czy cos to mi po prostu szkoda i mnie sciska ze ja tak nie mam i ze nie moge miec i musze sie z tym godzic albo jak dziewczyan mi sie podoba Dlatego potrzebuje czegos takigo co by mnie przestawilo zeby dziewcyzny mi sie nie podobaly, usniecie z mozgu czegos takeigo czy cos zadna kastracja czy cos nie nie, chce byc normlanym singlem i spokojnie zyc a nie patrzec z boku z zazdroscia

Gość Ewellinka
:( nie przesadzaj :( chyba nie jesteś jakoś oszpecony?... przecież to niemożliwe żeby kompletnie nikomu się nie podobać

Gość brzydki9000000
nie mam jakis depresje czy napady agresje gram w piłke nożna w druzynie i moze dlatego bo glownie emocje i wogole to sie wyrzywam kocham piłke od dziecka i moze dlatego mnie utrzymuje bo gdybym nie mogl grac to bym naprawde popelnil samobojstwo oszpecony nie wiem niewiem, mam bardzo niesymetryczna twarz, czolo jak bibord lekko do przodu, nos mialem krzywy ale zrobilem operacje ale nie jest taki jak chcialem nie jest piekny, oczy jak ping pongi, no i pryszcze, jeszcze ten piperzyk nad ustami, szybki rosnacy zarost maskarka, rano sie ogole, wieczorem mam juz lekko brode,