Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natureMan

jaki kolor włosów jest najexowniejszy u kobiety?

Polecane posty

Gość natureMan

jaki kolor włosów jest najexowniejszy wg was? Ja osobiście lubie kobiety o włosach jasno broązowych i błyszczących :) Proszę o szczera opinie, a nie wypisywanie przez blondynki że to blond jest sexi , a przez brunetki że nie prawda , bo ciemne są najlepsze, prosze o obiektywne wypowiedzi facetów a także pań :) Panie neich na chwile wyobraża sobie że sa łyse i powiedza w jakich włosach czuły by się najbardziej sexi... :)

moim zdaniem to kwestia budowy twarzy. niektóre blondynki idiotycznie wyglądały by w ciemnych włosach i odwrotnie. moim zdaniem czarne proste lśniące włosy są seksowne

Gość kapturkowiec
rudy, ach. ale to rzeba mieć gładką morde

Gość qscvkop
dokładnie, jak kobieta ma ostre rysy twarzy to pasuje inny a jak mdłą buzie to też inny , tylko który do którego to nie wiem :P ??????

Gość a ja lubie piegi

Gość kapturkowiec
ciemny kolor dla kościstych gęb, a bląd dla tych zaookrąglonych, tak mi się wydaje.

Gość numer jeden
albo też do bladej skóry inny i do opalonej inny

Gość natureMan
a podabają się wam blondynki , takie bardzo jasne tzw tlenione? bo mi nie, takie sztuczne strasznie, ja jubie taki naturalny ciepły brąz :)

Gość krakowianka19
tlenione i farbowane czarnule są okropne :D ja mam jasny brąz i uważam że jest ok, pasuje do mojej urody :)

Gość oo dobre pytanie
ja mam swoje brązowe włosy, ok 5 lat chodzilam w blondzie , przefarbowałam sie na brąz a potem na kasztan i doprawdy nie wiem w którym mi najlepiej , mam błękitne oczy i dość mocne rysy i szczupłą twarz.... kazdy mówi co innego. jak myślicie? :D

Gość oo dobre pytanie
no własnie też zawsze myślałam ze faceci wolą blondi ,ale teraz ,gdy sama mam ciemne wlosy, to zauwazam że brunetki seż sa bardzo atrakcyjne i takie wyraziste. Panowie, zapraszamy do dyskusji :)

Dla mnie to czarne z niebieskim albo czerwonym połyskiem albo tylko czarne no i rude oczywiście ;-)

Gość --mms--
czyli rude i brunetki narazie prowadzą :)

Gość blondiiiiiiii
a ja jestem farbowaną blondi i długo wydawalo mi sie że jestem super atrakcyjna dzieki temu , ale teraz się już waham.... dużo chodzi ładnych szatynek... i mysle nad zmiana

Zmieniaj zmieniaj ;-) Jak masz ciemnie oczy to czarne włosy albo coś blisko tego, a jak zielone lub piwne oczy to na rude. Wg mnie blond pasuje tylko do niebieskich oczu...

Oj nie tylko do niebieskich.... Niestety chodzi o inne czynniki i póki nie widze twarzy nie powiem komu w czym ładnie.

T o było ogólnikowo. Są oczywiście wyjątki od tego, ale jakoś dziwnie wygląda blondynka z ciemnymi oczami...

Gość blondiiiiiiii
ja mam niebieskie , ale ciemne brwi i rzęsy :) i szczupłą buzie , może jasny brąz- albo machoń :) ?

Gość blondiiiiiiii
to daj maila :)

ciemny kolor dla kościstych gęb, a bląd dla tych zaookrąglonych, tak mi się wydaje. okrągła buzia i blond włosy- dla mnie koszmar ja bym podzieliła inaczej- bardzo delikatna, dziecięca wręcz uroda - blond, wyrazista- ciemne

Gość natureMan
myslalam o sraczkowatym co wy na to???

Gość czarny i czekoladowy brąz

Gość natureMan
hej nie podszywaj sie podemnie ;P

Gość roznaaaa
ja mialam juz blond, brazowe, czarne i rude... powiem Wam ze kazdy inaczej mowil... ja czulam sie dobrze we wszystkich :P

Gość do roznaaa
a w których włosam mialas najwieksze powodzenie? facecie na którą ciebie najbardziej zwracali uwage na ulicy ? :)

Gość do roznaaa
up