Nemesio Cervantes 396 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: To gej udający hetero w dodatku ułomny że niby poznał kobietę i wygrywa. A siedzi tutaj i ma problem sensownie się wysłowić na jakikolwiek temat. Przecież toto zdania prostego nie potrafi nawet złożyć. hehe dokładnie, najlepsze ze oni tutaj wciskają tak slabe te kity a lachony to łykają.. i pod stolem ręka im lata bo pisza z takimi super partiami ziemniak wziął na raty aparat foto by miec o czym z marą pisac. hhehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wpierdol totalny 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: hehe dokładnie, najlepsze ze oni tutaj wciskają tak slabe te kity a lachony to łykają.. i pod stolem ręka im lata bo pisza z takimi super partiami ziemniak wziął na raty aparat foto by miec o czym z marą pisac. hhehe macie jakeiś zawody ze świrmokiem towarzyskie o to kto jest większym przygłupem? 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wpierdol totalny 3 Napisano 2 godziny temu ja mogę arbitraż robić, bo jestem bezstronny raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 150 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: wbił na kafe by sie pochwalic ze jedzie w swiat. a jeszcze niedawno zachwalał swoje zycie na wysokim poziomie, rzekomo nowa skoda, niby super zarobki na uczelni... a potem przypadkiem wyszlo ze m 7tysi brutto jaki dzban... pozazdroscił innym z kafe i pojechal do afryki do kopalni diamentów... a jadwiga zostala sama w obejsciu hehe Wątpię w te 7k bo co najwyżej taki przygłup bez żadnych kwalifikacji może cieciować za najniższą krajową. Jaka kobieta by z nim siedziała to ściema którą wymyślił żeby uchodzić za wygrywa , a te pelikany mu życzenia składały. Prosta sprawa jeżeli pojechał do Nowej Zelandii niech foty pokaże i pewnie z netu pokaże jak tą Škode. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 2 Napisano 2 godziny temu Ja też dystansik chociaż łączy nas nazizm i umiłowanie III Rzeszy akurat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 396 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, w... totalny napisał: ja mogę arbitraż robić, bo jestem bezstronny raczej. idz do roboty, zarob na czynsz, pomóż matce baranie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wpierdol totalny 3 Napisano 2 godziny temu chryste, mieć ból dvpy o skode to już nxt lvl p0lactwa. widmok prowadzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 38 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Get Out napisał: To gej udający hetero w dodatku ułomny że niby poznał kobietę i wygrywa. A siedzi tutaj i ma problem sensownie się wysłowić na jakikolwiek temat. Przecież toto zdania prostego nie potrafi nawet złożyć. posiadanie kobiety to dla ciebie wygryw ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 2 Napisano 2 godziny temu Sam idź do jego madki i zjedz jej guwno z dûpy nadgorliwy psie faszystowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 396 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Proboszcz napisał: Sam idź do jego madki i zjedz jej guwno z dûpy nadgorliwy psie faszystowski zrob cos dla mnie i wypnij tylek przez okno do ukraincow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 62 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: posiadanie kobiety to dla ciebie wygryw ? Tutaj to wygryw wiekszy niż korona ziemi zdobyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wpierdol totalny 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: ukraincow zabrali ci prace przy przerzucaniu paczek na magazynie że aż taki hejt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: zrob cos dla mnie i wypnij tylek przez okno do ukraincow... Zdychaj psie w męczarniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 62 Napisano 2 godziny temu Już koniec opieki nad guwniakiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 396 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Proboszcz napisał: Zdychaj psie w męczarniach zjazd pasztecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: zjazd pasztecie Zjesz kûpe bo smakuje ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 38 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: hehe dokładnie, najlepsze ze oni tutaj wciskają tak slabe te kity a lachony to łykają.. i pod stolem ręka im lata bo pisza z takimi super partiami ziemniak wziął na raty aparat foto by miec o czym z marą pisac. hhehe ja wiem że 1500-2000 to dla ciebie taka suma że na raty trza brać sprzęt ale obiektywy są droższe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 327 Napisano 2 godziny temu 37 minut temu, Get Out napisał: Od razu mówiłem że to kłamstwo tak jak kłamstwem jest że urodziło mu się para i inne jego mitomanie. Ty dziwnym trafem w nic nie wierzysz, nawet w najprostsze historie. No ale jak się 10 lat zmyślało życie w kanadyjskiej dziczy, to później ciężko uwierzyć że nie wszyscy są takimi kanadyjskimi bajkopisarzami i nawet skoda wydaje się być nierealna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 35 Napisano 2 godziny temu 45 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: poza tematem jestes dzieciak Ale sympatyczny i chyba go adoptuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 62 Napisano 2 godziny temu Skończyliście się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 62 Napisano 2 godziny temu Tez myslalam ze starszy a to szczyl jakiś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 38 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ale sympatyczny i chyba go adoptuję a zapiszesz mi coś w testamencie ? xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 35 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: zrob cos dla mnie i wypnij tylek przez okno do ukraincow... Czemu takie rzeczy piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 35 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: a zapiszesz mi coś w testamencie ? xd Oczywiście Pogadamy o tym na privie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 222 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: a zapiszesz mi coś w testamencie ? xd Długi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 62 Napisano 2 godziny temu Jak się na priw wprasza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 396 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czemu takie rzeczy piszesz? vqrwia mnie ta przegrywka tymi wyzygami, lata za mną i sie prosi o okruchy atencji jak jakas menelica Edytowano 2 godziny temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 62 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: vqrwia mnie ta przegrywka tymi wyzygami, lata za mną i sie prosi o okrychy atencji jak jakas menelica Rzyga rz. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wpierdol totalny 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: vqrwia mnie meliski sobie zaparz, najlepiej z rumiankiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 38 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Oczywiście Pogadamy o tym na privie xD chcesz sesję buduarową ? XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach