Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszalałam teraz naprawdę

Chyba muszę iść do psychiatry, jestem przerażona...

Polecane posty

Gość .....ot..co......
a gdy ciebie "nawiedza" ta zjawa to mozesz wydobyc z siebie glos? jak nie to na pewno jest paraliz. za tym przemawia jeszcze to, ze zdarzylo ci sie to, kiedy drzemalas czyli moglas zasypiac. paraliz przychodzi podczas zasypiania albo wybudzania

kontakt z lekarzem psychiatra ci nie zaszodzi opowiedz o tych omamach napewno ci pomoze i bedzie dobrze pozdrawiam :)

Gość ytkka
Wg mnie jesteś zbyt świadoma tego co się stało i tego ,że to coś dziwnego i nieprawidłowego ,aby byc poważnie chorą psychiczne osobą . Osoby chorujące na schizofrenie ,czy inne tego typu choroby zazwyczaj nie odróżniaja rzeczywistości o "widzen" -dla nich to całkiem normalne ,ze Jezus do nich np przychodzi ,czy cos w tym stylu. nawet starają sie otoczenie przekonac do swoich racji . Z Toba jest wręcz odwrotnie.

Gość Myślę że jest to...
To sprawa dla dr. Housa:D:D:D:D

Dziś mi się wydawało, że krzyczałam, ale zapytałam matkę czy coś słyszała, to zaprzeczyła. W sumie ma pokój daleko, ale i tak mi się wydaje, że powinna to usłyszeć. U mnie to jest tak jakbym się budziła np po koszmarze czy coś takiego. Otwieram oczy i widzę dziwne rzeczy. Wtedy czuję się jakbym nie spała. Ale teraz jak o tym myślę, to jest dla mnie tak niewiarygodne, że już nie wiem sama czy może nadal spałam lub drzemałam. Ale wtedy jest to bardzo rzeczywiste.

No dobrze mówicie, że jestem za bardzo świadoma tego, że to nie jest normalne, więc może to wykluczać moją chorobę. Ale ja myślę, że normalni ludzie nie widzą takich rzeczy, więc musi być coś ze mną nie tak.

Gość ytkka
Umów się do psychiatry ,wizyta u specjalisty ,ktory widział i słyszal juz nie takie historie ,pozwoli ustalic czy to w twojej glowie jest cos nie ta ,czy to cos innego. Szybka diagnoza i leki są konieczne ,jesli ,to choroba psychiczna. Nie obawaij sie tak tego stwierdzenia ,są na to leki i można z tym zyc normalnie,tylko umów się do psychiatry ,jak najszybciej.

Gość .....ot..co......
o to chodzi w paralizu sennym. spisz ale twoj umysl nie, dlatego masz wrazenie ze wszystko dzieje sie realnie. za kazdym razem mialam tak, ze chcialam krzyczec, ale nie moglam wydobys z siebie choc jednego dzwieku.

Gość .....ot..co......
ty chyba bardzo chcialabys wierzyc w to, ze naprawde cos cie nawiedzilo :P podalam ci co jest przyczyna twoich "nawiedzen" a ty wciaz swoje. twoj przyklad jest prawie ze podrecznikowy

*BLE BLE*>> a jak psychiatra wypisałby mi jakieś leki? Ja już chyba się ich boję, bo to przez nie wszystko się zaczęło :O Poza tym jak pisałam to boję się trochę sensacji, ale w sumie z drugiej strony, to nie chcę tego doświadczać ponownie :O

.....ot..co......>> nie chcę uwierzyć, że coś mnie nawiedziło, bo to jest raczej niemożliwe, bo ogólnie nie wierzę w paranormalne zjawiska :P O paraliżu sennym słyszałam już wcześniej, i jest to w sumie dla mnie o wiele bardziej logiczne, bo z tego co pamiętam, da się to wytłumaczyć z naukowego punktu widzenia (mam nadzieję, że się nie mylę) Nadal nie jestem pewna do tego, że u mnie jest to również paraliż senny, bo z tego co opisujesz, u mnie to przebiega inaczej

autorko sama napisalas ze widzisz jakies tam ziawy to nie jest normalne wiesz mi lepiej pujdz do tego lekarza on moze ci pomoc a jak bedziesz zwlekac to moze byc coraz gorzej

Gość Mnie sie czasem zdarzają
Mnie się czasem zdarzaja takie sytuacje: snije mi sie cos, i nagle w snie jestem swiadoma tego, ze cos mi sie snije i chce sie obudzic. Wtedy tlukę sie po lozku nie moge otworzyc oczu, dalej jestem tam w snie ale swiadoma tego ze nie moge sie obudzic. Ciezko to wytlumaczyc :((

Eh, chyba jakoś przeboleję uśmieszki moich znajomych, którzy również będą zdania, że zwariowałam :O Kawałek tej historii opowiedziałam dwóm koleżankom, ale chyba myślały, że albo sobie z nich żartuję, lub uważały, że kłamię... Teraz szukam informacji na temat paraliżu sennego, ale z tego co jedynie znajduję, to są podobne historie do mojej, a mnie interesuje bardziej, naukowe wytłumaczenie, leczenie i przyczyny

Gość hohlik----
Nie martw się na zapas. Jesli przedawkowałaś leki przeciwbólowe, to nie tykaj się ich przez kilka następnych tygodni, relaksuj się i niczym nie denerwuj, sprubój żyć normalnie. Wiadomo, że duża ilość substancji przeciwbólowej może trochę namieszać w głowie, więc organizm musi się jakoś oczyścić. Jak nie przejdzie Ci w ciągu miesiąca, to wtedy marsz do psychiatry, i pamiętaj - to żaden wstyd isć do takiego lekarza.

Tego leku nie mam zamiaru już brać, w sumie to ja już chyba w ogóle boję się jakichkolwiek leków... Właściwie ostatnio byłam naprawdę bardzo zestresowana i przemęczona. Teraz jednak najbardziej stresuje mnie to, że mogę być psychicznie chora :D :O W sumie może masz rację, nie będę się martwić na zapas. Lepiej wypiję wywar z melisy, postaram się odstresować i odpocznę spokojnie. Jeżeli nie przejdzie mi mimo to, to wtedy dopiero pójdę do psychiatry.

Gość tj.schizofremia

Gość dr Krysia Czein-Breinowicz
Ja się boje wielkich i poligamicznych czarnych penisów w swojej d00pie!

Idz do bioenergotarapeuty, ale takiego, który zajmuje się też sprawami pozagrobowymi. Też to przezyłam. "Coś" - ktos się do mnie przyplatało. Teraz mam spokój, ale lata sie męczyłam

Gość kosmetykkk
Pamiętaj: Lepiej zarobić 1 % ze 100 ludzi - niż 100% sam ! Zostań konsultantem FM! Poszukuje kluczowych osób z którymi w ciągu roku stworzymy bardzo duży zespół współpracowników. Pragnę odkryć przed Państwem fantastyczny świat kosmetyków i perfum FM. Firma FM GROUP WORLD to firma istniejąca od 5 lat. Jest bardzo prężną i szybko rozwijająca się firma, która jest już w ponad 30 krajach świata. Specjalizują się w wysokiej klasy kosmetykach. Komponenty perfum produkowane są w firmie DROM Monachium(1911 rok założenia). W ofercie firmy FM jest 100 perfum, dezodoranty, wody po goleniu, pianki do golenia, balsamy nawilżające, żele pod prysznic o zapachach znanych światowych marek, (np. christian dior, hugo boss, chanel,itp.). Są to zapachy alternatywne do oryginałów a nie podróbki. Zalety współpracy: -RABAT - 43% opustu bez względu na wysokość zamówienia -kupujesz to co chcesz, ile chcesz i kiedy chcesz -masz możliwość korzystania z dodatkowych rabatów, promocji itd. -zbierasz dodatkowe punkty (masz 90% upustu) -nie ma obowiązku skladania zamówień Dla osób dynamicznych, chcących zająć się dystrybucją produktów FM GROUP WORLD proponuję przyłączenie się do klubu FM, zapraszamy do współpracy: -liderów innych firm mlm -konsultantów innych firm -poszerz swoją ofertę -urodzonych sprzedawców -wszystkich chętnych itd. Jeśli jesteś zainteresowany skontaktuj się ze mną. Chętnie pomogę Ci w budowaniu Twojego biznesu, na wszystkie pytania odpowiem i doradzę. Spróbuj! I Ty możesz przekonać się, że warto! Ciesz się z nami osiągniętym sukcesem! http://www.dawid.dystrybutorfm.pl

Gość kosmetykkk
Pamiętaj: Lepiej zarobić 1 % ze 100 ludzi - niż 100% sam ! Zostań konsultantem FM! Poszukuje kluczowych osób z którymi w ciągu roku stworzymy bardzo duży zespół współpracowników. Pragnę odkryć przed Państwem fantastyczny świat kosmetyków i perfum FM. Firma FM GROUP WORLD to firma istniejąca od 5 lat. Jest bardzo prężną i szybko rozwijająca się firma, która jest już w ponad 30 krajach świata. Specjalizują się w wysokiej klasy kosmetykach. Komponenty perfum produkowane są w firmie DROM Monachium(1911 rok założenia). W ofercie firmy FM jest 100 perfum, dezodoranty, wody po goleniu, pianki do golenia, balsamy nawilżające, żele pod prysznic o zapachach znanych światowych marek, (np. christian dior, hugo boss, chanel,itp.). Są to zapachy alternatywne do oryginałów a nie podróbki. Zalety współpracy: -RABAT - 43% opustu bez względu na wysokość zamówienia -kupujesz to co chcesz, ile chcesz i kiedy chcesz -masz możliwość korzystania z dodatkowych rabatów, promocji itd. -zbierasz dodatkowe punkty (masz 90% upustu) -nie ma obowiązku skladania zamówień Dla osób dynamicznych, chcących zająć się dystrybucją produktów FM GROUP WORLD proponuję przyłączenie się do klubu FM, zapraszamy do współpracy: -liderów innych firm mlm -konsultantów innych firm -poszerz swoją ofertę -urodzonych sprzedawców -wszystkich chętnych itd. Jeśli jesteś zainteresowany skontaktuj się ze mną. Chętnie pomogę Ci w budowaniu Twojego biznesu, na wszystkie pytania odpowiem i doradzę. Spróbuj! I Ty możesz przekonać się, że warto! Ciesz się z nami osiągniętym sukcesem! http://www.dawid.dystrybutorfm.pl

Gość 124124124124
TYlko jest jeden drobny problem - w psychiatrii nie ma czegoś takiego jak halucynacje wzrokowe :) W rzeczywistości sa tylko słuchowe - zwłaszcza przy schizofrenii. Więc nie wypisuj dziecko głupot i bierz się za odrabianie lekcji.

Wygląda mi to na zespół paraliżu przysennego, idź do lekarza. Bodajże wystarczy zwykły neurolog :( Współczuję :O

Gość okoklice
12412412412 to raczej ty nie wypisuj rzeczy o których nie masz pojęcia. Zarówno w psychiatrii a tym bardziej w schizofrenii wyst.halucynacje wzrokowe.wiele lat choruje moja siostra na schizofrenie i zespół paranoidalny więc wiem co mówię.Autorko nie panikuj a jeżeli sytuacja się powtórzy idź do psychiatry

Gość discodaja
albo możesz być opętana to mówię całkiem poważnie.

Gość 124124124124
No moja matka też choruje - czytałam że się w to nie wierzy tzn, w halucynajce wzrokowe.

Może być opętana, może, ale inne objawy świadczą bardziej o paraliżu przysennym. Autorko, czy robiłaś jakieś dziwne rzeczy typu: wywoływanie duchów dla zabawy lub coś takiego? Wiem, że brzmi idiotycznie, ale to ważne.

Gość discodaja
ale ten paraliż ma się na wskutek zła. sama go miałam jak byłam mała, więc WIEM co mówię

Gość 124124124124
wywoływanie kupy z dupy... Kto wierzy jeszcze w tą ciemnotę.....

Gość discodaja
uwierzysz, gdy sam/a tego doświadczysz inaczej nigdy nie uwierzysz. aby uwierzyć trzeba poczuć ten przerażający strach, oraz to, że nie można władać swoim ciałem. to jest tak nieopisany lęk że sobie nawet tego nie wyobrażasz