Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka tammm111

Maz chce sexu oralnego ale ja ........................

Polecane posty

Gość a taka tammm111

tego nie lubie . Zrobilam mu to 2x ale za 3raem juz nie moglam tak sie tego brzydze i zeby byla jasnosc nie brzydze sie meza tylko ssania jego czlonka. Jestesmy malzenstwem od 2 lat i ostatnio maz wpadl na taki pomysl choc wczesniej mowil ze tego nie chce... A ja sie tego brzydze dla mnie to wstretne. Na dodatek maz mi powidzial ze nie wie czy zdarzylby mnie uprzedzic o zblizajacym sie wytrysku :O :O :O Sam jednak zauwazyl ze mi sie to nie podoba i powiedzial ze jak sie mam zmuszac to on tak nie chce . Dziewczyny czy naprawde wszystkie TO robicie swoim facetom i potem jescze polykacie lub wypluwacie sperme???????? I jeszcze mam jedno pytanie czy jezeli to robicie to czy zmienil Wam sie wyglad twarzy? bo przeciez trzeba czonka ssac i wtedy robi sie takie dziwne miny ... wciaga policzki itp i to bedzie chyba kiedys widac na twarzy w postaci zmarszczek, mimiki..... popatrzcie na prostytutki :O

ja pierdolę! jak można sie do czegos zmuszac?! jak można nie lubić OZP?!

Gość marrrrrta
Jak facet dba o higiene to nie ma problemu. Kiedys mialam opory przed polykaniem, ale.. przyzwyczailam sie. On to bardo lubi, a ja chce mu dawac przyjemnosc. Tak samo jak on mnie.

Gość Ty taka tamm
psychicznie się nastawiłaś źle, bo seks oralny dla kobiety też może być przyjemny.

Gość a taka tammm111
tak jak wczesniej pisalam wczesniej zrobilam mu to tylko tak naprawde 3x wiec to nie jest tak ze caly czas robie mu to bog wie ile razy. co do higieny to moj maz bardzo o nia dba i jak mu mialam to robic to dodatkowo jeszcze przed tym myl malego.

Gość a taka tammm111
maz robi mi minetke i jest bosko , wogole jest bardzo dobr w lozku ale ja sie nie moge przemoc a zmuszanie jest dla mnie straszne... do: ty taka tamm---- no ta jak mam sie przemoc????

Gość alesssandraaaa
Dla mnie widok, dotyk, pieszczenie penisa, doprowadzanie go do stanu erekcji jest bardzo silnym bodźcem erotycznym przez co doznaję podniecenia nawet bez zaangażowania partnera. Więc wybacz ale nie rozumiem Ciebie... no ale każdy ma inne potrzeby. Pozdrawiam Alessandra

hehe diablice hehe a taka tam - może nie nastawiaj się tak na nie i nie wzoruj na jak napisałaś prostytutkach że trzeba ssać zrob hmm po swojemu? nie chcesz to nie łykaj hehe

Gość a taka tammm111
dzieki dziewczyny za rady 👄 ale co np poczac ze smakiem spermy ktorej juz sam zapach mnie odstrecza...a co dopiero zebym to miala polknac :p napiszcie czy jesctescie mezatki czy w tzw wolnych zwiazkach i z jakim stazem .

Gość jnbjk
Jeszcze tego nie robilam, moze kiedyś. Ale jak robię mu ręką i potem sperma wypływa to czasem tak śmierdzi, że bierze mnie na wymioty. A co dopiero połknać, nigdy.

Gość a taka tammm111
jnbjk--no wlasnie ten zapach jest odstreczajacy . dziwie sie ze kobiety tak to lubia jak pisza tutaj dziewczyny...

Gość eh....
wszystko zalezy od higieny i od podejscia. generalnei tez kiedys uwazalam ze to strasznei jak mozna to orbic itp a teraz...hmm jakby to powiedziec dla moejgo faceta estem "maszybka do orbienia lodow" uwielbiam gdy jest mu tak przyjemnie...a co do smaku to kwestia jego diety. Fakt nei jest to zbyt samczne ale ja mam sposob na to po prostu popijam i tyle. albo biore pod ezyk a pozniej wypluwam.

Gość erte
" jeszcze mam jedno pytanie czy jezeli to robicie to czy zmienil Wam sie wyglad twarzy? bo przeciez trzeba czonka ssac i wtedy robi sie takie dziwne miny ... wciaga policzki itp i to bedzie chyba kiedys widac na twarzy w postaci zmarszczek, mimiki..... popatrzcie na prostytutki " heheh :D nigdy nie spotakałam się ze śmierdzącą spermą... raczej to objaw jakiejs choroby :?

Gość Czy nam się zmienił wygląd
twarzy?!!! :D Dziewczyno, a jak Cię w dzieciństwie straszyli, że jak będziesz robić miny, to Ci tak zostanie, to to była prawda? A może nadal w to wierzysz? ;) Słuchaj, nie każdy zostanie mistrzem kuchni albo skrzypkiem -wirtuozem. Niektóre kobiety są stworzone by być dobrymi kochankami, inne nie. Ty nie. Brzydzisz się, boisz się że Ci miny zostaną, a teraz jęczysz na forum. Nie jęcz :) Jesteś jaka jesteś i do niczego nie musisz się zmuszać. Jak mężowi, to pasi, to ok. Zajmij się może gotowaniem lepiej i wszystko będzie cacy :P

Gość ochhh.....
Jestem żona prawie od 4 lat i.... w życiu mi sperma męża nie smierdziała! Fakt, ma różne smaki.... Nie wyobrażam sobie tego nie robić!!! Uwielbiam to! Pokochasz to tak jak reszta dziewczyn! Pozdrawiam i do dzieła kobieto.... przełam się i na WALENTYNKI zrobisz najpiekniejszy prezent dla mężusia :)

Aha, jestem mężatką z dwuletnim stażem, w związku od lat 5, pierwszy i jedyny partner seksualny. Z jego penisem robię ustami wszystko, sprawia mi to mega przyjemność. Czasem dosłownie odpływam, jakbyśmy jakąś tantrę uprawiali, czy coś :) Czasem doznanie wręcz mistyczne (jak się "rytm złapie", czuje się w ustach fantastycznego penisa mojego męża i słyszy jego pojękiwania i wzdychania :P ). On też mnie zaspokaja oralnie i nie mogę go czasem odgonić od mojej cipki :D Myślę, że tego się nie da nauczyć. Albo się czuje seks albo nie.

"popatrzcie na prostytutki " :D :D To prostytutkom się coś dziwnego dzieje z twarzami? No nie wiem - może. Nigdy żadnej nie znałam osobiście ;) Czasem się zastanawiam, czy naprawdę mamy XXI wiek. Uważam, że autorka powinna się jeszce zastanawić, czy od masturbacji gnije mózg ;) Ale też nie przesadzajmy w drugą stronę: sperma ma charakterystyczny zapach i smak i nie są to lody waniliowe, więc nie przesadzajmy z tą ambrozją :P Tyle że podczas seksu to kompletnie bez znaczenia, człowiek się zatraca i lubi te zwierzęce, samcze zapachy i smaczki :P A naprawdę bardzo poprawiają smak nasienia słodkie rzeczy: sławetny sok anansowy, pepsi. To nie mit. Mój mąż czasami smakuje wręcz słodko :)

Gość kwiatuszek 2 7
a taka tammm111 ja też nie znoszę seksu oralnego chociaż kiedyś mi nie przeszkadzał. Ale ostatnio go jakoś nie lubię.

Gość jnbjk
smak smermy to nie kwesta niemycia sie, bo moj facet jest zaewsze wypucowany, ale jak ktos wspomnial diety. nie wiem co moj facet je na codzien bo z nim nie mieszkam, nie kontroluje jego diety i nic nie poradze, że jego sperma śmierdzi. Naprawde jak go kiedyś wycieralam papierem toaletowym tym szarym to mialam odruch wymiotny. Nie wyobrażam sobie tego polknąc.

jnbjk - wiesz, sam ten szary, tani papier toaletowy czasem strasznie śmierdzi (nie używam go), więc może razem to taka mieszanka wybuchowa była? Sperma ma charakterystyczny zapach, różne są pewnie tolerancje na to, to kwestia indywidualna, ale cuchnieć raczej nie powinna. Może jakaś infekcja? Nie będę już pytać, czy kolor i wygląd są normalne, bo to już sama sobie odpowiedz, ale może naprawdę coś nie tak.

Gość niunka1991
jakie zmarszczki dziewczyno opanuj sie ... skoro twój mąż dba o higiene to nie wiem co w tym jest obrzydliwego ??? NIC ja to uwielbiam robić :D kiedyś miałam opor co do połykania ale mój misiaczek uwielbia kiedy połykam wiec sie przemogłam i połykam :D :) i uwielbiam jego rozmarzone oczka po kocham mu sprawiać przyjemność ...

Gość dskfhks
Nie wiem, albo jestes strasznie pruderyjna albo nie czujesz chemii do meza. I tu uwaga, nie oznacza to ze go nie kochasz, kochasz go jako czlowieka ale nie czujesz chemii do jego ciala, po prostu nie dobraliscie sie oboje. Na to nie ma rady wiec mam nadzieje, ze jestes po prostu pruderyjna i masz zle podejscie do tych spraw. Sprobuj nie myslec o tym w kategoriach "biore penisa ktorym on sika do ust" tylko o tym, jak bardzo maz Cie pociaga, jak lubisz jego cialo+zapach, jak Cie podnieca i ze "bierzesz penisa ktorym on Ciebie i siebie zadawala" do ust, moze to pomoze. A co do spermy to faktycznie, ma specyficzny smak i zapach, ale specyficzny nie znaczy obrzydliwy! podobnie ma sie zreszta z cipka, jezeli chemia pasuje to predzej czy pozniej sie czlowiek przyzwyczaja, a nawet polubi. A jezeli rzeczywiscie smierdzi, np. ryba to jest to oznacka ze cos jest nie piec i trzeba isc do lekarza. Jesli chodzi o twarz to kobieto nie rozsmieszaj mnie, musialabys robic mu to non stop zeby cos bylo widac!