Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cieślik

dlaczego facet nie docenia kobiety jaką ma przy sobie

Polecane posty

Gość klejonata123
Czasem nawet jak straci nie doceni :) moj przyjaciel byl przez 2 lata z kobieta ktora okreslilabym idealem, szalenie inteligentna, orzy tym zadbana, a poza tym bardzo urodna. Ukladalo im sie dobrze, zarowno na plaszczyznie psychicznej jak i fizycznej. postanowil z nia zerwac, zdzwiona spytalam dlaczego, na co uslsyzalam '' za dobrze, jest za dobrze, my sie nigdy nie klocimy''. szok, prawda? zerwal z nia, bylam pewna ze za tydzien, dwa, jak sie wyszaleeje wroci. ale nie wrocil, ona na przekor starala sie wywolac zazdrosc psotykajac sie zk olejnymi facetami, to nie dzialalo. Zaprawde powiadam wam, im facet ma gorzej, tym lepiej ! :D na dwoim przykladzie wiem, ze im mniej mi na nich zalezy, i im gorzej ich traktuje, tym wiecej tego cholerstwa wokół mnie.

Gość zagubiona_w_wielkim_miescie
doszłam do wniosku po dlugich obserwacjach ze facet musi UWAGA zdobywac niby oczywistosc, opisywanaw wielu ksiazkach, poradnikach itp co zauwazyłam zwykłe, nudne rodzinne szczesliwe zycie jest nużące powiedzmy sobie szczerze-dom, praca, czasem wypad z kumplami, generalnie nuda ale gdy kobieta przestaje byc miła, uczynna, uległa pojawiaja sie kłótnie-wreszcie sie cos dzieje:D ona obrazona-on za nia lata, zdobywa ona w dobrym humorze-on szczesliwy bo udalo mu sie znów"upolował" i dlatego my nigdy nie bedziemy do konca szczesliwe

Gość klejonata123
masz racje, my nie bedziemy szczesliwe bo my musimy sterowac tym calym MECHANIZMEM...;|

Gość zagbyvyvyv
wszedzie pisza ze mezczyzna to zdobywca;/

Gość też się zastanawiam
temat rzeka..trzeba po prostu zmieniac facetow i juz :P

Gość też się zastanawiam
nnnoo - jesteś facetem, czy kobieta?

Gość to jest prostsze niż myślicie
liczy się ten dreszcz, podniecenie świeżością młodym ciałkiem czy innym ciałkiem tego nie da stała partnerka a ten dreszcze, to podniecenie jest tak przyjemne, ze przysłania wszystko więc idzie się na oślep a jak ktoś ma spore potrzeby seksualne i pokocha ten dreszczyk to będzie tego szukał wciąż i wciąz i nie dorabiajcie do tego ideologii często też bywa, że facet zostaje dla wygody - upranych gaci, dobrej zupy często jest to facet z mniejszą potrzebą dreszczyku lub facet, który świetnie załatwia to na boku po cichu - a takich jest multum - wierzcie mi człowiek to taka istota co lubi przyjemności - te najbardziej pierwotne dlaczego tyjemy i trudno nam schudnąc? bo jedzenie jest takie przyjemne - trudno się powstrzymać, prawda? takoż z seksem, który dopiero z tym dreszczykiem, podnietą nowości daje prawdziwego powera... ot, taka w tym filozofia...

Ahahaha, no pięknie. Faceci mają jednak 150 razy wiekszą potrzebe ujarzmiania swych prymitywnych rządzy na boku niż kobiety.

psychiczna kafezdzira (kafezdzira@o2.pl) bo faceci to niedowartosciowane gnomy zgadzam sie :) gdybyscie we wlasciwym czasie nas dowartosciowywaly nie uciekalibysmy by to znalesc u innej :P

Gość jestem innego zdania
wszystkiemu zawsze bedzie winien facet :O kazdy widzi skutki a nikt nie zastanawia sie nad przyczynami zachowan faceta

ja sie zastanawiam nad przyczynami. i wiesz co ci powiem? OK, to prawda ze 10 lat po slubie nie pryzpominamy tej pieknosci ze zdjacie w albumie, to prawda ze nie zawsze jestesmy perfekcyjne i czasem zrzędzimy, to prawda ze nie zawsze mozna w nas wbudzić oczekiwane pokłady namiętnosci i entuzjazmu. ale to nie znaczy ze wolno wam na to odpowiadac zdrada ! Gdybysmy grały tak jak wy, w sensie, że cos sie nie spodoba to wyjscie jest jedno - ramiona kogos innego, kobiety zdardzałyby 100 razy czesciej ! ale idac my umiemy podejsc bardziej tolerancyjne, do waszych piwnych mięscni, porozrzucanych skarpetek, brudnej bielizny, lenistwa, grubiaństwa, obżarstwa, waszych pieprzonych kolegów i durnych pasji, waszej obojętnosci i braku zrozumienia. My potrafimy ! A wy? NIE!

hmmm zupelnie jakbys opisala moja bylą dobrze sie stalo ze nie jestesmy razem nie moglem patrzec ja spedza dzien na pierdolonych randkowych portalach malujac paznokcie ,podczas gdy ja robilem pranie i zmienialem pieluchy jej dziecku fujjjj nie jestem pedantem ale o porzadek potrafie zadbac wiec nie szufladkuj facetow bo albo ich nie mialas za wielu albo trafilas na brudasa reasumujac nie przekonalas mnie 🖐️

Gość też się zastanawiam
Miss - jesteś naprawde perfekcyjna :D Mnie to tylko jedno dziwi, bo u mnie to nastąpiło w miarę we wczesnym etapie naszego związku - okazało się później, że przed jego powstaniem (tzn. związku) gostek takie polowania sobie uprawiał, tyle ,że ja mam żal i pretensje - dlaczego nie przestał w momencie jak zaczęliśmy ze sobą.

jestem innego zdania ,i na wspolnej i m jak milosc

Do pana który nie zrozumiał co chciałam dokladnie przekazać: Nie każdy facet to brudas, i nie kazdy ma miesien piwny, zgeneralizowałam specjalnie, ale głowna mysl jest taka, ze jakiekolwiek wady byscie nie posiadali, my potrafimy zrozumiec, tolerowac, i zyć z tym cały czas. A wam coś do gustu nie przypadnie, i skutek jest prosty = kochanka. Więc prosze mu tu nie mówić o przyczynach zdrady, bo wy takich , ze swoim brakiem perspektywicznego widzenia nie tylko swoimi oczyma, dostarczacie nam tysiąc razy więcej, a ilość kobiet, które zdradzają jest przerażająco mniejsza w porównaniu z rodzajem męskim!

psychiczna kafezdzira (kafezdzira@o2.pl) cieslik - zycie pokazuje, ze oni wszyscy sa tacy sami. WSZYSCY bez wyjatku. I wiesz co? Tu nie ma co sie zastanawiac, nie ma w tym zadnej filozofii. Wczoraj sluchalam w radio takiej audycji o psach. Powiedzieli w niej, ze wszystkie zachowania psow sa wyjasnione naukowo, poza jedna: nie potrafia wytlumaczyc, czemu psy uwielbiaja sie tazac w sniegu. Z facetami jest identycznie, tego nie wytlumaczysz, po prostu przychodzi taki czas, ze kazdy z nich zaczyna myslec swoim fiutem. Ale zycie jest bardzo sprawiedliwe, oliwa zawsze na wierz wyplywa. Jak ktos jest frajerem, bedzie za to placil. duzo w tym prawdy. to jest jak z ulubiona potrawa czy drinkiem. jesli jesz ja codziennie, predzej czy pozniej sie znudzi. przyjemnosc trzeba dozowac. eksperymentowac z potrawa. dodawac nowe skladniki, przyprawy..

czy moj powod nie byl wystarczajacy by isc do innej ? ona tez zrzedzial ! wiecznie jej bylo zle a najbardziej gdy byla awaria netu ! brudas niesamowity ,jej opodpaski zalegaly w koszu, wode na kawe potrafila przypalic , obiady gotowalem ja po pracy lub dzien wczesniej ! szkoda bo pokochalem jej dzieciaka jak swojego sprezyne mozna rozciagnac tylko do pewnych granic

Gość też się zastanawiam
może i będę wulgarna - ale facet to nie tylko świnia, ale i ciul i przykro mi, że mam taki osąd, ale to przez was/albo lepiej powiedzieć : dzieki wam (specjalnie pisze wam/was z małej litery) sobie wyrobiłam. Jak znam życie tak zbudowane zdanie, będzie stanowiło nie lada wyzwanie dla samców, żeby je przeczytać, a co dopiero, żeby rozumieć....bo żeby mądrze odpowiedzieć t o już pozostaje tylko w sferze marzeń :P

Gość też się zastanawiam
nnoo - podziwiam Twoje próby prowokacji :D