Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyjmnws

czy ktos rozumie o czym pisze osobarefleksyjna?

Polecane posty

Gość chyba są innych wyznań
ale dokładnie nie wiem co tam między nimi było

Gość dokladnie to moze byc jania
a wczesniej byla jimena katolicka dziewczyna i to tez ta sama osoba

Gość tyjmnws
tak tylko stan sie pogarsza

Gość Jania gdzieś się udzielała
ostatnio, tak niby normalnie, ale to chyba taka cisza przed burzą ;D

Gość to jaja wyjdzie na to niedługo
że na kafe pisza tylko 3 osoby a jedna z nich przynajmniej jest schizofrenikiem ;D

Gość raczej wszystkie trzy
z czego dwoje - to moderatorzy :-)

Gość tyjmnws
heheh dobre

Gość no to w takim razie 4

Gość bo ja to nie ty
ani nie moderator ani nie jania dzieki bogom

Gość a bo ja wiem kim ty jesteś
:-P

Gość jak sobie gadam do lustra
to tez mi się wydaje, że jest nas dwie :-D

Gość hehehehe lustro odpowiada
jestem Toba

osobarefleksyjna pojawia się tu notorycznie z podobnymi nickami. Charakteryzuje się swoimi długimi monologami gdzie pisze często o swojej rodzinie itd. Owszem ciężko ją zrozumieć, i w sumie się dziwię, że dopiero teraz została zauważona

Gość kokokoko
masakra z niej;/ zepsuła fajny wątek o bezrobociu i poszukiwaniu pracy, wylewając tam swoje żale.... ona sobie sprawy nie zdaje chyba, ze nikt jej już nie czyta... za dużo info przekazuje na raz:P Po za tym ma jakąś nerwice dziewczyna

Gość tam wyzej pisza ze ma
schizofrenie, ktos tam zna jej historie

Gość fortes fortuna adiuvat
23:26 [zgłoś do usunięcia] śpiąca panna Musiałabym przyjść na świat, żeby ich wszystkich ratowac, w tej mojej porąbanej rodzinie. Jeślibym nie przyszła na świat to nie wiem jak oni by sobie beze mnie dali radę? Zrobiłam kawał dobrej roboty. Ja w życiu nie miałam luksusów. Jestem wspaniałą osobą ale marnuję się na udzielaniu innym pomocy, a sama wegetuję. Zawsze jest ktoś kto się podczepia pode mnie i tak go ciągnę za sobą i ratuję. Gdyby mnie ktoś wyręczył w ratowaniu mojej rodziny to z chęcią pozostałabym w raju i nigdy się nie narodziła bo tam byłabym naprawdę szczęśliwą osobą a nie niespełnioną frustratką. refleksyjna atakuje kolejny temat ;))

Gość orzesz ona moze audycje prowad
zic, takie swoje "radio ma cycki"

Gość spiacy kawaler
ja ją rozumiem doskonale, nie wiem o co wam chodzi. Przecież to bardzo pobożna i szlachetna niewiasta, znam ją, sama 12 dzieci wychowała bo ich ojcowie poszli precz.

Gość tyjmnws
a moze sama refleksyjna wyjasi nam o co jej chodzi ;-)

Ostatnio pisała, że nienawidzi ateistów. Próbowałam wejść z nią w dyskusję, ale to nie ma sensu. Napisałam, że niby wierząca, a sama zieje nienawiścią. Na co ona mi odpisała, że Klitajmestra z nienawiści męża zabiła:( Jakby kojarzyła mnie z tamtą antyczną postacią, tylko dlatego, że mam takiego nika. Uważam, że nie należy z nią dyskutować, tylko pozostawiać jej tematy bez odpowiedzi. Jest chora psychicznie. Być może agresywna.

Gość no niestety chyba tak
raz pisałam o moim problemie w pracy i szukałam porady. w sumie ona mi ją dała, tylko potem zaczęła snuć te monologi, to skojarzyłam, że coś z nią nie tak, ale na początku pisała sensownie. na to wychodzi, że coś ja złego w pracy spotkało. przypuszczam, że ona to pisze w wolnych chwilach, a potem kopiuje na forum, bo niepodobna co dwie minuty umieszczać takie długie teksty, bez błędów i z przyzwoitą składnią.

Gość no niestety chyba tak
no właśnie, nie każdy wie. i nie każdy na tym forum składa takie zgrabne zdanka.

Gość tyjmnws
tak dokladnie podaje tez rozne fakty literackie historyczne wiec widac ze jest to inteligentna osoba a jednak cos sie z nia stalo zapewne to jakas choroba

Gość to odszukaj te mysl
[zgłoś do usunięcia] Klitajmestra Poza tym jest osobą oczytaną, uwierzcie, że nie każdy wie, kim była Klitajmestra. schizofrenicy ZAWSZE maja sporo wiedze...

Gość osoby o głebokiej wrażliwości
emocjonalne, mocniej przezywające świat często są oczytane, wiele wiedza, zmagają się we własnej duszy z problemami tego świata (tak, wiem jak to brzmi), ale to chyba jest często zapalnik - włącznik choroby psychicznej

Gość tyjmnws
zawze jestes tego pewna? a w sumie przyznam ze znam jeden przypadek i rzeczywiście posiada duza wiedze, podejrzewam tez drugi przypadek i ta osoba rownież jest nadwyraz inteligentna

Gość a jakże
Dobrze, że powstał ten topik. Może osoby, które Ją dotąd wysmiewały i obrażały zrozumieją COŚ.

Tak, wiem, z jednej strony szkoda osoby chorej i wiadomo, że bez szans na ozdrowienie, ale z drugiej - nie chcę być bezduszna - wkurza mnie ona bardzo. Pewnie dlatego, że obraża innych, a ja tego nienawidzę. Na pewno w realnym życiu bym inaczej do tego podchodziła, z większą empatią, ale tu nie potrafię. Bo tu nigdy nie wiadomo, czy ktoś nie oszukuje. Choć nie sądzę, żeby to się jej właśnie tyczyło.

Gość tyjmnws
tak mnie tez denerwuje choc mam mieszane odczucia najgorsza jest ta agresja i czasem tak bywa ze ktos naprawde chce o czyms pogadac a ona zaczyna te monoligi ....