Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pi320294 lfpdzof-=ew

jak to możliwe ,zeby lekarz nie udzielił podstawowej opieki w przychodni?

Polecane posty

spotkaliscie sie z czyms takim?

Gość on20
możliwe. np. jeżeli byłaś brudna , śmierdząca lub jesteś odrażająco brzydka to wtedy jest zrozumiałe zachowanie lekarza

mam ubezpieczenie, jestem czysta i pachnaca ,a bolał mnie janik, a pani doktor przepisała mi lek na bóle ,czy to jest normalne zachowanie lekarza?

i kazała iść do ginekologa , normalne , w końcu to nie był stan zagrożenia życia

Nooo mnie tez czasmi bolały jajniki i nic mi nie było,samo przeszło:) Zamknij forum,bo temat nie potrzebny:P

nawet mnie nie zbadał ,a leki nabóle kupuję sie bez recepty ,zignorowała mnie,gdyby przepisała mi lek odpowied do mojej choroby ,o której wspomniałam , nic bym nie napisała ,ale taka wizyta jest wrecz nie do przyjecia , a wszedzie trabia o cytologi , szczepieniach ,przeciez to sa bzdury jezeli lekarz w przychodni nie okazuje zadnego zainteresowania pacjentka

Gość vcxbmb.fmg
ta, a jakby rodzinny zaczął Ciebie badać ginekologicznie to byś pisała, że Ciebie molestował i co masz w związku z tym zrobić. Zapisał Ci przeciwbólowe po to by łatwiej było Ci czekać na wizytę u gina. btw. niektóre leki przeciwbólowe np. ibuprofen mają działanie przeciw zapalne.