Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jogurcikowi paczek

Śmierć przez powieszenie zobaczcie na statystyki

Polecane posty

Gość gość
Po ustaniu krazenia i oddychania sa 4 minuty na ich przywrocenie...po tym czasie mózg obumiera bezpowrotnie

Gość gość
ktoś z moich znajomych powiesił sie na linie cholowniczej zrobił pętle i zapioł na hak okropnośći widze to do dziś

Gość gość
Kilka dni temu się pociełam a dzisiaj stukłam sobie ręce tak że mam siniaki i mam bardzo silne mysli samobójcze a rodzice maja mnie w du...ie ............

Gość gość
Powieszenie to najlepszy sposób.

Gość wuwuwuwu
te wszystkie wizje sa przez to ze w chwili smierci w szyszyncy wydziela sie ogromna ilosc dmt (jeden z najmocjniejszysch psychodelikow) i przez to sa te wizje i umiera sie w psychodelicznym tripie Powieszenie boli tylko jak sie dusisz ale to i tak da sie przetrwac chcesz umrzec to dasz rade tyle w tym temacie pozdrawiam

Gość gość
I to ostatni dzień. Ciekawe jak to będzie po tamtej stronie, proszę o wyrozumiałość Władcę. Pa

Gość gość
powieszenie nie boli bo nie może boleć,po ok 3-4 sek tracisz świadomość a następnie dalsze uciskanie powoduje śmierć dla porównania walki zapaśnicze dobrze założona klamra na szyjii i zawodnik po 4 sek odpływa odpuszczenie i dochodzi do siebie

Gość gość
Byl tu film z nagrania z komorki amerykanskiej nastolatki jak sie wieszala i raczej bylo to tak,ze tracila przytomnosc,potem sie wybudzala az sie udusila.Raczej slaba smierc. 90% powieszen jest zle przeprowadzone gdyz ofiary sie dusza a nie lamia kark