Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniaT

boze dowiedzilam sie ze spotyka sie z inna a mi mowi ze kocha

Polecane posty

Gość kiniaT
jak ja mam sie teraz zachowywac, ja smieje sie przez lzy kiedy on mi mowi o uczuciu , o tesknocie,wspomnina nasze chwile , wyjazdy, piekne wieczory,co on zrobil, dlaczego nei potrafi odejsc powiedziec mi ze ma inna , jak moze ja calowac , przytulac,a pozniej pisac do mnie , dzwonic i mowic o tym ze teskni, ale "ma duzo pracy i nie moze jutro sie spotkac"ja nawet nei pytam o spotkania, on sam wyprzedza i mowi z enie moze bo ma duzo pracy

Gość zazazazaza
wiem co czujesz jestem z Tobą musisz być silna ja w sumie też bo wiem ze bedzuie ciężko ale mam nadzieje ze jakos sie ulozy bez niego p.s. u mnnie to byly 3 lata

Gość kiniaT
zazaza to tez dlugo, zeby ich skurwieli spotkalo to samo!

Gość smutaśna
teraz mozna sie smiac ze to byla sciema co on mowił.. ale moze go z czasem znienawidzisz

Gość Dziewczyna Łobuza
a jak sie dowiedzialas ze sie spotyka z inna? Bo ja mojemu tel sprawdzilam i sie dowiedzialam że mi rogi dostawia. Nie martw sie, też byłam w takiej sytuacji

Gość zazazazaza
widze ze zaczynasz sie zloscic i bardzo dobrze pamietaj ze mogl miec wiecej takich znajomosci porozmawiaj z nim jutro nie czekaj do walentynek po co czekac na kolejny falszywy wieczor?

Gość smutaśna
po chuj sie wiążą jeśli nie potrafia być wierni

Gość mgjptajd
Skrócić i wyrzucić, kija i w ryja itd itd chyba że chcesz powtórek jesli nie odejdziesz. Pokaz mu ze nie warto zdradzać i odejdź inaczej nigdy tego nie zrozumie. http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

Gość kiniaT
przyjacilka mi czesto mowila bym"mila oczy otwarte"nei chcila sie wtracac, bo ja tak mu ufalam i nie sluchalam co ona mi wmawia, przeciez to zwiazek 5 letni, trwaly,, (tak mi sie wydawalo)wierzylam mu.. kolega mi powiedzial tzn. pottwierdzil to o czym ona mowila, i pwoiedzial bym sprawdzila "pewna rzecz"to uwierze w jego slowa , bo tez nie sluchalam co mowi! i sprwadzilam :((((((((

Gość motylekkolorowy
skąd ja to znam, mielismy sie pobrac kilka lat temu, on poszedl do innej, w zeszlym roku on sie ozenil ja tez wyszlam za maz, a on ciagle pisze mi , ze nadal mnie kocha i ze zawsze moge na niego liczyc... Mam na to totalna zlewke, niech sie meczy w swoim nieudanym malzenstawie, ja jestem szczesliwa. Nie ogladaj sie na takich facetow, nie warto. Ja zmarnowalam tez trzy lata na cierpienie...

Gość kiniaT
wiem ze czas leczy rany, ale zanim wyleczy ja chyab sie wykoncze

Gość smutaśna
kinia a jak go sprawdziłaś

Zawsze powtarzam - lepiej umrzec na stojaco niz konac na kleczkach, czyli wole zyc uczciwie niz byc zlodziejem cudzych uczuc

Gość Dziewczyna Łobuza
mnie tez zdradzal, trzeba sie zwziasc i zostawic takiego drania bo i tak juz Ci wlazl na glowe. Jak mu ulegniesz i mimo że jesteś rogaczem, to nie masz honoru. Kopnij go w dupe, pomysl sobie, że ta świnia Cie oszukuje i tak na prawde wyrządził Ci krzywde. Niech idzie do diabła

Gość smutaśna
dobrze ze sprawdziła przmajmniej wie jaki jego kochamy miś robi skoki w bok..

Gość smutaśna
jej kochany miś robi skoki w bok

Gość Dziewczyna Łobuza
jak już raz zdradził to będzie zdradzał dalej, dla mnie takie zachowanie zasługuje w najlepszym wypadku na potępienie

Gość offerma a ty bys sprawdzil
czy uwierzyl?

Gość Dziewczyna Łobuza
do offerma co Ty pieprzysz?? Ma jeszcze walczyc o jakiegos dupka który ja skrzywdzil??Gnój i bezczelny kłamca, nie ma wybaczenia, nawet jakby sie kajał w co wątpie bo koleś pewnie będzie na tyle bezkarny, że będzie odwracał kota ogonem

Gość paulaaaaaaaa
co sprawdzilas..... jak dowiedzialas sie o zdradzie? pomijajac plotki....

Gość
same pomarańcze ??? !!!!!!!!!!!!!! heh

Gość paulaaaaaaaa
latwo jest innym doradzac.... jestem w podobnej sytuacji...tzn podejrzewam mojego chlopaka o zdrade.... ale nie mam dowodow....;/

Gość to ja i tak wymiatam
dzisiaj, po 7 latach związku i zaręczynach w sierpniu dowiedziałam się że ma inną i że z nią spał. A żeby było ciekawiej, ona myślała że jest w ciąży!!! A cały czas spotykał się ze mną, fakt że na jesieni się między nami nie układało ale teraz było całkiem dobrze. Ślub planowaliśmy na 2011 rok, a teraz to już nawet nie wiem jak żyć... Miał 2 telefony, ja dziennie studiuję w innym mieście więc okazja k**** była. No i co wy na to?! jak ja mam dalej żyć?! o matko..............

Gość do zazazazazazazza
Podaj pierwszą literę nazwiska tego Twojego Piotrka. Czlowiek juz duzo sobie wkręca:)

Gość Dziewczyna Łobuza
do paulaaaaaaaaa a dlaczego podejrzewasz, że Cie zdradza??

Gość Taka jedna Samosia
ja tez podejrzewam, że mój sie z kims spotyka na boku

Gość paulaaaaaaaa
nagle zaczal o siebie dbac... kilka razy w tyg chodzi na silownie i na basen a dla mnie nie ma czasu..... po basenie wraca baaardzo pozno do domu... wiec nie wiem co i zkim robi,... do tej pory

Gość podejrzewam rowniez
;/

Gość to ja i tak wymiatam
nie chcę cię dołować, ale mój (były od 3 godzin) też zaczął chodzić na basen, kupować nowe ciuchy, ćwiczyć itd. No i k**** wyszło szydło z worka..