Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniaT

boze dowiedzilam sie ze spotyka sie z inna a mi mowi ze kocha

Polecane posty

Gość Taka jedna Samosia
no to jak chcesz sie dowiedziec czy jest szczery w stosunku do Ciebie czy nie???Sama widzisz jak on sie kamufluje

Gość paulaaaaaaaa
to troche dziala ... bo jak mowie mu ze nie mam dla niego czasu albo ze wychodze gdzies z kolezankami to sie dopytuje gdzie i co bede robila i wtey dzwoni i pisze ze chce sie spotkac... a jak mam czas czekam na niego to on zawsze jest zajety....

Niestet, choć mamy wyrzuty sumienia, że sprawdzamy i grzebiemy w telefonie, to jest to jedyny sposób. Zaufanie - fajne słowo, ale ufając można żyć w nieświadomości zdrady przez wiele lat! Na zaufanie trzeba sobie zapracować, a nie dostać je z przydziału. Jeśli facet cię zdradza, to niestety, musisz mu powiedzieć o tym i to ostro. Bo inaczej to się nigdy nie zmieni, a nawet będzie dla niego normą - bo skoro nie reagujesz i przyzwalasz na to...

Gość paulaaaaaaaa
nie mam na tyle odwagi zeby postawic mu ultimatum... ale z drugiej strony nie wyobrazam sobie ze moglabym z nim byc jesli okaz sie ze mnie zdradzil

Gość Taka jedna Samosia
kolejna rzecz która wywołuje u mnie podejrzenia co do mojego chłopaka: otóż stał sie dla mnie delikatnie nie miły, przestał sie interesować co u mnie, jego smsy sa sporadyczne i krotkie, rzadziej sie odzywa do mnie, co ma duzo pracy, przeciez wczesniej tez mial prace i jakos mu to nie przeszkodzilo zeby sie ze mna czesto spotykac i kontaktowac. Po prostu prawdopodonie jego uwaga jest skupiona na kimś innym

Gość a co ty jesteś
DO KiniaT - nic nie rób!!!!!! Zniknij z jego życia, niczego nie wyjaśniaj, udawaj, że nie istnieje!!!!!!!!1 Jedgo to wkurwi na maksa i ruszy A ty postaw na nim krzyżyk i wal to!!!!!!!

Gość Taka jedna Samosia
tak ale jesli nie masz 100% pewnosci że Cie zdradza to nie mozna mu wyjerzdzac z jakimis oskarzeniami bo sie tylko skokpromituje, trzeba miec dowody

Gość A może takie jak
Samosia nie chodzi o wzbudzanie zazdrosci, ale o zaineteresowanie Jego Twoja osoba, skoro On ma wymówki to Ty tez mozesz miec - spotkania z kolezankami, kurs czegos tam, szkolenie jakies tam, a przy tym nie zaszkodzi, ze bedziesz ładniała na jego oczach. Po prostu musi znow zwrocic na Ciebie uwagę. Nie zaszkodziloby, gdyby jakis Wasz wspolny znajomy pochwalił Cię głosno za coś.

Gość paulaaaaaaaa
kilka razy sie z nim o to klocilam...ale nie mam 100% pewnosci ze on kogos ma... juz sama nie wiem co do niego czuje... bo skoro on mnie tak traktuje to nie zasluguje na to by ze mna byc...

Jeśteś w ciężkiej sytuacji bo z tego co się domyślam nie mieszkacie razem, a to jednak utrudnia cała sprawę. Ja też byłam kiedyś zdradzana - tzn mi się tak wydawało - była inna kobieta, ale na zasadzie ex któej nie dało się tak łatwo zostawić bo ciągle szantażowała mojego faceta i groziła różnymi rzeczami. Na szczęście po wielu trudnych rozmowach i zapewneniach udało się nam - poźniej wspólnie - pozbyć tej delikwentki, ale niestety zanim doszło miedzy nami do szczerej rozmowy na jej temat, on przez dłuższy czas ukrywał, że jest uwikłany w sprawy finansowe ze swoją ex. Niestety tylko i wyłąćżnie szczera rozmowa pod warunkiem, że on cię kocha i chce być z toba, bo jesli nie, to niestety przykre ale olej go póki jeszcze masz czas. Będzie cieżko, i będziesz płakała, chciała zadzwonić itp, ale wiem z doświadczenia, że to mija dość szybko

Gość Taka jedna Samosia
a masz wrazenie ze czesto jest nie uprzejmy, nonszalncki itd.?

a ja właśnie znalazłam w historii na laptopie mojego męża, że często ogląda stronki xxx, jak zapytałam go o to, to powiedział mi że przecież ma laptopa w pracy i każdy może z niego skorzystać ale w końcu przyznał się, że to on oglądał. czy to oznacza, że mnie zdradza ? a może chce ... siedzę w sypialni i ryczę, czemu faceci oglądają się za innymi dupami ???

Gość paulaaaaaaaa
Samosia byc moze on nie ma odwagi powiedziec Ci ze ma kogos innego i moze mysli ze z czasem samo sie to rozwiaze... ja podejrzewam ze moj byc moze tez tak mysli...;/ niby jak sie widzimy jest taki czuly i wogole ale tez chyba przestaje mu zalezec... moze boi sie okreslic co do naszej przyszlosci i dlatego woli przebywac w towarzystwie kolegow i ich kolezaneczek

Gość paulaaaaaaaa
przez jakis czas byl troche obojetny w stosunku do mnie... ale teraz znow jwst czuly... najgorsze jest to ze on nie chce o tym porozmawiac.... udaje ze nic sie nie dzieje ze wszystko jest ok..

Gość Taka jedna Samosia
mój też unika tego tematu i uważa, że wszystko jest ok tylko że ja histeryzuje

Gość paulaaaaaaaa
do aishha to ze oglada laski na neciena jakichs tam stronach xxxx to jeszcze o niczym nie swiadczy... gorzej by bylo jakby ogladal laski na naszej klasie bo wtedy jest prawdopodobienstwo ze je spotka albo co gorsze juz spotkal....

Gość Taka jedna Samosia
chociaż mi sie wydaje, że jak sie czuje że w związku jest coś nie tak, to zazwyczaj okazuje sie ze nasze podejrenia byly słuszne, bo przecież coś musiało wywołać taką naszą reakcje na zachowanie partnerów

Gość POŁAMANA poplątana
ja powiem jak zareagowałam... odkryłam na jego laptopie wiadomości od laski z która się spotykał itp-czarno na białym ...zero wątpliwości! Zawołałam spokojnie do pokoju -"kochanie szybciutko do pokoju" a gdy stanał przede mną WYPIERDOLIŁAM MU TAK W PYSK że przysięgam miał ślad kilka dni-odbite palce. Wyrzuciłam wszystko na klatkę schodową...pobolało ale nie pokazałam mu że cierpię i napewno bym się nie płaszczyła by wrócił-zdrady się nie wybacza!!!! ZAPAMIĘTAJCIE DZIEWCZYNY....jej się nigdy nie zapomina NIGDY!!!

nie, na nk nawet nie założył sobie profilu. tylko zastanawiam się po co on to ogląda ... czy czegoś mu brak w naszym związku ? jesteśmy 4 lata po ślubie, mamy małe dziecko, chyba trochę za wcześnie na kryzys ...

Gość paulaaaaaaaa
wiem ze powinnam go olac... ale nie moge... chyba nie umiem bez niego zyc....:( zreszta duzo rzeczy nas laczy i mieszkamy blisko siebie.... i jakos nie wyobrazam sobie tego ze to moze byc poczatek naszego konca... wiem ze gdybym przestala ie z nim widywac to byloby dla mnie najlepsze rozwiazanie... ale to tylko tak latwo sie mowi... dopoki nie mam pewnosci ze mnie zdradza... mam nadzieje ze jeszcze sie nam ulozy....

Gość Taka jedna Samosia
ja uważam że są dwa wyjcia z tej sytuacji: 1) sprawdzać swojego faceta czy jest nam wierny, szukając smsów w tel, kontaktów skrzynki mailowej, byź czujną na to co robi i mówi bo czesto jest tak, że faceci gubią sie w swoich kłamstwach. Przy czym nie wypytywać sie go o inne kobiety bo wtedy nabierze podejrzen i bedzie ostroznejszy 2) Olac faceta i nie robic nic, nie czekac az sytuacja rozwiaze sie sama tylko go olac

Gość paulaaaaaaaa
Samosia... chyba masz racje

zgadzam się, po zdradzie nic już nie jest takie samo, lepiej odejść i zachować szacunek do siebie. mój poprzedni facet mnie zdradził, próbowaliśmy posklejać wszystko przez 3 lata, nie dało się, trzeba było się rozejść

Gość uciekajcie póki
czas, bo zdradzacze nigdy sie nie zmienią, myśla niestety ch... i jak się trafi to korzystają, nawet jak mająmało możliwości,. żeby szukać. Ja mam 3 dzieci z takim, co ciągle uważa, że mnie pożal się boże kocha, co nie przeszkadza mu kręcić na boku w różny sposób. Ostatnio złapałam go konkretnie na cyber zdradzie i mam dowody, on oczywiście łka, błaga, czołga się na kolanach o mówi, że już nigdy więcej... a ja wiem, że mam z nim 3 dzieci i teraz odejść to już nie tylko mój ból i problemy, nie tylko moja wojna.... przykre ale prawdziwe

Gość Taka jedna Samosia
paulaaa ja tez mialam nadzieje, ze wszytko sie jakos ulozy ale najgorsze to przymykac oko na zmiane zachowania sie swojego faceta. Tak czekalam, czekalam i co? Nic sie nie zmieniło to juz trwa 3mc, i bedzie tak trwac dopoki nie wezme sprawy w swoje rece i nic z tym nie zrobie

wiesz co upewnij sie ze spotyka sie z inna, a jak bedziesz pewna i bedzie mówił ze cie kocha to walnij go w jaja z całej siły heh

Gość paulaaaaaaaa
polamana poplatana nieza jestes:) chyba tez bym tak zrobila jakbym go przylapala na goracym uczynku albo mialabym jakis dowod..... Dlaczego oni sa takimi frajerami.... zle im w stalych zwiazkach...??? zawsze musz szukac nowych wrazen...?

Gość POŁAMANA poplątana
ja byłam w związku 6 lat!!!! zdradzał mnie 3 razry i wybaczyłam....bo wydawało mi się że jest dla mnie wszystkim, że umrę bez niego i wogóle.... wyjechałam z nim za granice by zaczac życie od nowa z nowymi znajomymi, samodzielnie itp... i co i zaczął pokazywa jaki jest naprawde! alkohol, kobiety, dragi.....otworzyłam oczy i stwierdziłam że lepiej byc starą panną niż życ w takim gównie. Poznałam kolejnego faceta...i co i to samo ...ale juz nie czekałam 6 lat. Nie czekałam jak mnie zniszczy....kochaj siebie przede wszystkim, nie zapominaj o miłości do własnej siebie , ze to tobie ma byc dobrze,że masz by kochana również!

Gość Velvet2345
do aishaa jezeli chodzi o strony xxx to o niczym nie swiadczy faceci lubia ogladac takie strony i nie ma co doszukiwac sie w tym jakiegos podtekstu :) naprawde strony xxx oglada okolo 90% facetów tylko czesc sie do tego nie przyznaje :) Ja jestem kobieta i czasmi tez lubie poogladac a w moim zwiazku jest super :) z poprzednim facetem ogladalismy czasmi nawet razem :)