Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniaT

boze dowiedzilam sie ze spotyka sie z inna a mi mowi ze kocha

Polecane posty

Gość paulaaaaaaaa
niby z kolegami sie widzi ale kto wie.... jego kolega ma duzo mlodsza dziewczyne a ona ma duzo kolezanek... Jestem z nim 3 lata i nie wiem czy nie zaczynaja go krecic takie beztroskie 20stki.... moze przeraza go odpowiedzialnosc.... i perspektywa naszej wspolnej przyszlosci

Gość paulaaaaaaaa
nie dopuszczam do siebie takiej mysli ze on moglby mi to zrobic....

Gość Taka jedna Samosia
paulaaa a ile masz lat?? ?Moj jest dziwny np. dzisiaj odpisuje mi krótkie smsy i po kilku godzinach, caly czas nosi telefon przy dupie, powiedzial mi, że idzie do kumpla z pracy na urodziny a jak ogladalam jego smsy do jakiejs dziewczyny, to pisalo np o godz 00:52 no ja juz jestem na Fabrycznej ale mnie glowa boli, a na drugi dzien: hej jak sie czujesz po wczorajszym?co porabiasz w sobotni pochmurny poranek i uśmieszek

Gość Taka jedna Samosia
albo kolejny sms do tej dziewczyny: nie wiesz czy jakaś impreza jest w Krakowie bo chętnie bym sie wybrał i uśmieszek, daj znac jak bedziesz na gg to dobie pogadamy i usmieszek. Jak mi mówił że nie ma kasy na koncie to do niej w tym czasie wydzwaniał i pisał

Gość paulaaaaaaaa
27 do mojego dzwonila wczoraj "nowa kolezanka"- przyjaciółka dziewczyny jego kolegi i pytala o numery na taksowki..... ciekawe skad miala jego numer....? glupi pretekst sobie wymyslila.....

Gość Taka jedna Samosia
kasy na koncie w telefonie oczywiscie

Gość Taka jedna Samosia
ja mam 21, kurcze a najgorsze jest to że to nie ona do niego dzwoni tylko on wychodzi sam z inicjatywa

Gość paulaaaaaaaa
do Samosi a zapytalas go o te smsy? albo co robi wieczorami jak nie jest z Tobą?

Gość Taka jedna Samosia
sprawdz jego telefon, gg, skrzynkę mailową, wiem że to chamskie i wścibskie ale to chyba najłatwiejszy sposób żeby sprawdzić czy on gra z Tobą fair

Gość paulaaaaaaaa
ja tez czasami czytalam smsy mojego chlopaka.... i zastanawiam sie skad on ma tyle nowych kolezanek.... ktorych ja oczywiscie nie znam

Gość Taka jedna Samosia
powiedzialam mu że czytalam smsy i to byl mój bład bo jesli ma cos na sumieniu to bedzie teraz bardziej ostrożny. Wydarł sie na mnie że mu w tel grzebałam i że to tylko koleżanka

Gość Taka jedna Samosia
a ja nie wiem co on teraz robi, tak jak sie zwsze mną interesowal tak teraz ten zapal mu troche spadl. napisalam mu smsa to mi odpisal po 2godz cos od nie chcenia

Gość paulaaaaaaaa
teraz telefon nosi caly czas przy sobie i kasuje wszystkie smsy i polaczenia...;/ jak go pytam czy spotyka sie z kims innym to oczywiscie sie wypiera... ale nie ufam mu... nie moge w to uwirzyc ze moglby okazac sie taka swinia

Gość Taka jedna Samosia
widzialam ze ta dziewczyne czesto oglada na NK, głupek bo podpisal ja w tel imieniem i nazwiskiem. Cały czas chodzi z tel nawet do łazienki jak jest u mnie, dziwne nie?

Gość Taka jedna Samosia
paulaaaa moj tez kasowal ale jest na to sposob żebyś mogła przeczytać chociaż czesc wiadomości jakie on wysyla..

Gość paulaaaaaaaa
oczywiscie ze to tylko kolezanka... przeciez Ci nie powie prawdy.... Ciekawe dlaczego woli z nia czas spedzac i do niej pisac...?? mój tez ma tylko kolezanki... ale jak chcialam je poznac to sie nie zgodzil... tez byl zly ze m smsy cztalam... i oczywiscie caly czas sie wypiera

Gość Taka jedna Samosia
w menu Wiadomości jest taka opcja prócz oczywiście odebrane wysłane itd. raporty doręczeń, otwórz te raporty i tam zobaczysz do kogo wysyla smsy i poczatek tresci

Gość paulaaaaaaaa
yyy jaki sposob?

Gość sledz
sprawdź wierność Twojego partnera, Testerzy Wierności www.sprawdzwiernosc.pl

Gość paulaaaaaaaa
on nie ma takiej opcji w tel... zreszta ostatnio nawet nie zapisuje wyslanych smsow.... jakby nie mial nic do ukrycia to by nie kasowal....

Gość Taka jedna Samosia
z tego co piszesz to wyglada, że na prawde facet Ci rogi doprawia...skoro nie chciał Ci przedstawić koleżanek. Wiem z autopsji że najgorsze jak zaczniemy sie wypytywać ich czy nas zdradzaja, spotykaja sie itd. Bo to jest oczywiste że sie wypra i przez nasze podejrzenia beda bardzo ostrozni

Gość paulaaaaaaaa
testerzy wiernosci....??? puknij sie w glowe:P

Gość Taka jedna Samosia
w kazdym telefonie jest taka opcja jak raprty doreczen, no ja mam w swoich dwoch tel i moj facet taka ma w menu wiadomości. a sprawdz do kogo dzwoni chyba ze tez kasuje

Gość A może takie jak
Kobietki tak Was czytam i tak sobie myślę, że są 2 wyjścia. Albo postawić im ultimatum Wy albo ich pseudo kolezanki, wtedy naprawde przekonacie sie kim dla nich jestescie, albo 2 rozwiazanie - zachowywać sie podobnie, umawiajcie sie na babski wieczor w domu u kolezanki czy w klubie, stójcie sie przed lustrem, bądźcie tajemnicze, zapiszcie sie gdziekolwiek - na aerobik, kurs tańca, jezyka (Bedziecie mogly zawiazac nowe znajomosci) co Wam pozwoli wyluzować sie. Zmiencie fryzure albo cokolwiek w Waszym wygladzie. Niech sie zastanawiaja i znow zaczna zabiegać.

Gość Taka jedna Samosia
najlepiej to nic nie mowic i nie pytac sie o żadne kobiety. A nie mozesz go śledzić jakoś?? np. za nim pojechac??

Gość paulaaaaaaaa
z tego co wiem od jego znajomej on nikogo nie ma ale nie mogbyc pewna na 100%% bo wszystko na to wskazuje ... wiec mam taki mentlik w glowie

Gość Taka jedna Samosia
z tym wywolywaniem zazdrosci u faceta to nie jest dobry pomysl bo moze wyjsc jeszcze tak że bedaa odwracac kota ogonem na swoja korzysc, juz to testowalam.

Gość paulaaaaaaaa
chyba popadam w jakas paranoje.... sledzic go napewno nie bede ale...mam juz dosc...jak sie okaze ze mnie zdradza to go zabije albo nie wiem co muz robie... nie zniose tego

Gość Taka jedna Samosia
ale to ultimatum to jest dobry pomysł. Trzzeba byc stanowczym i pokazac ze nie pozwalamy sobie wejsc na glowe