Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktoriaewelina

małe piersi, a mały penis

Polecane posty

Gość wiktoriaewelina
nie szło nam i się rozstaliśmy, no nie mogłam juz, cholera niczym nie nadrabiał, mógł chociaż nosem bo długi miał...:)

Cinek, uwierz w swojego kutasa. Mój paker choć miał zaledwie 7-8 cm, miał taką minę, jakby mógł mnie conajmniej przeryć na wylot swym sprzętem...

Gość wiktoriaewelina
to była straszna porażka

Gość Cinek21
Dobrze ci z nim? W pełni cię zaspokaja?

Gość wiktoriaewelina
to ja już wolę mieć małe cycki

a no z tym 7-8 centymetrowym, to była wakacyjna znajomość. nie doszło do niczego, bo biedaczysko zapomniało prezerwatywy ( o ile może na siebie wogóle dostać ). Ale mówie, Twoja dziesiątką ( o ile jest odpowiedniej grubości ) przeszłaby u mnie. Jestem drobna kobietka, więc 16-17 to maksymalna granica u mnie. Pytong by mnie rozerwał.

Gość heheh
miss perfectito , fajny masz charakterek. wiecej takich :))

oczywiście, piersi to tylko kwesia estetyki, a penis odpawiada za całość wrażen, nie tylko estetycznych... ja mam 75B, nie są duże, ale mi pasują :D

Gość wiktoriaewelina
bedzie więcej, poczekaj do jutra;)

Gość Cinek21
Fajnie wiedzieć że są takie kobiety

Gość wiktoriaewelina
ja mam mega malusie bo 75A, ale jakos z facetami nigdy nie miałam problemów, zawsze się im podobały. No ale jeśli chodzi o kutaski, to mi zazwyczaj nie pasowały, jakiegos pecha mam w życiu i małe sie trafiały

Gość heheh
no ja mam 16 cm , ale dopiero 17 lat. lubie drobne dziewczyny , bo brzydze sie tlustych , ale szczerze mowiac to balbym sie , ze im krzywde zrobie takim ptaszkiem :P

Gość wiktoriaewelina
myśle z chodzi mu o szczere

Gość Cinek21
Że nie liczy się dla nich tylko wielki członek

Mnie tylko jeden raz się mały trafił. To że duże piersi są lepsze, jest stereotypem bliskim obalenia, myślę że grunt aby w obu przypadach były jędrne ;)

Gość wiktoriaewelina
heheh to ja przy tobie stara baba jestem;)

Gość heheh
jestes bardzo wesola , pelna zycia i masz swietne podejscie do tego wszystkiego "robil taka mine jakby mogl mnie co najmniej przewiercic tym ptaszkiem" czy jak to bylo :P heheh , ale nawet jakby to czytal ktos kto ma kutaska 5 cm , to by sie z tego smial :)) piszesz wlasnie w taki fajny sposob. sama radocha by z toba byla :)

Gość Cinek21
no właśnie to też

Gość heheh
no , gowniarz ze mnie. przynajmniej na forum jezeli sie nie przyznaje do wieku to biora mnie za rownego sobie :P a w zyciu jak to w zyciu.. :)

Gość wiktoriaewelina
Miss, są jędrne i do tego szczupła jestem wiec wygłada całokształt proporcjonalnie

I słusznie się obawiasz szesnastolatku z szesnastkom! Cinek, to ze im wiekszy tym lepszy to gówno prawda za przeproszeniem. Mój kolega szczyci się 21 centrymetrowym penisem, i ma ogromny problem, bo nie mieści się całkowicie w partnerke. Nie satysfakcjonuje go seks, podczas którego musi się pilnować by nie przekroczyć pewnej granicy... Niektóre stereotypy są błędnie zakorzenione...

Gość wiktoriaewelina
heheh po to jest forum

''czytal ktos kto ma kutaska 5 cm , to by sie z tego smial '' hehe, ciesze sie, bo bardzo nie chciałabym kogoś urazić ;)

wiktoriaewelina, no właśne, piersi muszą być proporcjonalne do figury, jeśli jesteś szczupła, nie pasowałyby ci takie z miseczką D :)

Gość wiktoriaewelina
Miss masz całkowitą rację! Byłam kiedyś na erotic messe w niemczech i koles sie rozebrał, tzn. wszystko bylo bardzo seksowne i podniecające dopóki nie zsunął ręczniczka! horror! na moje ok to było ponad 25 i domyślam się, ze po za występami było mu ciężko z takim gigantem. Dla mnie było to obleśne bo jak by taki mnie przeszył to juz chyba na amen

Gość heheh
co do piersi , to powiem wam jak to jest , bo jestescie fajne: -liczy sie caly wasz wizerunek , nie tylko piersi -duze piersi nie maja wcale takiej przewagi nad malymi. tyle tylko , ze sie dluzej na nie patrzy (male tak nie przyciagaja uwagi , wtedy bardziej sie patrzy na twarz) -przy poznaniu zwraca sie uwage tylko na wyglad , pozniej na reszte. to jest prawda , ale nalezaloby dodac , ze wyglad to takze: usmiech, cera , oczy (zwraca sie uwage takze na makijaz. najlepsze wrazenie robi sama czarna obwodka wokol oczu, wiecie o co mi chodzi:P ) , wlosy , brzmienie glosu , gesty , mimika , zachowanie , zwinnosc i zrecznosc , dlonie , ruchy , ciuchy , zeby (nigdy pozolkle !!!) takze to nie tylko pyszczek i cycki