Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korekta nooosa

Prosze o szczere i kulturalne opinie na temat mojego nosa

Polecane posty

Gość Korekta nooosa

Dzis bylam na konsultacji u chirurga plastyka. Nie lubie swojego nosa, uwazam ze jest za szeroki, mam za duze dziurki oraz ze jest krzywy, a przy okazji na jego koncu mam za duzo chrzastki. Aha i jeszcze jedno, nie ma wiekszosc nosow zalamam po obu stronach grzbietu. Chcialabym poznac wasze opinie na jego temat, chodzi po prostu o szczerosc, jakakolwiek ona nie bedzie rzecz jasna. Bede bardzo wdzieczina za kazdy komentarz. Mieszkam w USA i tu taka operacja nie jest zbut tania, dlatego tez ciagle sie waham. Pozatym boje sie, ze cos moze wyjsc nie tak. Oto fotki: http://www.voila.pl/064/bbfh9/?1 profil http://www.voila.pl/067/cg56o/?1

Gość 222222
krzywy??? chyba nie widziałaś mojego...chciałabym mieć taki jak twój... nie przesadzaj :o

Gość kobieto nie przesadzaj
ludziom to sie już poprzewracało do końca w głowach :-(

Gość Horned man
Bardzo ładny nosek:) Jednak decyzja nalezy do ciebie...

Witam. Widzialam zdjecie nosa. Podejrzewam , ze niezle zatruwa Ci zycie. Ja osobiscie bym cos z nim zrobila. Wybierz sie najlepiej na konsultacje do kilku chirurgow, kazdy ma inna metode. Powodenia. Daj znac jak cos postanowisz. Poadrawiam

wejdz na forum beauty,zaloguj sie i poczytaj na temat operacji,najlepszych lekarzy,zobacz zdjęcia i wtedy zdecydujesz co zrobić

Gość Twój nos jest normalny
Nie jest Ci potrzebna operacja.Nie słuchaj opini tych 'ideałów' tutaj.

Gość cóż za ciekawa teoria
Proponuję pieniądze przeznaczone na operację nosa wydać na kilka konsultacji z psychiatra. Bardziej się przydadzą bo nos masz najzupełniej normalny...

Gość qwertyui
ZYDOWSKI

Gość nos masz jak najbardziej ok
gorzej z miną :) musisz rzadko sie usmiechać, że masz taki niezadowolony wyraz twarzy

Gość twój nochal jest normalny
:)

Nos jak nos. Widziałam gorsze. Nie wiem dokąd świat zmierza, żeby normalny nos zmieniać. Jakaś paranoja...

Gość zgadzam sie z ta
Boshe normalny nos masz ale widocznie w tym problem ze normalny a nie taki a la american beauty?Ja mam dlugi nos i mialam pol zycia kompleksy a teraz olewam!Pod zaden noz nie bede sie klasc.No ale rob co chcesz tyle ze zaden inny nos do Twojej twarzy nie pasuje.

Gość ja powiem tak........
ja też uważam że nie ma potrzeby operacji ja tam nie widzę w Twoim nosie nic złego

Radził bym raczej psychologa... Co ty chcesz od tego nosa? Zaakceptuj sie. Jest ok. Za rok piersi zwiotczeja to tez zrobisz? A potem resztę? No przestan nos jest ok a dążenie do ideału jest absurdem... Bo ideałów nie ma. Tobie sie nowy spodoba a facetom nie bedzie i co wtedy? Nie psuj dobrego.

Słoneczko przyznam sie ze ja jestem 2 dni po zabiegu korekcji nosa i uwierz mi ze gdybym miala taki jak Ty nie zdecydowalabym sie :) no ale kazdy ma swoj gust i wymagania apropo aparycji wiec jesli masz sie z tym czuc zle to nic nie stoi na przeszkodzie zeby poprawic. Ale licz sie z bolem, siedzeniem w domu, obrzekami, siniakami i ewentualnymi powiklaniami(ja bardzo krwawilam:/). Osobiscie uwazam ze bylo warto

Twój nos jest w porządku, naprawde daj sobei spokój, makijaż moze go wysmuklić:)