Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce Ania

mam dylemat

Polecane posty

Gość w kropce Ania

dostalam propozycje aby isc do lozka z szefem, mam dostac podwyzke i awans. Mialoby sie to stac na delegacji w przyszlym tygodniu. Nie wiem czy sie zgodzic...mam narzeczonego, ale perspektywa awansu strasznie mnie neci

jeśli szef cię pociagą to zastanowiłabym się nad tym poważnie. ale jeśli cie nie pociąga, a ponadto kochasz narzeczinego, to byłabyś zwykłą dziwką.

Gość w kropce Ania
pociaga mnie:) i dlatego sie zastanawiam, gdyby mnie odpychal nie mialabym dylematu

no ale wiesz, na jednym sie nie skończy, szef chyba sobie ciebie upodobał wiec nie sadze zeby było to tak na raz, awans i po sprawie :)

Gość w kropce Ania
heh, tez liczylabym na wiecej, ale az sie boje o tym myslec:P ten facet az emanuje sexem, moj narzeczony przy nim to zimna ryba, jesli wiesz o czym mowie...;)

to jedyna droga , do awansu ,nie zastanawiaj sie wcale

Gość w kropce Ania
nie chodzi tylko o awans moja droga wspolforumowiczko :P

rozumiem :) a powiedz mi, czy narzeczony jest zaznajomiony choć trochę z towarzystwem w którym pracujesz? jakie są szanse że mógłby się dowiedzieć? chyba bym spróbowała na twoim miejscu :D chyba bardziej żałuje się tego czego się NIE zrobiło, niż tego co się zrobiło :D

Gość w kropce Ania
szanse, ze sie dowie sa niewielkie:) zreszta chyba mam dosc nocy spedzanych przed kompem (on), w lozku (ja)

wywiad koniecznie ,nie dobrze bedzie jak sie kapnie

Gość w kropce Ania
cholera, w sumie jak sie kapnie to moze cos do niego dotrze, ze sex raz na miesiac mi nie wystarcza:P a jesli mam miec swietny sex polaczony z awansem??

o kup mu ,gre z kazdego wyjazdu ,,sluzbowego,, niech siedzi przed komp

To zostaw najpierw swojego narzeczonego, a potem "awansuj". Dlaczego ludzie robicie sobie przykrość? Każdy krzyczy jakie to zło na świecie, a nikt nie myśli, że sam drugiej osobie to zło wyrządza :/

Gość w kropce Ania
co mam zrobic?? chyba tylko potrzebowalam potwierdzenia:D moja przyjaciolka uwaza, ze jestem rozwiazla...ona lubi 1 raz w tygodniu w pozycji klasycznej!

Gość w kropce Ania
jak piszecie to polsku prosze, zeby mozna bylo zrozumiec:)

Gość niby co radzić
taaa a jak się Tobą znudzi to i tak wyleje Cię na zbity pysk by nie mieć niewygodnego świadka.... no ciekawe jak długo potrwa taka kariera....mnie żal by było własnej godności dla takiej "kariery" i takich "awansów"

Gość w kropce Ania
podejrzewam, ze sie nie znudzi:) ale jesli nawet to sobie poradze, i powstrzymujac zlosliwe komentarze niewyrzytych kobiet - poradze sobie bez sexu z szefem. To jest wyjatkowa sytuacja, on mi sie podoba, podnieca mnie

Żeby było jasne - nie mam jakiegokolwiek "ale" jeśli chodzi o romanse w pracy, róbcie co chcecie, jeśli miałbym możliwość, chętnie bym z takiej skorzystał, ale.. nie jeśli jestem w związku z drugą osobą, to jedyne co mi tu nie pasuje.

Gość w kropce Ania
niby co radzić.... masz jakies doswiadczenia w tych sprawach??

wyjdz za nazeczonego,a z szefem cheja ,madonna ,siwy dym ja tak mam

oczywiscie ze szef sie znudzi toba, przyjdzie mlodsza swiezynka to sie za nia wezmie, ale co bedziesz miec za soba to twoje;)

Ludzie są źli i głupi. Nie ma nadziei. A co dopiero będzie z pokoleniem dzisiejszych 15-latków, którzy są jeszcze bardziej tępi.

Gość w kropce Ania
nie bardzo mam ochote za niego wychodzic... nie chce sexu 1 raz w miesiacu pod koldra:) nudzi mnie, wieczory inaczej sobie wyobrazam niz przed kompem, przed gra dla dzieci o wampirach czy innych badziewiach

jak bedziesz ,dobrze proce robic ,to sie nie znudzi,a nad nowymi bedzies miala przewage ,AWANS i wszystko jasne

Gość w kropce Ania
i jeszcze gwoli wyjasnienia: szef jest 2 lata straszy, bez zobowiazan, widac, ze mu sie podobam, ze chcialby wiecej... ale nie wiem, czy tekst o awansie i podwyzce jest tym co chcialabym uslyszec od niego ale moze na zywiol pojde... dostalam wlasnie sms od niego... ze jestem dla niego a on dla mnie i co mam myslec??

Gość w kropce Ania
proce nnnono czy jak tam to zwiesz to rob swojemu kochankowi zdzirko