Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzinkaaa

Wolalabym wazyc 100kg niż byc chudą i nie móc przytyc !!!

Polecane posty

Gość vkj
hmm w sumie mozliwe, pamietacie edyte gorniak , gdy miala 20 lat, w kazdym badz razie na poczqtku kariery, byla bardzo szczupla, tez nie miala takich kraglosci , miala male peirsi, noo chociaz ja mam ejscze mneijsze:p no ale w kazdym badz razie, popatrzy jama ma teraz figure gdy jest juz starsza - jako gwiazda napewno tuszuje epwne niedoskonalosci i pewnie troche cwiczy, ale przyszedl wiek i przytyla i jak widac jej to nei zaszkodzilo :)

Gość chudzinkaaa
chce przytyc a nie mam motywacji....i dlatego chce to zmienic, a wiem z ejedno z drugim sie wyklucza....rok temu chodzialam miesiac na silownię...tylko miesiac bo mam takie jebane studia:/ .... nie widzialam jakichs szczegolnych zmian, bo miesiac to nic,ale rewelwcyjnie sie czualam !

Gość chudzinkaaa
rumainkowa wkladka....a Ty bylas na takim spotkaniu z dietetykiem :)? ciekawa jestem jak to jest...

Gość chudzinkaaa
najgorsze jest to ze mam rozne dni...niekiedy niedobrze mi jak patrze na jedzienie a niekiedy pochalaniam duzo.....teraz jem 2 salaterke salaki jarzynowje i w zapasie czekaja na mnie chałwa-troszke slodka ale ją akurat lubie;)

nie bylam ale mam zamiar sie wybrac. z tego co wiem to taka dieta na przytycie nie rozni sie bardzo od takiej odchudzajacej. duzo warzyw i zero tlustego jedzenia! wazne jest zeby jesc regularnie. jak pojdziesz na wizyte do dobierze Ci indywidualna diete:)

Gość chudzinkaaa
bede jeszcze probowac cos z tymi cwiczeniami, jak nie silownia to w domu jakies cwiczenia.....Powiedzial Wam ktos kiedys ze zazdrosci Wam,że takie jestescie?Ze jestescie piekne? Sexowne ?

tak ale my przecież i tak swoje myślimy,to tkwi w naszych głowach i nawet komplementy nie pomogą

Gość chudzinkaaa
Mi tez, wiecie co jeszcze keidys nie mialam takich kompleksow....mialam ale mnije....a teraz to mega..... d czasu gdy baaaardzo schudlam, nikt mnie juz nie kompelmentuje, nawet moj facet, ktoemu podobaja sie chude,a mi nawt ostatnio powiedzial z ejestem za chuda po 5 latach!

zawsze jak jestem u lekarza to mnie pytał czy czasem nie jestem anorektyczką :-D

Gość gunja85
a ja jestem chuda i wysoka i jestem z tego bardzo zadowolona. uwielbiam swoją figurę i jestem bardzo szczęsliwa, że nie tyję, a mogę jeść jak świnia

Gość jestem jaka jestem hehhehehehe
autorko w dupie ci sie poprzercalo

Gość chudzinkaaa
jakbys miala taki problem to bys wiedziala,i nic mi sie nie poprzewracalo ! Tez sie mnie pytaja czy nie mam anoreksji :D

Gość Andonix
Uwielbiam chudzinki. 48 kg przy 170 cm wzrostu to mój ideał :)

Gość chudzinkaaa
ja jestem ponoc ładna...ale nie odpowiada mi moj wygląd, jestem fotomodelką,ale zle sie z tym czuje, nie lubie jak na mnie aptrza, nie lubie swojego ciala..

Gość chudzinkaaa
ogolnie nie podobami sie sobie anwet z twarzy mimo ze podobno jestem b, ladna z oryginalna urodą...eh :( od dzis wszystko jem:( wpycham w sibie i cwicze

Gość chudzinkaaa
dziewczyny a czy Wy przy waszej chudosci macie piersi...?

Gość Andonix
Kiedy znajdziesz faceta który Cie pokocha to będziesz dziękować Bogu za swoją figurę, Laleczko 👄

ja tez jestem chuda jak patyk, jestem po ciazy i nic mi nie zostalo. mam 165 i waze 48 kilo.slodycze jem codziennie w duzych ilosciach, fast foody takze i tez juz nie mam na to wszystko sily. tak jak ty nie moge sie objadac bo mi jest pozniej niedobrze. wszystko na mnie wisi :( jestem z toba :) zastanawiam sie nad kupnem jakis odzywek na zwiekszenie masey ciala, ale musze sie skonsultowac z lekarzem. ponoc trzeba jesc duzo bialka, ale ja mam z tym problemy- nie lubie jogurtow, bialego sera. jedynie kurczak, ale tylko udka, bo piersi nie znosze :(

Gość chudzinkaaa
ja nie lubie slodkiego, musze miec bardzo duza ochote zeby cos zjesc, zadnych ciast, torow batonikow, uwielbiam za to mieso, tez nie jem jogurtow....tez wszystko na mnie wisi ....okropne to jest...ja biore caly czas witaminy,ale tylko witaminy, bo tez nie ejsm wszystkiego zebym miala wszystkie witaminki, sztuczne no ale...pilam kiedys ensure...ponoc to jest dobre...ale ja nie widzialam roznicy.....moj wujemk rzytyl po tym 10kg....mialam nadzieje...

Gość majkowa hh
up

Gość redwr
mam to samo 42 kg przy 164 cm ja sie załamamie

Gość gringooooooooo
kobieta powinna być krągła ani za gruba ani za chuda