Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewangeliczny Siewca

Nawracajcie się! zanim minie pokolenie Izraela wszystko się wypełni

Polecane posty

Siewco nasieni... Skoro suczi ma zachować ateizm dla siebie to ty również wyoierdalaj stąd z tym gównem gdyż albowiem jest równouprawnienie i skoro ona nie może to ty też :)

Gość
dobrze odejde i nie napisze juz nic w kontekscie wiary i ateizmu ale Ty zrobisz to samo ... nic o wierze nawracaniu ... zero cytatów biblijnych ?? więc ??

Gość
dziekuje najdroższy za poparcie :D

Gość 100letnia krowa
Ewangeliczny Siewco mów dalej, nie zważaj na tych, którzy Cię obrażają. Dziękuję Ci za twe słowa. Dzięki nim jeszcze bardziej uświadomiłam sobie jak wspaniały jest nasz Pan.

Kochanie...ewryfink aj du, aj du it for ju :D Nawet mogie sie na wyprawe krzyżowom przeciwko nim zapisać ;). Krowo...ty świno...skor nie można propagować ateizmu, to również wiary w kółko wędkarskie sprzed 2010 lat też nie. Nawet jesli się ma kartę członkowską tego kółka 🖐️

Gość fdfdfdfdfdfklkl
ogłaszam plebisyt- "jakie zioło wziął dzis ewangeliczny"? ja stawiam na mieszanke marychy z lsd a wy?

Gość
ja jestem tylko po to aby sie przekonać czy siewca ma troche godnosci i dotrzyma slowa :D

Ja założyłem ten temat i moge się w nim pisać, wklejać, wyklejać co mi się spodoba! Jeśli ciebie to nie interesuje to po co tu siedzisz, nie masz ciekawszego zajęcia, nie masz jakiejś pasji? Może dyskusje na kafe to twój życiowy cel.

Gość
ok nie umiesz dotrzymac slowa ?? jedziemy dalej sam tego chcesz ... moją pierwszaą i jedyna zyciową pasja stajesz się ty :D zdominuje kazdy twoj topik hehehe

Gość najpierw niech kościół
się nawróci. Poza tym do tego by przestrzegać zasady etyczne nie rzeba kościoła, bo kościół to samo zło...

Nie czytałeś dokładnie? "O modlitwie już zapomnieliście, mówicie: "niech kapłani się za nas modlą" lecz oni sami potrzebują modlitwy bo sami zbłądzili."

Gość
litujemy sie nad nim ... ale to nic nie pomaga :(

hih, o siewco, a nie wydaje ci sie, ze ta cala bajka z bogiem to raczej dla dzieci jest. kto normalny w XXI wieku jeszcze w boga wierzy?!

sucz z takimi ludzmi juz nic sie nie da zrobic. ida na stracenie. chociaz znam przypadek gdzie powalony bogobojnik po tym jak sie doiwiedzial, ze jego "koledzy" z parafi lacznie z pastorem zarzeraja sie pigulami i dupcza sie wszyscy razem to troche zwatpil, ale oni mu to jakos gladko wytlumaczyli (kazdy bladzi) i spowrotem namawia, zeby wierzyc.

Gość
hehe widzisz oni maja to do siebie, że zawsze wszystko sobie gladko "wmówią " i wytłumaczą :D heh ale cóz nie wszystkim dany taki sam pozim IQ :P moze nie są w stanie pojąc iz to w co wierzą jest tak niedorzeczne ... az nie moge doszukać sie porównania :P

A czy nie zostało napisane że w czasach ostatecznych wielu wyprze się Boga, wyśmieje się z religii? Szatan teraz tryumfuje, ale niedługo Pan przyjdzie po Swoje żniwo, najpierw każe zebrać chwast i wrzucić do ognia, później zbierze Swoje plony i umieści je w swoim spichlerzu. "I ujrzycie Syna Człowieczego, zabłyśnie jak błyskawica z zachodu na wschód"

Gość
tulejka do zakonu potrzebuja poczytalnych wiesz ile trzeba zachodu aby wciskac "wiernym" te kity ... a jak sie trafi ktos kto zada niewygodne pytanie ??? siewca odesłałby go na kafe albo kazał czekac az znajdzie w google adekwatny cytat :P

dla mnie tez jest to ciezkie do pojecia, a najbardzije rozwalaja mnie cytaty z ksiazeczki, ktora "zlozyl" papiez w IV wieku z wielu ksiag, w ktorych niekoniecznie byly same superlatywy o tym calym jezusie i jego poczynaniach. hihii, siewca chyba presji nie wytrzymal i poszedl sie za nas modlic. oo siewco jezeli sie nie boisz to chodz i walcz o wlasne zdanie.

Gość
idąc twym tokiem rozumoania siewco czasy ostateczne były zanim twa seksta zaczela szerzyć swąm propagande miecze i rozlewając krew niewinnych pogan ... wtedy wszyscy sie go wypierali :D

"A czy nie zostało napisane że w czasach ostatecznych wielu wyprze się Boga, wyśmieje się z religii? Szatan teraz tryumfuje, ale niedługo Pan przyjdzie po Swoje żniwo, najpierw każe zebrać chwast i wrzucić do ognia, później zbierze Swoje plony i umieści je w swoim spichlerzu. "I ujrzycie Syna Człowieczego, zabłyśnie jak błyskawica z zachodu na wschód"" duzo rzeczy kazdy moze sobie pisac. ludzie maja tak samo bujna wyobraznie teraz jak i tysiac lat temu. a dlaczego ten twoj pan nie chce sie nami zaopiekowac, przeciez on kocha wszytkie owieczki, wiec czemu ma mnie rzucic w ogien piekielny. a i moglbys mowic wlasnym zdaniem, a nie cytowac cytaty z podrecznikow jak byc dobra owieczka. a tak na marginesie, wierzysz w ewolucje?

Dzisiaj się śmiejecie ale na Sądzie będziecie drżeli ze strachu. Poczujecie trwogę, zlękniecie się. Uwierzycie ale za późno! "Płacz i zgrzytanie zebów"

Gość
zaraz powie Ci, ze wiara nie wyklucza ewolucji a to błąd gdyz to ewolucja nie wyklucza WIARY GENETYCY POKWAPILI SIE NAWET O SFORMUOWANIE SWEGO RODZAJU "GEU WIARY" ALE JESTESMY NA ODPOWIEDNIM TORZE EWOLUCYJNYM ABY DOBÓR NATURALNY SIE GO "WYPARŁ" DAJE WIERZE JESZCZE GÓRA 5 POKOLEŃ :) I PO SZKODNIKACH :d HEH

Gość
genu wiary* sorry za capsLocka :P

siewco, moze boga nie, ale twoje cytaty z ksiazeczki zwanej biblia , jak najbardziej. czyzby bog nie powiedzial i niech sie stanie, czy jak to tam jest napisane. dl;a mnie to jest jeden wielki wal. jak mozna wierzyc w ewolucje i w to, ze ludzi stworzyl bog. w bibli jest tyle przeklaman, ze nie mozna w nia wierzyc. tulaje, trafne spostrzezenie.

1. Dzieci głodują, bo ich władcy uciskają swój kraj. Są nie sprawiedliwi. Zostaną osądzeni ze swych niegodziwości. 2. Z tego co się orientuje, to grabarz kopie dół nie ksiądz. A dlaczego biorą pieniądze? Bo są chytrzy i chciwi. Ale jeśli poszukasz znajdziesz księdza który odprawi twój pogrzeb za darmo. Są jeszcze dobrzy księża na tym świecie.

Gość
tuleja - daj mu czas musi przekopac google albo zadzwonic do proboszcza :p

Gość
twoj bog jest zajebisty :d władcy - ach więc u nas nikt nie gloduje gdyz mamy zaledwie prezydenta na czele panstwa .... to juz cos :) więc wladcy sa nie halo a zajebisty bóg pocisnie wszystkim danej narodowosci matko to tak głupie ze nawet trudno mi ironizowac z tym materialem heheheheh przeczytaj siewco jakie bzdury napisaleś !!!!!!!!!!!!1