Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyjaca_w_oblokach

Nie mogę przestać myśleć o wczorajszym gorącym aktorze..a mój związek to..

Polecane posty

Gość zyjaca_w_oblokach

Jestem w związku 3 lata.. Oglądałam wczoraj film "kropka nad i". Polecam, tak zaskakujący, że naprawdę warto obejrzeć. Grał tam taki super facet.. mhm gorący hehe :) Pociągają mnie tacy.. Taka latynoska uroda.. :) Ale nie o to chodzi tylko.. W tym filmie było widać, że kobieta wybrała takiego zwyczajnego faceta, przy którym może być sobą itd.. a ten jej narzeczony dużo kasy, ale wszystko takie sztuczne.. Też się tak czuję trochę w swoim związku.. Wszystko idealnie.. a ja potrzebuję szaleństwa, możliwości bycia zawsze sobą, na luzie, namiętności.. "picia wina z kubka" (jak w filmie) a nie z najlepszych kieliszków.. faceta, który idzie w bluzie w kapturze na luzie, a nie w najlepszych ciuchach.. nie zastanawia sie ciągle, co ludzie pomyślą.. ja potrzebuje szaleństwa.. Też tak macie? (co do filmu, to film nie jest tandetną opowieścią o kobiecie i dwóch facetach, ale.. same zobaczcie:) ).

Gość odbiło ci
od dobrobytu?:P

Gość kieeopppe
Też tego nie rozumiem, te filmy jakie babki kręcą sobie w swoim życiu, wszystkie kochają sztuczności, mieszkania kurwa jak z katalogu, zastawione stoły z bukietami kwiatów, kryształowe żyrandole, mężuś zawsze grzeczny pod krawatem, zawsze uprzejmy, romantyczny ,mówiący kocham cię co pięć minut, denerwują mnie tacu ludzie, mam wrażenie że to jakieś roboty, cyborgi, nigdy się nie wkurwiają, jak szaleć to tylko estetycznie

Gość zyjaca_w_oblokach
Nie no nie jest tak, że miałam na myśli, że mamy pełno kasy. Miałam na myśli, że mój facet wszystko musi mieć idealnie.. szczęście utożsamia ze zdobywaniem pieniędzy.. tzn mówi, że szczęśliwy będzie, jak będzie mógł jeździć często na wakacje, kupować rzeczy jakie chce.. no na pewno fajnie tak, ale mi na tym nie zależy tak jak jemu.. mi wystarczy takie życie normalne, przeciętne, tzn nie ubóstwo wiadomo. Chcę szaleństwa.. pójść potańczyć.. jestem młoda a od 3 lat byłam dwa razy na imprezie w klubie, i to nie z nim. Porażka :( Mam dwadzieścia kilka lat.. za rok lub dwa ślub.. a gdzie ja z życia skorzystałam? Nie mam tu na myśli, że w głowie mi tylko zabawa :( Ja po prostu.. potrzebuje wyjść zaszaleć.. nie myśleć ciągle o kasie.. chcę kogoś, kto będzie podchodził do życia na luzie i cieszył się z pójścia na grzyby.. moja matka raz zażartowała, czy idziemy na grzyby..a on na to co? " A nie.. kleszcze są". CO Z TEGO, ŻE KLESZCZE. Normalne. W domu chce siedzieć całe życie, bo kleszcz mu wejdzie w rękę? Rozumiem, trzeba uważać, ale nie rozumiem obchodzenia sięz sobą jak z dzieckiem. PORAŻKA :( On wszystko robi idealnie.. czasem mnie zadziwia.. A to wylałam swoje żale anonimowo :) Zaraz ktoś powie, jak Ci źle, to go zostaw. Ja mówię: nie zostawię go, bo.. może kocham. Sama nie wiem. Po prostu mam dość takiego życia.

Gość miroklet
Też miałam takiego i się pochorowałam, bo to jest nie do zniesienia, on zawsze robił najlepiej, najporządniej a teraz nasi znajomi co robili byle jak zarabiają na luzie 2 razy więcej. Przez niego straciłam ochotę do czegokolwiek, nabawiłam się kompleksów i zmarnowałam 5 lat na słuchaniu jego przemądrzałych gadek, bo on wie lepiej jak coś robić

Gość zyjaca_w_oblokach
A jak wygląda Wasze życie w związkach.. jeśli chcecie mówić.. Też czujecie takie wykończenie.. i marzycie o kimś innym..

Gość gtrewaaa
he he ,odpowiedzialaś sobie sama

Gość zyjaca_w_oblokach
Chyba muszę pomarzyć sobie sama, bo chyba nie macie jak ja :)

Gość a ja cie nie rozumiem
skoro nie odpowiada ci takie życie z nim to jak mozesz go kochać?Dla mnie to sprzeczne

Gość dziewucha z daleka
oj ja cie rozumiem. tzn moj facet wlasnie jest przeciwiernstwem twojego, luzak, nie mysli o ciuchach, jest schludny i czysty, ale chodzi ciagle w tym samym i ma to w dupie. z nim moge isc na grzyby, pic wino z kubka, chodzic w zaplamionym dresie i beknac :D ale za to nie ma parcia na prace, kariere itd, i to jest tez teoche smutne, facet powinien byc przedsiebiorczy. ale tego "swojaka" nie zamienilabym na innego;) bo jest milosc, spontan, wyjscia, szalenstwa..

kurcze rzeczywiscie teraz sprawdzilam co to za przystojniak, chodzi Ci o aktora ktory gra w tym filmie glowna role? jesli tak to powiem Ci ze gust masz wysmienity lubie takie "ciacha".. :-P a na film sie chyba skusze i go sobie obejrze dzis

chyba ci nie chodzilo o tego tylko o innego ale tez jest niezly :P

Czy ten aktor to ni Gael/gabriel García Bernal ? Ja bardzo lubię ten film. Często oglądam, bo świetnie pokazane jest przyciąganie między głównymi bohaterami :D

Gość zyjaca_w_oblokach
Tak, to ten aktor i film :D:D:D Jest normalnie spełnieniem mych marzeń:D:D Hehe no przesadzam :) Ale film super, obejrzyj :) Zobaczysz, że będziesz zaskoczona i daj znać, jak się oglądało :) Mam nadzieję, że się spodoba.

Gość zyjaca_w_oblokach
dziewucha z daleka - ciesz się, że masz go :) fakt, zaradność czy przedsiębiorczość też jest ważne, ale nie najważniejsze. Przynajmniej czujesz, że żyjesz :)