Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rihanna____

ide dzis na randke z facetem z marzen i NIE MOGE SPAC

Polecane posty

"Jeśli facet ma do czynienia z wrażliwą dziewczyną to zapewniam Was, że jego dobry charakter może przyprawić ją o bezsennośc" Zwłaszcza jesli jeszcze jest obcokrajowcem :D Nam też tak mówiono. A potem rzeczywistość strzeliła nas w twarz.

offermo ależ ja myślałam o nim jak o potencjalnym facecie....to było zupełnie co innego niż w przypadku koleżanek:) poza tym fakt faktem że nie wyglądał jak frankenstein;) ale też nie był adonisem, po prostu dla mnie to bardzo ważne żeby facet dawał dziewczynie poczucie bezpieczeństwa swoją postawą, wartościami itp i jakbym spotkała kogoś mniej urodziwego ale z tymi cechami to wszystkie adonisy mogę iść się schować w ciemny las;) piszę serio zapewniam Was

Gość hr Rosporek-Walicipski
dupa blada będzie a nie randka. Z przejęcia wychnie ci pipa i ruchanko będzie takie, że zatrzecie się i jego będzie bolał kutas a ciebie pipa. eź z sobą Feminum, kiepskie ale może się przydać.

Ciekawe jakież to wartości mają ci wszyscy za którymi panny się uganiaja, potem cierpią (bo jemu chodziło tylko o sex) i wypłakują się takim jak my?

Ciekawe jakież to wartości mają ci wszyscy za którymi panny się uganiaja, potem cierpią (bo jemu chodziło tylko o sex) i wypłakują się takim jak my? tak zwane udawane wartości:) przecież w bajdurzeniu to akurat co poniektórzy są rewelacyjni, żeby tylko zdobyć i porzucić.

"tak zwane udawane wartości przecież w bajdurzeniu to akurat co poniektórzy są rewelacyjni, żeby tylko zdobyć i porzucić." Szkoda, że nigdy taki nie byłem :(

offermo chciałabym choć w połowie wiedzieć tyle o swoim przyszłym życiu co już Ty możesz powiedzieć? może przepowiesz mi jeszcze jakieś inne rzeczy co? a tak na marginesie to nie mam 'swojego naiwniaka' bo właśnie trafił mi się ktoś zupełnie innego pokroju, ktoś kto wprawdzie jest przystojny, bardzo dobrze mi sie z nim rozmawiało, ale teraz rzeczy sie psują, bo zaczynam widzieć że właśnie nie zależy mu na mnie ale na ewentualnym seksie ze mną, także nasza krótka znajomośc pewnie niedługo się zakończy.....ale nie chcę robic offtopu

Gość rihanna____
No prosze ,nie spodziwalam sie ze wywolam taka ostra dyskuje :p Niewiem z czym wy macie problem ? :) Przeciez napisalam,ze jestem podekscytowana spotkaniem poniewaz chlopak spodobal mi sie z wygladu (na co zwracam uwage,nie ukrywam)i rozmawiajac z nim na gg poczulam ze wiele nas laczy. Pierwsza nasza rozmowa zakonczyla sie przed 3 w nocy tak się rozgadalismy. Moja radosc i emocje wynikaja z tego,ze mam szanse poznac naprawde fajnego faceta. Czy jest w tym cos zlego ? :) pzdr

Gość hr Rosporek-Walicipski
to się zabezpiecz, odpowiednio, albo odmawiajcie różaniec

Zabezpieczać się? Myślę że w razie czego to on o tym pomyśli :P Jak ten czas wolno płynie.

Gość rihanna_____
offerma- ja tam uwazam ze nie mozna generalizowac. To co dla jednej kobiety bedzie bardziej istotne dla drugiej nie bedzie mialo znaczenia. Ja otwarcie przyznaje ze zarowno wyglad jak i charakter jest dla mnie istotny wiec nie bede opowiadac bajek ze liczy sie tylko wnetrze. ps ktos zaczernil mojego nicka bo pokazalo mi sie ze musze wpisac haslo,wiec jak cos to ja jestem pomaranczowa:p

To ja jestem założycielką topiku. Weźcie sobie załóżcie własne tematy a nie żerujecie na moim. Do widzenia. Wygląd jest ważny ale najbardziej spodobało mi się że nas tak wiele łączy ze sobą. :D

offerma ale dlaczego sie wkurzasz ? Z tego co piszesz wnioskuje ze nie uwazasz sie za atrakcyjnego. Tylko wiesz z nami kobietami tak jest ze jednej sie nie spodobasz a dla innej bedziesz mial to cos. Pisze to jak najbardziej szczeze.

rihanna____ a Ty jestes bezczelna. Moglam na poczatku sie zaczernic ale niewiedzialam, ze moze byc jakis palant ktory mi zajmie nicka. Okey niewazne,jezeli bedziesz dalej sie podemnie podszywac to ja po prostu sobie z tad pojde bo nie zamierzam sie tu bawic.

Gość wiele ich łączy
zwłaszcza te 15 cm....

niech to licho wezmie. Jestem okropnie niewyspana, polozylam sie na chwile ,usnelam na pol godziny ale obudzialam sie jeszcze bardziej zmeczona :/ chyba bede musiala wypic 5 kaw i redbulli...

"Tylko wiesz z nami kobietami tak jest ze jednej sie nie spodobasz a dla innej bedziesz mial to cos. Pisze to jak najbardziej szczeze." Jak się nikt nigdy żadnej nie podobał i ciągle kończył jako 'przyjaciel' to wiesz... mozesz sobie pisać a życie i tak zweryfikuje.

Real Life Sucks no jest w tym troche prawdy ale ja nie chce wypowiadac sie na temat czlowieka ktorego nie znam i nie widzialam nawet na zdjeciu. Nie mnie to oceniac.

Gość RuHannA_
Żenujące wypowiedzi infantylnej 1/16 inteligentki - jednym słowem żałosne wynurzenia.

Gość RuHannA_
tylko szkoda, że tak rzadko...;-)

"czlowieka ktorego nie znam i nie widzialam nawet na zdjeciu. Nie mnie to oceniac" A ja postanowiłem, że dosyć się nacierpiałem od dziewczyn i odpuszczenie sobie wszelkich kontaktów z nimi wyjdzie mi tylko na zdrowie.

Gość RuHannA_
Karać mnie może tylko mój chłopak z pejczykiem...;-)

Gość RiHannA_niruchana
:-(...niestety...buuuu

"A ja postanowiłem, że dosyć się nacierpiałem od dziewczyn i odpuszczenie sobie wszelkich kontaktów z nimi wyjdzie mi tylko na zdrowie" no niewierze w to,ze mozna byc az tak zrezygnowanym ! Chyba naprawde baby Ci daly w kość.

Gość Wszystkie baby sa wredne
ale niektóre mają duże tzytze

Gość Aidekk
Kobieta jest potrzebna, przyjaźń + seks - koniecznie w połączeniu, bo jak szuka przyjaciela do rozmów i pomocy w podbudowaniu jej kiepskiej samooceny czy ego to niech spada do kogoś innego - ja nie instytucja charytatywna :D. Z nimi źle, bez nich gorzej.