Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KKSP

Kafeteryjny Klub Starych Panien - reaktywacja !!!

Polecane posty

Gość staraPanna
Mnie jest źle samej, to znaczy bez przyjaciół, znajomych.Tak, teraz nasuwa się pytanie, a gdzi oni? Jacyś tam byli,ale już nie ma-jest pusto, cicho. Może dlatego tym bardziej dokucza też brak mężczyzny... A jak się mieszka w małej mieścinie, to tym bardziej nie jest łatwo. Są 4 ściany mieszkania, książki, hobby. Jednak ciężko bez ludzi.

Gość teściowa na rowerze
maleńkaaaa001 !!!! a kto tu się użala nad sobą!????:D

Robicie coś żeby zmienić ten stan rzeczy? Czy tkwicie w marazmie bez nadziei na zmiane? Próbowałyscie przeanalizować przyczyny waszego "staropanieństwa" czy wpadłyście w kompleksy i za wszystko obwiniacie siebie...hę? 🖐️

Gość teściowa na rowerze
stare dziewuchy! :D:D:D:D:D:D:D UŚMIECH!!!!!! życie jest piękne!:D niech się martwią te miss polonie z długimi nogami że facetów nie mają a tak za nimi latają! MY JESTEŚMY WOLNE! :D

Gość BardzoBardzoStaraPanna
Na codzien nikt nie poznalby po mnie, ze czuje sie przegrana. Zawsze zadbana, dobrze ubrana, stac mnie na to, nienaganny makijaz. Mezczyzni podczas negocjacji podpisuja umowy, nawet gdybym dala im do podpisania cyrograf. No ale co z tego, skoro otaczaja mnie tylko mlodsi a ja boje sie zwiazku z mlodszym i poprostu nie odpowiadam na zaloty. Po czym nadchodzi weekend i wyje do poduszki.

Gość stare panny tzn
oj dziewczyny widze że chyba muszę Wam tu dac po porządnym kopniaku!!! zacznę od bardzobardzo: Kobietko Ty chyba musisz się sama poczytać!!!! Masz 40 i co z tego??? szukasz już sukienki do trumny czy jak??? masz jeszcze kawał życia przed sobą!!! olej głupie koleżnaki które zazdroszczą Ci figury!!! wyjdź na piwko z tymi które są świadome swojej wartości!!! Wyjdź do kina, na zakupy.... na kawę do kawiarni można iśc w każdym wieku a i tam zawsze można kogoś poznać!!! lubisz czytać??? zrób sobie w najbliższy wolny dzień wycieczkę po antykwariatach albo bibliotekach zobaczysz ilu jest tam fantastycznych ludzi!!! olej sprzątanie, olej pralkę, zaproś jakąs super kumpelą=równą babkę, bądź fajnego kumpla i zróbcie sobie filmowy wieczór przy winku ;-) to, że nie masz treraz partnera nie oznacza, że jesteś mniej wartościowa niż koleżanki z nadwagą pociążową!!!!

Ale Wy szybko piszecie, wyszłam na chwilę i już nie nadążam z pisaniem :D A co do wypowiedzi: "ciagle tylko arzekacie, marudzicie i dziwcie sie czemu was nikt nie chce naet rodzina ma was dosc!!" -- bardzo mnie to rozbawiło, bo to akurat ja wysłuchuję narzekań wszystkich przyjaciół na temat ich problemów w związkach :D Mówią mi, że mam tak dobrze, bo nikt mi nie truje ;) "Szefowa, a będziemy organizować kafeteryjne wieczorki przy muzyce i zapraszać na nie panów z ''kafeteryjnego klubu starego kawalera'' coby mieć z kim tańczyć?" Bardzo dobra idea :D

Gość stare panny tzn
bardzobardzostara mam kumpelkę 38lat rozwódka... spotykała się z rówieśnikiem i okazął się palantem!!! teraz od prawie roku jest z facetm młodszym od siebie o 13 lat i są bardzo szczęśliwi ;-0

Gość stare panny tzn
dziewczyny a może każda napisze z jakiego jest województwa i zamiast tutaj klikać (oczywiście klikac będziemy, ale oprócz tego...) połączymy się i wyjdziemy gdzieś się zabawić??? każdej się nie chce bo jest sama, ale gdyby nie była sama... gdyby któraś chciała to ja się pisze nawet w tygdoniu na kawkę ;-) oczywiście między ludźmi:p

Gość stare zgorzkniale
jasne wysłuchujesz i co masz doradzac??? jak jak gówno wiesz na temat zycia w zwiazku, a mowia ci ze masz sie dobrze bo jest im ciebie zal!!! stara samotna, zgorzkniala baba

Gość staraPanna
Na co dzień nikt o mnie nie powie zgorzkniała-umiem się śmiać,jestem wulkanem energii.Mam sporo pomysłow, które staram się realizować z moimi dzieciakami (no, jestem nauczycielką). Tylko,ze po pracy wraca się do domu-do nikogo, niczego. Nikt nie wie, co tak naprawdę czuję, myślę. Aha, mam niemal 32 lata. Dolny Śląsk.

Ach, strasznie mi źle i jestem bardzo zgorzkniała :D To pewnie od jedzenia gorzkiej czekolady :P Ja też jestem z Dolnego Śląska :) Czyżby to było jakieś zagłębie starych panien? ;)

Gość teściowa na rowerze
WLKP!

Gość stare panny tzn
stara panna skoro Cię to denerwuje to zrób coś z tym, działaj!!! 32 lata to nie koniec świata!!! byłas kiedyś w związku??? co lubisz robić??? basen, dyskotki, kino?????

Gość stare panny tzn
kksp i stara panna spowiadac się na co miałybyście ochotę??? gdzie byście wyskoczyły teraz gdybyście miały z kim???

Gość staraPanna
Ja już się tym nie denerwuję. Płynę z prądem... Drażni tylko samotność, ot taki fakt,ze jest sobota, a ja znów ją spędzę przed komputerem czy z książką. Basen odpada, nie pływam, po prostu nie lubię. A mieszkam w małej pipdówce, gdzie atrakcji brak. Każdy pozamykany w domu. Mam już dość wychodzenia z inicjatywą do kumpeli z pracy i wiecznego słuchania wymówek. Ona też stara panna, ale mieszkająca z "chorą" mamą-nie ma co się narzucać.

Wiecie co, ja byłam w 2 'poważnych' związkach, 2 lata temu wyprowadził się ode mnie facet i naprawdę nie mam już ochoty na powtórki. Lubię sama o sobie decydować, postawić na swoim i mam zbyt trudny charakter do związków. Kompromisy - owszem, ale oni żądali zbyt wiele. Teraz z moim psem pod jednym dachem jestem szczęśliwa, bo wreszcie mam święty spokój :P

Gość staraPanna
Ja bym po prostu poszła na spacer, pogadała.Choć tyle.

Gość stare panny tzn
kksp to bierz starąpanne bo też jest z dolnego, bierzcie psa i na spacer, wybiegajcie go a potem na drina do fajnej knajpki ;-)

Ja jestem umówiona na dzisiejsze popołudnie na lodowisko z przyjaciółką, która jest mężatką i cieszy się, że będzie miała okazję wyrwać się od męża i dzieci. A jej mąż pewnie jak zwykle walnie focha :o

Gość stare panny tzn
no widzisz stara panna a ksp ma psiaka który pewnie lubi spacery ;-) no to ksp troche nie masz wyjścia zostałaś przegłosowana!!! umawiajcie się dziewczyny gdzie sie spotkacie- jutro niedziela idealny dzien na długiiiiiiiiiii spacer ;-) to 1 krok, potem bedziemy dalej kombinować

Gość staraPanna
Ha hahaha Dobre!Dobre! To do "stare panny tzn". Uśmiałam się!

Gość stare panny tzn
stara panna cieze sie ze wywolalam usmiech na twojej buzi ale ja mowie serio!!! dziewczyny mieszkaie w tym samym woj wiec na bank macie do siebie odleglosc mozliwą do pokonania... obie jestescie "wolne" wiec w czym problem???

Gość staraPanna
To się tylko wydaje takie łatwe. Dolnośląskie długie i szerokie. A życie to życie.

Gość stare panny tzn
no i się zaczęło!!! babooooooooooooooooooooooo bo z górnego przyjade i cie na ten spacer wytargam!!! no właśnie życie to życie i trzeba żyć a nie wegetowac!!!

Gość staraPanna
Mam się zacząć bać? Nie zacznę. Posiedzę w domu jak zawsze, a w poniedziałek wkroczę do klasy z usmiechem i powerem, zeby broń Boże nikt nie domyślił się jak mi źle. Grunt, to dobre aktorstwo.

Gość samutna
Puk puk Gdzie stare panny?