Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KKSP

Kafeteryjny Klub Starych Panien - reaktywacja !!!

Polecane posty

Gość panna26
stuk ,puk.:)

Facecie- na szczęście są i normalni gimnazjaliści,uff. Tu postanowiły zepsuć rozmowę jakieś gimnazjalne odpadki.Może jednak trzeba ignorować trole?

Witam Warto przeczytać i przeanalizować moją stopke:P;) Co u was drogie panny?;)

Witaj Panno Witaj FANFI Zdanie w Twojej stopce mądre. Ja całe życie daję innym nie tylko chwile, lecz godziny (kiedyś wolontariat, dziś hobby, za pomocą którego daję radość ludziom). Jednak chciałoby się też niekiedy otrzymać-tak bezinteresownie- czyjś czas, zainteresowanie, a nie tylko puste:Co słychać? (bez oczekiwania prawdziwej odpowiedzi)

panno 51 Może zechcesz zajrzeć na "Przekwitanie" Tam brakuje młodego mięsa:D:D:D zapraszam🌻

Przecież ja jestem nastoletnia stara panna Kradzieju. :D Szybko wylatuję z pamięci. :( Chyba, że to było pytanie o frekwencję. :P

Ty się Kradziej lepiej nie oburzaj w tej kwestii, bo to śmiesznie wygląda. :D Mój polski nik bardziej mi się podobał. :(

Pink_Panther Teraz mam wyrzuty sumienia że Ci takie świństwo zrobiłem. Dlaczego od razu nie zaczerniłaś nicka, dlaczego???? :( :( :(