Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wątpiąca 26 .....

zakochać się po 25 roku życia

Polecane posty

Gość ona88r
notanon.... a Ty masz kogoś? I w jakim wieku znalazłaś/eś ??

Miałem dwa razy. Pierwszy raz gdzieś koło 20-21, drugi znalazłem 23-24, bo na początku to była korespondencja zupełnie bez żadnych zamiarów, później spotkanie i początek od przyjaźni, dopiero później poszło. Jakiś czas temu się to skończyło. Tzn. jako związek, bo znajomość została i mam nadzieję, że zostanie.

Gość ona88r
ja dwa miesiące temu skończyłam pisać z pewnym chłopakiem (mieliśmy kontakt prawie rok :( ) a on się dzisiaj zaręcza idio... :(

Gość mojego męża...
poznałam w wieku 27 lat,a ślubowaliśmy mając 33.Wszystko przed Tobą! Doświadczeni mówią,że małżeństwa po 30-tce są najbardziej trwałe. Jak na razie jest OK!!!! POWODZENIA!

Po dwóch miesiącach się zaręcza? Czyli po dwóch miesiącach znajomości? No cóż, może wielka miłość jak w literaurze. Ale wątpię w to jednak.

zgadzam się, zwiazki po 30 stce sa trwalsze. Kiedy sparowani 30 latakowie się rozwodzą, inni dopiero się parują. Ci pierwsi są samotni i rozbici i nie wiedzą co z sobą zrobić, a ci drudzy są mega szczęśliwi. Żyj i korzystaj z życia póki możesz, potem rodzinka tak Ci nie pozwoli sie rozrywać ;)

Gość ona88r
nie wiem dokładnie ile się znają,wcześniej ze mnną pisał.. tearaz urawał kontakt i powiedział że mnie nie zna a nie dawno mówił,że mnie kocha! :( ja się z nim nigdy nie widziałam ,ze mną też chciał brać ślub zauważyłam, że jakoś strasznie się spieszy do tego ślubu nie wiem czemu...

Gość ona88r
pieprzowa a Ty ile miałaś?

Gość ona88r
lat

Cóż... ja wtedy miałam 18 :) Ale mimo 10-ciu lat różnicy świetnie się dogadujemy, nie znam drugiej tak zgranej pary. ;) Po prostu, skoro jemu się udało, a nie szukał (sami na siebie trafiliśmy, mamy te same zainteresowania), to dlaczego Tobie nie? :) A teraz, póki jesteś wolna, możesz poszaleć - w końcu coś wnukom na starość opowiadać musisz! A może przy okazji kogoś poznasz? ;)

Gość ona88r
pieprzowa a jak się poznaliście ;)

Oboje skaczemy na bungee. I jak się dowiedział, że oprócz tego mam patent na nurka, jeżdżę konno itd. Sam stwierdził, że musi mnie mieć. I udaje nam się, wszędzie razem łazimy, robimy głupie eskapady. tylko znajomi "wysiadają" przy nas, bo my to takie dwa łaziki jesteśmy :)

" nie wiem dokładnie ile się znają,wcześniej ze mnną pisał.. tearaz urawał kontakt i powiedział że mnie nie zna a nie dawno mówił,że mnie kocha! ja się z nim nigdy nie widziałam ,ze mną też chciał brać ślub zauważyłam, że jakoś strasznie się spieszy do tego ślubu nie wiem czemu... " To fest jakiś gość. Ciesz się, że urwał kontakt. Pisać o chęci brania ślubu z kimś, kogo się nawet nie spotkało, to jakieś nieporozumienie.

Gość ona88r
pieprzowa a długo jesteście razem?

Gość ona88r
notan... wiem że powinnam się cieszyć :( ale to tak jakoś nagle się stało nie przypuszczałam ,że może coś takiego zrobić :(, przywiązałam się trochę do niego :(

Wiem jak to jest z przywiązaniem. Nawet gdy ktoś stanowił tylko "literki", ale była to dłuższa znajomość. Cóż, ludzie przychodzą i odchodzą. A to co pisałaś o tym ślubie, to jakieś dziwne. Co innego przywiązanie do korespondencji, nawet działanie wyobraźni itd. - ale najpierw trzeba przejść na poziom "realu". Tak mniemam przynajmniej.

Gość ona88r
zależalo mi na nim a on tak po prostu urwał kontakt...nawet nie powiedział że kogoś ma :( eh

Gość 25cio letni prawiczek
mnie tam co jakiś czas starają się zeswatać z jakimiś laskami :)

Gość wątpiąca 26 .....
ja w sumie też znam sporo osób, które poznały się po 25 roku życia, nawet sporo moich bliskich znajomych do niedawna było singlami ale jakoś nagle ni stąd ni z owąd kogoś poznali i są szczęśliwi nie to żebym była zazdrosna, nie jest tak ale teraz kiedy wśród swoich znajomych właściwie ja jedna zostałam bez nikogo-jest mi ciężej, lepiej dostrzegam, że brak mi kogoś na prawdę bliskiego....

wątpiąca 26 pociesze cie sam jestem samotny i się nie łamę...

Gość taki se facet co nie lubi bab
autorka trafiłaś z tymi problemami emocjonalnymi faceta po 25 roku życia :-D chociaż mogłaś mieć coś innego na myśli niż ja ale być może jestem tego przykładem, skutkuje to tym że nie biorę na poważnie dziewczyn po 25 roku życia, młodsze 18-23 chociaż czasem niedojrzałe są na moim celowniku tzn ogólnie nie szukam żony ale ewentualny długi związek/małżeństwo tylko z młodszą...

Gość ona88r
notan... kontakt nagle się zerwał po 2 misiącach...czasami tak było że nie odzywaliśmy się przez 3 tyg (ale to przez niego ja nie lubię robić takich przerw bo po co) ale później on się odzywał...myślałam że teraz też tak będzie:/ napisałam do niego po dwóch miesiącach przerwy ale odpisał jego brat że on ma już nową dziewczynę a wkrótce narzeczoną :/ nie wiem nic o tej dziewczynie ile się znali itp. Tamten nawet nie raczył powiedzieć że kogoś ma od tych 2 mies. się wogóle nie odzywał :/ a ostatnio jak do niego napisałam powiedział że mnie nie zna!! i kim ja wogóle jestem eh :( co ja chce :(

to zwykły drań olej go...

Gość wątpiąca 26 .....
no właśnie... z tymi problemami emocjonalnymi właściwie chodziło mi o coś innego... ale to też istotna kwestia-wolni faceci w moim wieku często wolą młodsze :-(

Gość Danzig28
Głowa do góry,wszystko dopiero przed Tobą,naprawde czasami nie zdajemy sobie sprawy ile ludzi jest samotnych niezależnie od wieku.Pozdrawiam i życze powodzenia.