Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna walentynka

Rozstanie w Walentynki

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
I jak się czujesz? Co mu powiedziałaś i co on na to? Jak się pożegnaliście.. odzywał się?

Gość smutna walentynka
no bylo mi przykro, powiedzialam, że nie chce inwestowac juz wiecej czasu w cos co jest niepewne i w osobe ktora po 4 latach nie okreslila sie w stosunku do mnie, on na to, że to nie tak i że on może sie dopasować, że mnie kocha itd.że chce mieć dzieci ale chce sie ustabilizować najpierw, powiedzialam mu, że małżeństwo w niczym nie przeszkadza, przyznam mi racje ale co z tego, wyprosilam go,rozstalismy się, zostawil mi tylko prezent ktory mial mi dać dziś a z rana napisał, że jego życie traci sens beze mnie, ja nic mu nie odpisalam i juz dam spokoj

Gość gość
Ze swoim chłopakiem jestem już 2,5 roku i to jest dla mnie pierwszy powazny związek. Aczkolwiek były w nim wzloty i upadki. Po 1,5 roku mnie zostawił wiele nie wyjaśniając, powiedział tylko że potrzeba mu czasu. To co wtedy czułam było przerażające, nie zyczę nikomu czegoś takiego. Musiałam jakoś zadziałać. Zamówiłam rytuał z http://urok-milosny.pl ponieważ widziałam że strona ma wiele dobrych opinii. I rzeczywiście zdecydował że jestem dla niego najważniejsza i nie wyobraża sobie beze mnie życia. Ja bez niego też. Planujemy ślub i dzieci i myślę ze już wszystko miedzy nami będzie super.