Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moimel

Przepraszam, że piszę..

Polecane posty

Gość tonieja..
moimel rozkreciłysmy Ci temat, a teraz wykaz sie :P

Gość tonieja..
dojrzała, tolerancja tez czesto z wiekeim przychodzi o czym młodzi nie wiedzą;)

Gość Moimel
Witam Panią dojrzala;) milo ze zajrzalas:) to nic, ze moj anons Cie nie interesuje ale jak nasz ochote to chetnie porozmawiam:)

Gość tonieja..
moze jeszcze zajrze dzisiaj;) piszcie troszkę:D

Gość Moimel
Tonieja wlasnie widze i w Szoku jestem;) nie spodziewałem sie takiej reakcji;) szkoda, ze nikogo nie interesuje temat przewodni, ale coz takie życie:) a z ta tolerancja to na prawde przechodzi?

Gość Moimel
Wpadnij, bede, bedziemy:) czekac:) zapomnialem sie zapytac brukselki w czym sie zaczytuje, tez lubie czytać, ale nie beletrystyke raczej jakies książki ktore dają jakas konkretną wiedzę, nie wazne czy z historii czy z biochemii:)

Gość dojrzala
Moimel nie smuc sie kazdy temat potrzebuje rozkrecenia wiec badzmy dobrej mysli .Z tolerancja hmm ja mysle albo sie jest tolerancyjnym ,albo nie .Ja osobiscie nie daje odbierac sobie przyjemnosci przez jakies komentarze typu "nie pasuje do ciebie juz nie ten wiek " czy cos w tym stylu

Gość Moimel
Szkoda ze w zyciu realnym jest tak malo osob ktore maja takie podejście jak Ty dojrzala do życia:) a wlasnie czemu ten nick? Moglabys zdradzic swoj wiek;) panie wspominały cos o robótkach ręcznych.. Wychodzi na to ze ja jestem stary bo potrafię szydelkować;)

Gość Moimel
Dojrzala mi tez uciekla..

Gość dojrzala
No prosze lubisz szydelkowac :) nie ma reguly na to ze sie to robi na starosc przy kominku ;P tez lubie robotki reczne (mowa o szydelkowaniu) ale szybko sie nudze .Nie wiem czy powinnam zdradzic wiek czy wypada ?? po przeczytaniu innych stwierdzilam ze chyba najstarsza :) moze uda Ci sie odgadnac i chyba stad ten Nick .

Gość dojrzala
nie ucieklam

Gość Moimel
Nie uciekaj prosze;) ja robótek znam a raczej znałem podstawy;) wydaje mi sie, ze 40plus.. Zgadlem..?

Gość dojrzala
o plusik za duzo ,ale brawo zgadles :)

Gość Onononono
Skoro trafilem, to moze jakas nagroda:)?

Gość Moimel
Podszyw nie wyszedł ale chetnie nagrodę jakas przyjmę:)

Gość dojrzala
ohaa nagroda ,raczej nie mozliwe wirtualnie ;)

Gość dojrzala
onononononononon a Tobie za co ??

Gość Moimel
A tak z ciekawosci:) z jakiej części polski jestes:)? Moze byc i wirtualny..

Gość dojrzala
obecnie z zadnej :)ale chetnie wracam na pomorska czesc :)

Gość Moimel
Cos duzo tu emigrantek;) ciekawe ze pomorze, to tam Skad ja;) delta wisły czy moze odry:)? A moze obszar powiedzy:)?

Gość dojrzala
:)

Gość Moimel
No tak ten usmiech mi wiele powiedzial;) tonieja miala jeszcze wpaść, ale cos jej nie widac:(

Gość dojrzala
ten usmiech to sam pozytyw :)

Gość Moimel
Chyba juz czas moja mija wybrać sie spac nie uwazasz:)?

Gość dojrzala
ja jeszcze troszke posiedze ale tez czas sie popluskac :) Tobie zycze kolorowych snow jak idziesz :)

Gość Moimel
Niestety pora juz na mnie.. Milej kapieli i dziekuje za rozmowe:)

Gość Moimel
Dojrzala Pisalas kilka stron wczesniej, ze zainteresował Cie ten temat dlatego tu zajrzałas.. Moge wiedziec co Cie zainteresowało:)? Odpisz jak tu bedziesz.. Dobranoc;)

Gość ja tam wolę młodszego na kocha
nka...Moimel--Chłopcze,rozumiem jak np.spotkasz przypadkowo osobe starsza od siebie i znajomosc przerodzi sie w jakąs fascynacje,ale zeby planowac i szukac zwiazku na staęł ze starsza kobieta to jzu cos nie tak z Toba musi byc. Rozumiem jak chopdzi Ci o seks:-) ale to,ze majac 23 lata myslisz aby zwiazac sie ze starsza kobieta to naparwde dziwne. Piszac o dojrzałosci,inteligencji chyba sam nie ejstes zbytnio rozgarnietym chłopcem jezli myslisz,ze dziewczyny w Twoim wieku lub mlodsze nie moga byc inteligentne.A co do dojarzałosci,czym jest ta dojrzałosc... Juz ktos napisała,ze miales 21 lat jak uprawiałes seks z 50 latką.Widac ,ze o seks Ci chodzi,bo watpię czy naparwdę chciałbys miec na partnerkę starsza kobietę.

Gość Moimel
Szkoda moja droga, ze niedokładnie mnie czytałas:) pisalem ze chcialbym poznac starsza od siebie.. Ale to nie jest jakis warunek. Jakby byla ode mnie młodsza a nadawlibysmy na podobnych falach to nie przekreślibym jej tylko z powodu wieku. Jak większość kobiet chce miec dojrzałego w ich mniemaniu starszego od siebie to nikt problemu nie robi, bo to przeciez naturalne.. A jak ja napisalem, ze chcialbym sie zwiazac z kims starszym to wszyscy obrońcy moralności odwodza mnie od tego pomysłu:)

Gość ja tam wolę młodszego na kocha
nka...Moimel---ogolnie to Ty naparwde musisz byc z lekka zdesperowany ;-) No bo po co szukac,jak wiadomo,ze nie szukajac wtrafiamy lepiej niz szukajac(oczywiscie chodzi mi o zwiazek,nawet przelotny) Jeste w taki wieku,ze chyba obracasz sie w towarzyuswtie i na epwno trafisz na fajna dziewczynę,tylko nie myśl tak usilnie aby znaleźc sobie starszą. A tak ogolnei to eni mydlij oczu chłopcze,szukasz po prostu na seks :-) Znam to z autopsi :-)