Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moimel

Przepraszam, że piszę..

Polecane posty

Gość Moimel
No pewnie:) chodzi mi tylko o dziki zwierzęcy seks;) jakby tak bylo to bym wyrywal jak to sie mowi laski na dysce;) uwierz mi ze o wiele latwiej niz poznac starsza od siebie.. A powiedz mi czy to naprawde takie dziwne ze mając 23 lata chcialbym poznac kogos powiedzmy tak do 10 lat starszego ode mnie? Wg Ciebie to desperacja:)? Jak tak to jestem desperatem masz racje. A co do kobiet to nasz racje znam i młode ładne i inteligentne:) Mowisz równeż, ze dziwne ze tu szukam.. Nie dosc ze jestem mlody to jeszcze wygladam na mniej lat niz mam, i w oczach wiekszosci kobiet mnie to dyskredytuje raczej..

Gość ja tam wolę młodszego na kocha
nka...Moimel--tak,dziowne,ze szukasz,bo jak na arzie jestes w takim wieku gdy nie powinno sie szukac :-)a Ty w ogole masz ajkeis zainteresowania,masz swoje towarzystwo,spedzasz z nimi czas:-) bo jakos tak nie za bardzo mi sie widzisz :-)

Gość Moimel
A powiedz mi co wypada w moim wieku;)? Co jest dla niego odpowiednie:)? Tak mam zainteresowania, ale takie nudne nie modne.. Bo przeciez trzeba sie interesować muzyka sportem imprezami i samochodami co nie:p?

Moimel--chyba chodziło Ci o niemodne :-) a nie modne ;-) A co Tobie wypada:-) po prostu baiwc sie zyciem,a nie myślec nad tym gdzie mozna znaleźć starsza parnterke :-) najlepiej jeszcze jtaka jak poprzednia :-) 29 lat starsza :-) A co,sportem sie nie interesujesz :-) oj,to jakis zardzewiały z Ciebie chłopak;-) czyzby takze samochody Cie nie interesowały ;-) a muzyka:-) czyzby tylko powazna ;-)

Gość Moimel
Byc moze i niemodne;) dla mnie zasada pisania nie jest najgłupsza i ja ignoruje;) a gdzie powiedziałem ze chciałbym ponownie taka sama partnerkę:)? Ale przepraszam Ty wiesz lepiej, lepiej mnie znasz i wiesz o mnie wiecej;) wole rage:) sport w formie piwo i tv to nie dla mnie.. Musze konczyc niestety, milo mi sie rozmawiało pozdrawiam:) Ps i prosze nie czepiaj sie pisowni i gramatyki bo to obnaża brak merytorycznych argumentów, no chyba ze jestes polonistka, to wtedy zrozumiem:)

Moimel :-) znikaj,moze jakass starsza znajdziesz :-) hihih

Gość tonieja..
witam :) Moimel- pisałam, ze moze wpadne jeszcze :) Pisałeś, ze wygladasz na młodszego niz jesteś, kiedys pewnie bedziesz sie z tego cieszyl:) Ja sie np z tego ciesze, ze nie daja mi tyle lat ile faktycznie mam i o dziwo sporo mi odejmują:), to calkiem fajne jest;) no ale faceci w młodym wieku, chca wyglądac przewaznie powazniej..:) A tak co do tematu, to mnie nie dziwi fakt, ze ktos chce starszą czy młodszą, kazdy ma prawo do swoich upodoban przeciez. a ze przez internet, dlaczego nie.. w koncu tu jest nawet łatwiej;) pozdrawiam Elkebrukselkę, dorzałą i Ciebie Moimel oczywiście też:D

Gość ElkaBrukselka
Melduje się...wkopalam sie kilka razy w sniegi i oto powstalam jak Feniks z popiołów;) Nie wiem, czy nasz temat i główny prowodyr bedzie podtrzymywał watek...ale skorośmy sie umówiły to przybyłam;) Pozdrawiam Tonieja, Moimel-a i Dojrzalą, z ktora nie zamienilam słowka - ale mam nadzieje, ze sie poprawi. Do potem;)

Gość tonieja..
oj sniegu, to wszędzie mamy dostatek;) ja jeszcze w pracy sleczę, ale potem tez moze zajrzę:) a gospodarz niech sie lepiej postara i zadba o swoich gości;)

Gość ElkaBrukselka
Mam wrażenie, ze skoro nas nie "ustrzelił" na baju-baju to nie bedzie chciał z nami koresponuować;) Jednak mam nadzieje, ze jeszcze troszke nas utrzyma w magii blasku straszych - znaczy sie fajniejszych kobiet;) Bo ja to na komplementy łasa jestem, że hej:) Taka rasa;)

Gość Moimel
Gospodarz caly czas czuwa bedze podtrzymywać watek, trudny okres teraz jest wiec nie zawsze moge odpisac;) pozdrawiam mile Panie, i Milego wieczoru zycze;)

Gość tonieja..
brukselko, Ty to jestes w kwiecie wieku:) :D a kto powiedział, ze my nie mozemy sie pokomplementowac;) i miescisz sie w granicach wiekowych:P Moimel, trudny okres.. ? e tm;) lece do domku..

Gość ElkaBrukselka
Wiesz Moimel co cenię? Szczerość...nawet do bólu. Jeśli nie chcesz z nami rozmawiać, to powiedz, nie sciemniaj...Jakoś to dźwigniemy;)

Gość Moimel
Gospodarz caly czas czuwa bedze podtrzymywać watek, trudny okres teraz jest wiec nie zawsze moge odpisac;) pozdrawiam mile Panie, i Milego wieczoru zycze;)

Gość Moimel
Ja tez lubie szczerosc, a co do rozmowy to lubie poznawać nowe osoby szczególnie te ktore maja cos do przekazania, takze nie zrezygnuje z was moje mile mimo ze nie interesuje was watek główny.. Wiesz ja jeszcze mlody studia Koncze i teraz na prawde mam kociol.. Staram sie byc z dala od neta;)

Gość ElkaBrukselka
Ja urodziłam dziecko między sesjami na I roku i dałam radę;) Tak, że wierzę, że Ty też sobie poradzisz... To do nauki...nie przeszkadzam. Powodzenia.

Gość otyliainila
Moimel--na jakim kierunku jesteś,że nie potrafisz poprawnie pisać?

Gość ElkaBrukselka
otyliainila - wiesz, ze jezeli ktos nie moze sie przyczepić do merytoryki to doczepia się do blędów. Przeciez nie o tym rozmawiamy. To nie topik o poprawnej polszczyźnie. Miodek tu nie ma nic do poprawek;)

Gość otyliainila
ElkaBrukselka--Czyzbyś miała nadzieję,ze autor umówi sie z Tobą realnie? Nie do Ciebie skierowałam swoje zapytanie,więc nie baw się w adwokata.

Gość ElkaBrukselka
Trzeba czytać ze zrozumieniem, wtedy nie wystosowalabyś takiego smiesznego chwytu ponizej pasa. Bycie prawnikiem mam we krwi - ale masz rację, niepotrzebnie sie odzywalam;) Nie było do kogo....

Gość otyliainila
ElkaBrukselka--Kobieto,opanuj się!

Gość ElkaBrukselka
Jak juz zaczne to nie nie mogę przestac;) Idę sobie odprawić egzorcyzmy;)

Gość tonieja..
matko, jak ludzie potrafia byc upierdliwi.. jaka szkoda, ze na kafe nie można miec topików na hasło:) do czepialskiej osóbki----- tak obie z Elkabrukselka liczymy na to, ze autor wezmie nas obie...:P

Gość dojrzala
tonieja!! a mnie zapomnialas ?:)

Gość tonieja..
oj sorrki dojrzała.. tak wiec my trzy on jeden:P hyhy pozdrawiam

Gość moimel
dobry wieczor:) spicie juz Panie?

Gość moimel
Elu to podziwiam Ciebie.. na prawde. tonieja..,dojrzala i elu bardzo podoba mi sie wasza propozycja, to kiedy sie spotykamy;)?

Gość moimel
na chwilke tylko wpadlem, dziekuje adwokacie, a Tobie otyliainila jutro odpisze:) uciekam juz spac

Gość otyliainila
Moimel--Wiesz,ja się tam nie czepiam :-)ale pomyśl chłopcze,chcesz zrobić na starszej wrażenie,więc postaraj się ,aby to wrażenie było pozytywne ;-) Chcesz poznać inteligentną ,dojrzałą kobietę,więc i pisownia jest ważna.Błędy robi każdy,ale taki młodzieniec jak Ty na pewno wie,że istnieje program do podkreślania błędów. Może inne Panie nie zwracają na to uwagi,no bo po prostu :-) a co ja tam będę o tym pisała:-) sam się domyśl,dlaczego nie zwracają uwagi ;-) Jeżeli młody chłopak chce poznać inteligentną, starszą kobietę to musi jej zaimponować,nie tylko młodością ;-) Ciekawe czy Ty nie masz nic wspołnego z Krakiem :-) "Na pewno naprawdę pisze się razem";-)

Gość ElkaBrukselka
Naukowo udowodniono, że jeśli przy ciekawej rozmowie ktoś sie wtrąca i wytyka błędy językowe, które czasami wynikają z szybkości pisania i chęci przekazania treści - to jest to ktoś kto nie ma nic do wniesienia do dalszej rozmowy. Podkreslam - naukowo udowodniono...... A zawualowane podteksty podsumuje - opanuj sie Kobieto... Marniusio. Pozdrawiam Tonieja - bo widac co to za ziółko;) Mnie podobne;)