Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moimel

Przepraszam, że piszę..

Polecane posty

Gość facetowicz
ElkaBrukselka--Naukowo udowodniono,że jeżeli kobieta starsza ma chcicę,to zwraca tylko uwagę na rozporek przy męskich spodniach:-) Nie Ważne czy prostak oby zechciał posunąć.

Gość moimel
witaj moja adwokatko;* naprawde to z rozmachu otylio :( przepraszam , za poprzednie i przyszle bledy:)

Gość ElkaBrukselka
facetowicz - cóz za madra riposta.I taka na poziomie, wyszukana i wysublimowana;) Musialeś długo mysleć? Mniemam.... Chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa - nigdy.

Gość tonieja..
Smiem twierdzic, ze facetowicz to oczywiscie ta sam czepialska osóbka! otylia... cos tam... do jednego moge przyznac Ci racje, faktycznie wiele osób zwraca uwage na pisownie, ja tez i nie chodzimi tu o ś czy ąę, ale o typowe błedy ortograficzne,, ale nie przyszo by mi do głowy zwracac uwagi komus, bo to naprawde niekulturalne. I nie rozumiem po co sie tu ciskasz, nie jestes zainteresowana tematem, to po co tu wchodzisz i mieszasz.. pozdrawiam Ebrukselinko;):D dojrzała, moimel 🖐️

Gość tonieja..
otylia... niechce mi sie psac dalszego niku, bo za trudny:P widzisz jaki autor jest miły, nawet przeprosił za błedy:) Ciekwe czy jakby poprawnie pisał i był bezczleny, to by komus przeszkadzało...;) no ale to tak na marginesie, ja nie jestem tu po to by sie denerwowac, a troszeczke pozartowac:D

Gość tonieja..
Naukowo udowodniono,że jeżeli kobieta starsza ma chcicę,to zwraca tylko uwagę na rozporek przy męskich spodniach Nie Ważne czy prostak oby zechciał posunąć A tego nawet nie bedę komentowac!!!

Gość dojrzala
Witam Moimel,ElkaBrukselka i Tonieja :) To ja moze jeszcze dodam ze tez jest udowodnione jesli sie nie posiada klawiatury z polskimi znaczkami nie wbijesz ich w tekst ;) wiec i ja mowie sorki ,kto chce zrozumiec ten zrozumie a przeszkadzaczy czy wykrywaczy bledow nie potrzeba nam tu . Do Facetowicza to dbaj zawsze o swoj rozporek bo wiesz juz ,gdzie nasze wzroki leca . pozdrawiam

Gość moimel
tego nie warto komentowac..

Gość ElkaBrukselka
Dzieki Tonieja i Dojrzala za wsparcie;) Bo samej odpierac ataki najniższych lotów juz nie daje rady;) Pozdrawiam gorąco - zalozyciela Też;)

Gość tonieja..
i co tam słychować u miłego towarzystwa?:)

Gość ElkaBrukselka
Jakby na to nie spojrzeć - temat nam umarł smiecia naturlana spowodowana brakiem zainteresowania na "takowy" zwiazek;) Niemniej szkoda by było zniszczyć tak dobrze zapowiadajaca sie wymianę zdań:) Może zastanowimy sie nad nowym watkiem i dalej bedziemy mielać i rozkminiać temat;) Propozycje?

Gość tonieja..
Jestem za, a nawet przeciw;)

Gość ElkaBrukselka
Zalóżmy jakis nowy temat z kontrowersyjnym pytaniem i bedziemy nakręcac innych;) Co Ty na to?

Gość ElkaBrukselka
:))

Gość tonieja..
hehehe niezły pomysł... żartownisio ;) tylko co by tu wymyslic..:P

Gość ElkaBrukselka
To może obrocimy sytację:)

Gość ElkaBrukselka
Masz mojego maila - niepokorna@poczta.onet.pl - bo nie bedziemy tutaj prowadzić dysputy, bo moze sie nie udac jak nas namierza slużby;) Jak cos to pisz....a potem mozemy sie powygłupiac;)

Gość tonieja..
1) piekna, młoda, intelienta..itp pozna bogatego emeryta:P 2) starsza, szuka młodego, jurnego do wspólnych spacerów przy ksiezycu:P no mnie naszlo naa niezbyt chyba powazne;) pomysły..

Gość tonieja..
napisałam :)

Gość ElkaBrukselka
Fajnie...jeszcze nie dostalam nic, ale czekam i sprawdzam. Musi być jakis fajny pomysl na wkrętke w te długie zimowe wieczorki...nawet dla babc;)

Gość tonieja..
no Ty do babci masz jeszcze bardzo daleko...:)

Gość tonieja..
na wszelki wypadek napisałam ponownie

Gość ElkaBrukselka
Kurczę, nic nie mam...niepokorna@poczta.onet.pl;)

Gość tonieja..
a tak w ogóle to gdzie reszta naszego towarzystwa...:)

Gość tonieja..
musi dojsc, mam w wysłanych i adres dobrze wpisałam, wiec nie wiem o co chodzi..

Gość ElkaBrukselka
Może jakiś problem z pocztą onetu. Będę sprawdzać i się dogadamy co i jak;) Fajnie, że się rozumiemy:)

Gość tonieja..
Ja już na dzisiaj konczę kafeteriowanie;) do miłego :D Dojrzala zajrzyj do nas :)

Gość ElkaBrukselka
Odpisałam...tez uciekam...reszta w mailu i do następnego;) Dojrzalą tez zapraszamy do spisku:) Maila znasz....

Gość Moimel
Witam ponownie mile panie;) pewnie myślałyscie ze was zostawilem i ten watek porzuciłem;) nic z tych rzeczy. Chcialem sprawdzic czy jak zniknę to wy o mnie równie szybko zapomnicie;) chcialem poczekać 2 tyg ale 10 to w sumie ładna liczba:) mam nadzieje ze sie myle i niedlugo tu sie ktos odezwie Pozdrawiam i życzę Milej nocki:*

Gość Moimel
Widze, ze niestety nie myliłem sie:( zapomniano juz o mnie na dobre..