Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anushka82

Jak sobie radzicie ze stresem??

Polecane posty

Na mnie działa mocno destrukcyjnie, tyję wtedy i źle wyglądam. Czuję się fatalnie, mocno wszystko przeżywam i nie potrafię wyluzować Proszę o porady jak się uwolnić od tego paskudztwa.

Nie radzę sobie w ogóle, niestety :O A wszelkie metody typu gorąca kąpiel z bąbelkami, joga, masaż na mnie nie działają.

Gość ewik69
Oj nie poradzę Ci, też mam problem ze stresem... kilka lat temu nawet utyłam, ale wzięłam się za siebie i już jest dobrze :) - ale tylko z wagą, stres mnie dalej zjada no niestety... :(

No właśnie.... ... to jest ogromny problem. Myślę, że brak radzenia sobie ze stresem jest powodem wiekszości niepowodzeń w życiu. Mi brakuje wtedy ochoty na cokolwiek... na działanie. Niestety mam wokoło kilka toksycznych osób które mnie dręczą. Popadam w kompleksy. Jak nie tracić pewności siebie? Jak nie brać do siebie uwag. Jak się zawsze dobrze czuć psychicznie?

U mnie stres chyba powoli przeradza się w nerwicę, a jedynym sposobem, żeby jej uniknąć jest usunięcie przyczyny, co jest całkowicie niemożliwe :O Więc stresować się będe nadal.

Gość ewik69
podbijam temat bo też chcę wiedzieć...eh chyba mam nerwicę :(

Najprościej o tym nie myśleć...ale to jest zbyt trudne. Moja przyjaciółka ogląda sobie wtedy w necie czy w swojej szafie kolorowe ubrania, otacza się kolorami. Jej to pomaga. Wyłącza komórkę aby przyczyny stresu nie dzwoniły. Zawsze są w życiu lepsze i gorsze okresy.... Trzeba zawsze być pewnym siebie i dużo się uśmiechać.