Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furrlady

przepuklina pępkowa i cytologia

Polecane posty

Witam, Jestem w 11,5 tygodniu ciąży. Mam do Was dwa pytanka: Byłam ostatnio na USG (10 tydzień) i pani doktor powiedziała, że dziecko ma przepuklinę pepkową. Podobno do 12 tyg. jest ona fizjologiczna i powinna się wchłonąć, ale u mnie jest podobna troszkę za duża jak na wiek dziecka. Czy któraś z Was miała coś takiego. Strasznie się boję, czy to się wchłonie no i co może być jeśli tak się nie stanie?? oraz drugie Mam krwawiąca nadżerkę (mam ją od lat, ale nigdy nie krwawiła). Zrobili mi cytologię i podobno wynik juz jest. Czy to możłiwe żeby go zrobili w dwa dni!! Dzięki za pomoc

czy żadna z Was nie miała problemu z za dużą przepukliną?? Może tylko ja jestem jakims frikiem:)

Gość ferdek_kiepski
jak się nie wchłonie to może oznaczać wytrzewienie, jest już taki temat- poczytaj sobie

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
co to nadzerka? i co znaczy wytrzewinie? ja mam sama przepukline od urodzenia mala dziureczke i martwie sie czy z tym bede wogole mogla byc w ciazy czy to calkiem peknie?

szukałam, ale nie ma nic konkretnego. Szukam po prostu kogos, kto miał taki sam lub podobny problem. Nie wiem czego się spodziewać i boję się tego

wrzuc w google przepuklina pępkowa i poczytaj. Ostrzegam, temat jest cięzki. Życze ci aby u ciebie było dobrze.

wrzuc w google przepuklina pępkowa i poczytaj. Ostrzegam, temat jest cięzki. Życze ci aby u ciebie było dobrze.