Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka na obcasach

Czy warto wynajac kawalerke

Polecane posty

Gość kobietka na obcasach
Powiem ze to jest niezla mysl, to teraz ty mi dalas do myslenia :) Dzieki warto tak czasem napisac na forum, zawsze pare innych pomyslow sie znajdzie :)

Powiem Ci mam 25 lat i mieszkam z tata ale gdzies w czerwu sie wyprowadzam :) kupuję swoje mieszkanie powiuem tak jesli nie masz wkladu wlasnego to przy Twojej wypłacie nie dadzą Ci kredytu. Ja znalazłam tanie bardzo mieszkanie a co chwile wychodzi ze muszę mieć większy wkład własny... ja się uparłam ze kupie to mieszkanie wiec narazie walcze ;) Z tata zle mi sie nie mieszka ale on w czerwcu wyprowadza sie z zona i mnie ze soba nie chca wziasc bo tez im przeszkadzam ;P wiec do czerwca mam czas. i juz nie mogę sie doczekac.

Gość HALOOO
JA WZIELABYM KREDYT JAK MOZESZ I SPLACALA SWPJE MIESZKANIE

Gość ta niedobra pupa
Mam podobny dylemat. Mieszkam z matką, co choruje na prawdopodobnie zaburzenia schizoafektywne. Ma okresy, nawet do 1 roku, że jest z nią dobrze. Ale teraz już od początku lutego wrzeszczy za ścianą po 12- 16 godzin na dobę, czasem w środku nocy. Słucha radia maryja, śpiewa - uważa że jest matką boską, że samochód zaparkowany przed domem to Chrystus, itp. Rozmawia z radiem, telewizorem - myśli że mówią do niej. Leki ma wypisane, ale nie chce ich brać, bo uważa, że jest zdrowa. Mieszkam z dzieckiem - niedawno nalała pół butelki oleju na patelnię i to wszystko podpaliła - ja syn chciał ugasić, to go popchęła, że uderzył w coś głową :( Mogłabym przeprowadzić się do mieszkania które obecnie wynajmuję - ale musiałoby mi starczyć 1100 zł na mnie, dziecko i dużego psa. Mieszkanie to jest bezczynszowe i tanie - rachunki wychodza max. 200 zł na mc. Tylko to i tak chyba za mało?