Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jwjwjwjw

POczta kwiatowa czy euroflorist?

Polecane posty

Gość jwjwjwjw

Witam. Czy mogę prosić o opinie na temat poczty kwiatowej i euro florist (www.twojekwiaty.pl). czy bukiety wyglądają tak jak na zdięciach? Proszę o pomoc!

ja dostałam z euroflorist róże która stała 3 godziny poczym opadły jej wszystkie płatki po reklamacji dostałam nastepna któtra stała 5 godzin i sytaucja się powtuórzyła nigdy wiecej nie zamówie w twj kwiaciarni bo to wstyd co tam daja klientom

a ja dziś zamawiałam z poczty kwiatowej dla mamy i mama była bardzo zadowolona. Kwiaty świeże, piękny bukiet, w podanych ramach czasowych dostarczone. Polecam :)

Gość Nononon
Od kilku lat korzystam i jeszcze się nie zawiodłam. Zawsze na czas, bukiety ładnie wyglądają i łatwo się z nimi skontaktować. Podoba mi się, że mają dużo rabatów i konkursów na facebooku. Moja przyjaciółka wygrała nawet kiedyś jakieś czekoladki :). Nie mam zastrzeżeń!

Gość Poczta kwiatowa zdecydowanie
ja kilka razy dostałam kwiaty z Poczty kwiatowej i moge powiedzieć, że są naprawdę dobrą firmą- kwiaty były zawsze super świeże ,zazwyczaj w pączkach i lekko rozkwitnięte, przez co stały bardzo długo, a bukiety robia o wiele ładniejsze, niz mają na fotkach

Gość anna.marta8
Ja wybrałabym euroflorist, a pisze to po wielokrotnym skorzystaniu z usług obydwóch kwiaciarń , ale do tej pierwszej w przeszłości skutecznie się zniechęciłam. Ostatnie zamówienie z euroflorist było na imieniny mamy, na Anny. Wybrałam bukiet taki typowo letni, ze słoneczników i innych dodatków, widziałam go poóźniej sama na oczy i musze przyznać, ze nie wiem czy nie był nawet jeszcze ładniejszy niż na fotografii. Duże podziękowania należą się panu z infolinii, który cierpliwie pomagał w rozwiązaniu problemu związanym z tym, ż mama była już nieobecna pod adresem, który podałam.

Gość sylwia0807
nie polecam euroflorist, zamawialam ostatnio kwiaty dla mojej mamy do niemiec, wydwanialam ciagle do nich z pytaniem czy kwiaty sa dostarczone niewiedzieli, po czym dowiaduje sie od mamy ze gdy wrocila do domu miala przyklejona karteczke ze kwiaty znajduja sie w pobliskiej kwiaciarni a w uwagach zaznaczylam ze maja zadzwonic przed dostarczeniem gdyz mama podejdzie z pracy. wypisalam 2nry tel w formularzu nikt nie zadzwonil. nie polecam.

Gość sylwia0807
nie polecam euroflorist, zamawialam ostatnio kwiaty dla mojej mamy do niemiec , wydwanialam ciagle do nich z pytaniem czy kwiaty sa dostarczone nie wiedzieli, po czym dowiaduje sie od mamy ze gdy wrocila do domu miala przyklejona karteczke ze kwiaty znajduja sie w pobliskiej kwiaciarni a w uwagach zaznaczylam ze maja zadzwonic przed dostarczeniem gdyz mama podjedzie z pracy do domu. wypisalam 2nry tel w formularzu nikt nie zadzwonil. wydalam na kwiaty prawie 200 zl po czym mama je odebrala drugiego dnia gdyz kwiaciarnia lokalna byla juz zamknieta nie polecam.

Gość gość
ani jedna ani druga. O zadnej nie slyszalam dobrych opinii. Lepiej poszukac czegos innego. Ja zaryzykowalam i wybralam kwiaciarnie roza http://www.roza-kwiaty.pl/ i to byl strzal w dziesiatke. Teraz juz korzystam z uslug tylko tej kwiaciarni. Zamowiania sa zawsze na czas i ceny tez sa przystepne. Poza tym kwiaty zaraz nie opadaja

Gość Evaluna91
Ja powiem, że LaFlora.pl :) Kwiaty zamawiałam już 4 razy, zawsze dochodziły na czas - świeże i takie, jak na zdjęciach na ich stronie. Na moją prośbę kurier zawsze informuje o dostarczeniu kwiatów, więc nie mam nic do zarzucenia. Myślę, że warto ich polecić.

Gość gość
Nie polecam a nawet stanowczo odradzam. Kwiaty zamówione na Dzień Matki nie dotarły - dopiero na drugi dzień dostałam informacje, że mieli problemy techniczne. Dodatkowo zamówiłam kompozycje ze słoneczników, bo te Mama lubi najbardziej. Dzień po Dniu Matki dowiaduję się, że nie mają słoneczników ani w kwiaciarni ani w hurtowni i że wyślą kompozycję z różowych kwiatków, których Mama nie lubi

Gość gość
Witam Szanowną Redakcję, Chciałabym podzielić się z Państwem pewną historią, która mi się ostatnio przydarzyła. Wielkimi krokami zbliżał się Dzień Matki. W ramach podziękowania za wpojone wartości i suche pieluchy :) postanowiłam wysłać mojej mamie bukiet kwiatów i coś słodkiego na osłodę życia za granicą. 16 maja przy pomocy magicznej wyszukiwarki odnalazłam stronę internetową, która z takich usług słynie. Przezornie postanowiłam przeczytać opinie klientów. Byłam zaskoczona tak wieloma pozytywnymi komentarzami, co przekonało mnie do złożenia zamówienia. Oferta "Poczty Kwiatowej" była ciekawa, bukiety zapierały dech w piersiach. Zdecydowałam się na wiosenny bukiet z czekoladkami. Zadowolona ze swojego wyboru i ogarnięta marzeniami uśmiechu mojej rodzicielki wpisałam adres odbiorcy i dokonałam płatności. Wieczorem zadzwoniła moja Mama i dowiedziałam się, że tego dnia nie będzie jej w domu. Chwyciłam za telefon i wykręciłam numer do "Poczty Kwiatowej". Odebrała bardzo miła konsultantka i powiedziała, że nie ma najmniejszego problemu ze zmianą daty dostarczenia prezentu. W tym momencie moja rola powinna się zakończyć. Jakie było moje zdziwienie kiedy okazało się, że kwiaty zostały dostarczone nie tego dnia, którego powinny. To jednak był tylko wierzchołek góry lodowej. Ze względu na to, że odbiorcy nie było w domu dostawca zostawił bukiet sąsiadowi ( na tyle miłemu, że przekazał zwiędłe już zawiniątko). Później kiedy Mama postanowiła pochwalić się swoim prezentem okazało się, że to nie ten, który wybrałam i nie było przy nim żadnych czekoladek. W ofercie poczty kwiatowej nie było takiego bukietu. Zawiedziona napisałam reklamację, która pozostała bez żadnego odzewu. Od 28 maja codziennie dzwonie do firmy, którą obdarzyłam chwilowym zaufaniem. Cały czas słyszę, że poprawne zamówienie zostanie zrealizowane następnego dnia i na tym się kończą negocjacje. Raz zaproponowano mi zwrot połowy poniesionych kosztów. Zgodziłam się pod warunkiem, że dostarczą połowę bukietu. Konsultant nie zgodził się na taki kompromis :) Okazało się także, że moja opinia nie została zamieszczona wśród pozostałych na stronie. Widocznie firma podchodzi do tematu wybiórczo :) Moja Mama po dziś dzień czeka na swój bukiet.

Gość djrapi
nigdy w życiu takiego wstydu nie doznałem,,, zamówiłem kompozycję kwiatową o nazwie - Tylko Ty,,, to, co dostarczono, woła o pomstę do nieba! zwiędłe róże, a w tym oklapnięte chryzantemy w ocynkowanym wiaderku z napisem; anno 1966,,,Jakie upokorzenie musiał przejść odbiorca, otrzymując coś tak potwornie ohydnego, nie mającego nic wspólnego z prezentacją na stronie euroflorist

Gość gość
kwiaciarnie internetowe oferują różny poziom usług, ja Wam mogę polecić http://www.kwiatolinia.pl/ bardzo profesjonalna obsługa

Gość paola788
Dla mnie zdecydowanie najlepsza jest Kwiatowa Przesyłka. Jeszcze nigdy mnie nie zawiedli. Zawsze wszystko dociera na czas, dlatego też jest to dla mnie najlepsza poczta. Kwiaty mają naprawdę super. Tutaj jest ich strona http://www.kwiatowaprzesylka.pl/ Zamawiając do 16:00 bukiety są dostarczane jeszcze tego samego dnia.

Gość gość
Kwitowa Przesyłka jest ok. Inne kwiaciarnie internetowe jak dla mnie są przereklamowane.

Gość opinia o floraqueen
Ja zamówiłam na floraqueen czy jakoś tak piękny, duży bukiet, a okazało się że niemiły pan w dresie dostarczył bukiet składający się z jakiś liści i kilku kwiatków. Polecam jeśli chce się kogoś obrazić, bo do tego nadaje się ta usługa doskonale.

Gość gość
I poczta kwiatowa i euroflorist to samo badziewie, dostawa jest z kwiaciarni miejscowych a oni nie starają się bo osoba , która otrzyma kwiaty nie chce sprawić przykrości osobie która je podarowała i mówi , że kwiaty bardzo ładne ,ale niestety to nie do końca prawda. Kwiaty dostałam po 22 , a miały być 17-19 i bukiety nie przypominają tych z zamówienia , nie wiem jeszcze ile postoją bo niestety poprzednie padły bardzo szybko, szkoda kasy i nie sprawia to przyjemności jak wiesz , że kogoś bliskiego zrobiono w balona!

Gość gość
POCZTA KWIATOWA nie dostarcza bukietów na czas!!!!!!!!!!! Już3 razy mnie wystawili a ja głupia dałam się NACIĄGAĆ!!

Gość gość
Moi drodzy. Mój syn chciał mi zrobić miłą niespodziankę na Dzień Matki a dokładnie 26.05.2015 roku, w tym celu już tydzień wcześniej złożył zamówienie na bukiet kwiatów i oczywiście opłacił. Dziś jest 27.05.2015 roku i ani kwiatów ani pieniędzy i ani słowa przepraszamy. Nie chodzi mi już o kwiatki, ale jest mi smutno, że mój syn został oszukany i jest mu przykro, że zaistniała taka nie przewidziana przez niego sytuacja, nie martw się synu i tak Cię kocham. Omijajcie tę pocztę kwiatową "szerokim łukiem". Z profesjonalizmem to im nie po drodze

Gość gość
Ja mam tak samo. Zamówiłam mamie i teraz mi głupio. Nie można się do nich dodzwonić o nie wiem co dalej

Gość POSZKODAWANA
Wszystkie poszkodowane i oszukane osoby przez poczte kwiatowa !! proszę o tel do redakcji interwencji w Polsat!!! 0048225144126

Gość blondyna05
Właśnie dlatego lepiej zamawiać w kwiaciarni wysyłkowej Kwiatowa Przesyłka. Oni nie oszukują i mają świeże kwiaty. Sami zobaczcie http://www.kwiatowaprzesylka.pl/ jaki duży wybór.

Gość gość
też jestem zdania, ze Kwiatowa Przesyłka jest ok

Gość gość
ja miałam do czynienia z kwiaciarnią w Krakowie http://www.artico.com.pl/ bardzo byłam zadowolona z ich usługi poczty kwiatowej, mają prześliczne bukiety

Gość vqurv
NIE POLECAM POCZTY KWIATOWEJ. Strata czasu, pienidzy i totalne rozczarowanie! Zero profesionalizmu. Zamowilam bukiet z dorenczeniem miedzy 9-12. a bukiet zostal doreczony do sasiada o 7 wiedzor. Dziekuje za taka amatorke!

Gość gość
U mnie jak zamawiam w Kwiatowej Przesyłce to nie ma takich problemów. Kurier zawsze jest o czasie.

Gość kolaaaaa
Ufam tylko tej poczcie z bukietami http://www.ekwiaciarnia-internetowa.pl/ . Są solidni i zawsze wszystko dostarczają na czas. Plusem jest ogromny wybór bukietów oraz możliwość skorzystania z podpowiedzi poprzez wybranie okazji.