Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jwjwjwjw

POczta kwiatowa czy euroflorist?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Nie polecam poczty kwiatowej. Bukiet nie dotar艂. Najpierw t艂umaczyli si臋 usterk膮 systemu, potem brakiem asortymentu, teraz nie mog臋 doczeka膰 si臋 zwrotu pieni臋dzy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Zamawialam na dzie艅 babci i dziadka kosz z kwiat贸w, pi臋kny, dotar艂 na czas, ca艂y pi臋kny, dziadki szcz臋艣liwe, to najwa偶niejsze!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miros2
Na Dzie艅 Babci kwiaty zam贸wi艂em tutaj http://www.kwiatowaprzesylka.pl/poczta/27-bydgoszcz . Bukiet dotar艂 taki jak wybra艂em. Cenowo s膮 bardzo konkurencyjni. Na Walentynki te偶 zam贸wi臋 w Kwiatowej Przesy艂ce. S膮 godni zaufania!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HVIT
W艂a艣nie tego szuka艂em by podzieli膰 si臋 sw膮 opinia .... wiec zam贸wienie w Poczta Kwiatowa z艂o偶one wczoraj 07.03.2016 pro艣b膮 by dotar艂o na dzi艣 08.03.2016 oko艂o 12 ........ jest 18.26 i nadal kwiat贸w nie ma hehehe dzwoni艂em juz do kwiaciarni w moim mie艣cie a oni zwali膰 win臋 na Centrale a jak dodzwonilemsie do Centrali z pro艣b膮 o anulowanie to ...... nie ma takiej opcji! KASYNAPEWNO nie odzyska膰 ale hu... z tym po prostu znajd臋 co艣 innego ni偶 ta firma. DOSTAWA KWIAT脫W JUZ W 4h HA HA HA HA HA maj膮 sobie robicie ludzie NIE POLECAM POCZTY KWIATOWEJ codo 艣wie偶o艣ci kwiat贸w si臋 nie wypowiem bo nadal czekam.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja zdecydowanie NIE polecam kwiaciarni wyslijkwiaty.com. Zam贸wi艂em tam kwiaty na dzie艅 kobiet. W og贸le nie zosta艂y wys艂ane. Brak kontaktu ze strony firmy z jakim艣 wyja艣nieniem... Po kilku dniach zadzwoni艂em i us艂ysza艂em, 偶e mieli jak膮艣 awari臋. Mog膮 zwr贸ci膰 pieni臋dze, ale nadal ich nie ma. Zupe艂nie nie poczuwaj膮 si臋 do winy. Uczciwy sprzedawca sam skntaktowa艂by si臋 w przypadku problemu z realizacj膮 zlecenia. Szukajcie szcz臋艣cia w innych kwiaciarniach. Omijajcie wyslijkwiaty.com, POCZTA KWIATOWA INC. Gaja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja korzysta艂em z us艂ugi poczty kwiatowej u http://www.artico.com.pl/ w Krakowie, bardzo sprawnie wszystkim si臋 zaj臋li, by艂am zadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
euroflorist Wielka pomy艂ka i do tego k艂ami膮. Zam贸wi艂am kwiaty na dzie艅 matki , wybra艂am opcj臋 dostarcz 13-15 + potwierdzenie sms. niestety sms nadal nie dosta艂am a w zapytaniu na email napisali mi 偶e kwiaty dostarczono przed 22 , tylko 偶e jak dzi艣 rozmawia艂am z mam膮 to kwiat贸w jak nie by艂o tak nie ma. nigdy wi臋cej!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sabinek
z euroflorist na dzien matki wczoraj zam贸wi艂am mamie pi臋kny bukiet kwiat贸w pe艂nia uczu膰 ten najwi臋kszy, dojrze nie przyszed艂 na czas to dzi艣 przys艂ali mamie jak膮艣 mini wi膮zk臋 z innych ju偶 zwi臋d艂ych kwiatk贸w za nawet nie wiem czy 10 zl masakra totalna pora偶ka odradzam - az mi wstyd by艂o .firma kwiatowa euroflorist to naci膮gacze a zap艂aci艂am z g贸ry z przesy艂k膮 prawie 200 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zam贸wi艂em na Dzie艅 Mamy na Poczcie Kwiatowej dwa bukiety, dla mamy i te艣ciowej.Mialy przyj艣膰 26.05 do 22.00.W ten dzie艅 nie dzwoni艂em bo pomy艣la艂em dostan膮 kwiaty z li艣cikiem to same zadzwoni膮.Niestety zero telefonu.Dzwonie na drugi dzie艅 do obu mam,a one z艂e ze zapomnia艂em o nich.Natychmiast chwyci艂em za telefon i dzwoni臋 do Poczty Kwiatowej.Jak sie domy艣lacie z miernym skutkiem.Przez ca艂y czas wszyscy "konsultanci"byli zaj臋ci i oczywi艣cie przyciskalem na klawiaturze nr.5, czyli ze niby dodzwoni膮.Do tych niby konsultant贸w jest gorzej sie dodzwoni膰 ni偶 do prezydenta USA.Wieczorem 27.05 przysz艂y kwiaty do mamy.Mama przys艂a艂a mi zdj臋cie.Jezu jaki obciach, te kwiaty nawet nie le偶a艂y ko艂o zdj臋cia z reklamy, ale my艣le sobie dobra jest przynajmniej przysz艂y.Do te艣ciowej nie przysz艂y przez nast臋pne cztery dni, a tesciowa wyjecha艂a.Chcialem odzyska膰 pieni膮dze, a konsultanci k...a nadal zaj臋ci.Mialem sobie da膰 spok贸j z tym wszystkim, ale pomy艣la艂em ,ze takich jak ja jest setki i jest to dla mnie oszustwo.Zaplacilem przez PayPal i do nich sie zwr贸ci艂em.Zlozylem reklamacje na niedostarczenie towaru i druga na przys艂anie towaru wo艂aj膮ca o pomst臋 do nieba.Ku mojemu zaskoczeniu pani z PayPal-a powiedzia艂a,ze ja ju偶 nic nie musz臋 robi膰,a oni sie wszystkim zajm膮.Po dziesi臋ciu dniach pieni膮dze mia艂em zn贸w na koncie.Pieniadze dosta艂y mamy i by艂y bardzo zadowolone.Nie zostawiajcie tego tak nawet jak przyjd膮 kwiaty, ale nie takie jak zam贸wione.Nie dajmy sie nabija膰 w butelk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tutaj macie najlepszy przyk艂ad, tzn. moim zdaniem zdecydowanie najlepsze i naj艂adniejsze kwiaty maj膮, zobaczcie - http://www.roseduchateau.com/ Pi臋kne te r贸偶ne co nie? Pewnie, 偶e ka偶demu mo偶e odpowiada膰 inny typ kwiat贸w, ale chyba jednak te r贸偶e ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiaaa87
Zdecydowanie odradzam pocztakwiatowa.pl. Zamiast wyczekiwanych kwiat贸w, u艣miechu i rado艣ci, b臋dzie 偶al i rozczarowanie. Nie dostarczyli zam贸wionych kwiat贸w, co zdaje si臋 by膰 ju偶 standardem w wykonywaniu przez nich us艂ug. Polecam skorzysta膰 z us艂ug innej, rzetelnej poczty kwiatowej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
NIE POLECAM NIKOMU POCZTY KWIATOWEJ NIKOMU

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie polecam nikomu poczty kwiatowej nikomu to jest zwyk艂a kradzie偶 za kwiaty zap艂aci艂am ponad 200z艂 a kwiat贸w do dnia dzisiejszego nie ma chocia偶 oni twierdza 偶e kto艣 je odebra艂 ale kto i gdzie nie wiadomo kurier komu艣 dostarczy艂-gdzie nie mam poj臋cia tak nie mo偶na robi膰 teraz oczywi艣ci nie ma winnego ja zosta艂am bez kasy a kole偶anka bez kwiat贸w -szok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Jarek
niedawno zamawia艂em u nich bukiet urodzinowy dla mojej dziewczyny. Ca艂e zam贸wienie i dostarczenie posz艂o bardzo sprawnie. Angelika by艂a bardzo mile zaskoczona w dniu urodzin. pocztakwiatowa si臋 spisa艂a, dzi臋ki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czemu nie - http://www.roseduchateau.com Popatrzcie nawet na kwiaty... Nie skupiajcie si臋 na najbardziej znanych i najdro偶szych firmach, bo to zwyczajna strata czasu, kt贸ra kompletnie nic wam nie da. Po co to wam?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeszcze to - http://www.roseduchateau.com Maj膮 naprawd臋 pi臋kne kwiaty, estetyczne, kt贸re rzeczywi艣cie nadaj膮 si臋 do formy prezentu. Pozostaje jedynie kwestia dopasowania czego艣 odpowiedniego, ale zak艂adam, 偶e to b臋dzie idealne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zamawiam od dobrych 3lat w poczcie kwiatowej na dzie艅 babci i dzie艅 mamy, nie zdarzy艂o si臋, aby kwiaty nie dosz艂y. Fakt na lini臋 ci臋偶ko si臋 dodzwoni膰. Jednak zawsze przychodzi艂y pi臋kne i 艣wie偶e kwiaty. Tylko ja zawsze doplacalam, aby by艂y pomi臋dzy 6-8rano.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 euroflorist opinia
euroflorist sobie odpusc! bukiety niezgodne z opisem! tragedia! bukiet za prawie 200 zl a wart i wygladajacy na 30 zl!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jusik22
Tylko i wy艂膮cznie https://kwiatowaprzesylka.pl/ , mia艂am do czynienia ju偶 z innymi pocztami i tylko na nich si臋 nie zawiod艂am. Zamawia艂am na dzie艅 babci, dostarczyli w wyznaczonym terminie, kurier bardzo mi艂y, babcia szcz臋艣liwa i nie musia艂am si臋 wstydzi膰 bukietu. Na dzie艅 kobiet rownie偶 od nich zam贸wie i mam nadzieje, 偶e rownie偶 si臋 nie zawiod臋. Polecam, je偶eli chcecie spa膰 spokojnie i nie wstydzi膰 si臋 przed odbiorc膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiktor190
Ja r贸wnie偶 polecam Kwiatowa Przesy艂k臋 tak jak osoba wy偶ej. Szybko i bezproblemowo za艂atwili moje zam贸wienie, chocia偶 mia艂em obawy bo to bardzo ma艂a miejscowo艣膰. Jednak偶e kurier dotar艂 na czas, bukiet mo偶e nie 1:1 jak na zdj臋ciu ale r贸wnie偶 艂adny, estetyczny i przede wszystkim 艣wie偶y!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam Kilku dni temu zam贸wilam w poczciekwiatowej bukiet z okazji 50tych urodzin te艣ciowej. Bukiet na stronie internetowej wygl膮da艂 przepi臋knie to co zostalo dostarczone wo艂a艂o o pomst臋 do nieba. Wi膮cha z kilku r贸偶 w stylu lat 90tych kosztowa艂a mnie ponad 200zl. Pocztakwiatowa t艂umaczy艂a si臋 brakiem kwiat贸w, kt贸re powinny wchodzi膰 w sk艂ad bukietu. Pani z biura obs艂ugi zaproponowa艂a nowy bukiet tylko i wy艂膮cznie w przypadku gdy ten poprzedni dostarcz臋 z powrotem w stanie nienaruszonym co jak sama stwierdzi艂a jest ju偶 niemo偶liwe. Bardzo nieprofesjonalne podejscie nie polecam tej kwiaciarni !!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ani to ani to, osobi艣cie korzystam z us艂ug Kwiatowej Przesy艂ki i jestem super zadowolony. Bukiety zawsze na czas, 艣wie偶e i pachn膮ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marek223
Ja polecam Kwiatow膮 Przesy艂k臋. Zamawia艂em kwiaty ju偶 kilka razy i wszystko w jak najlepszym porz膮dku. Bardzo mi艂a obs艂uga, kurier punktualny, a w kwiaty 艣wie偶e. Z pewno艣ci膮 mog臋 poleci膰 t膮 firm臋. Pozdrawiam Marek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jusix88
TYLKO Kwiatowa Przesy艂ka!! Przesy艂ka dotar艂a na czas, bukiet odpowiadaj膮cy temu ze zdj臋ciu, kwiaty 艣wie偶e. Nie mam kompletnie do czego si臋 przyczepi膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jacob80
Najlepsza kwiaciarnia w internecie. 3 zam贸wienia zrealizowane w terminie, bez 偶adnych zastrze偶e艅. Jestem bardzo zadowolony z us艂ug. Polecam ka偶demu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zam贸wi艂em bukiet r贸偶 z Kwiatowej Przesy艂ki dla ukochanej, ostro偶nie bo nie wszystkie opinie o tej poczcie kwiatowej w internecie s膮 pozytywne, lecz po otrzymaniu bukietu i realizacji zam贸wienia uwa偶am, 偶e s膮 one bezpodstawne. Bardzo 艂adny bukiet, r贸偶e 艣wie偶e i du偶e, dostawa w wyznaczonych godzinach dostarczona bez 偶adnego problemu. Na pewno skorzystam jeszcze raz z Pa艅stwa us艂ug

Udost臋pnij ten post

Zam贸wi艂am w Poczcie Kwiatowej 艣redni bukiet kwiat贸w o wdzi臋cznej i wielce obiecuj膮cej nazwie "Dream" . Na stronie widnieje przepi臋kny, przeuroczy , profesjonalnie i z dba艂o艣ci膮 u艂o偶ony bukiet. Zauroczona nim, postanowi艂am zam贸wi膰 go dla bliskiej mi osoby. Z niecierpliwo艣ci膮 oczekiwa艂am informacji o dostarczeniu kwiat贸w, przed oczami mia艂am ow膮 osob臋 , zaskoczon膮 i szcz臋艣liw膮 , przyjmuj膮c膮 ten cudny bukiet. Poprosi艂am c贸rk臋 jubilatki, aby dyskretnie zrobi艂a mi zdj臋cia kwiat贸w jak ju偶 zostan膮 dostarczone . Tak z ciekawo艣ci troch臋 , czy w rzeczywisto艣ci bukiet jest r贸wnie pi臋kny. A i ja sama nacieszy膰 oko chcia艂am . Na widok otrzymanych zdj臋膰 przys艂owiowa szcz臋ka mi opad艂a. Je艣li to ma by膰 bukiet "marzenie" , to ja za takie marzenie podzi臋kuj臋. Pisz膮 na swojej stronie - "Ka偶dego dnia pracujemy na to, by z dum膮 m贸c nazwa膰 si臋 kwiatowymi ekspertami. Sie膰 Poczty Kwiatowej庐 tworz膮 starannie wybrane kwiaciarnie, a nasi flory艣ci regularnie bior膮 udzia艂 w szkoleniach prowadzonych przez 艣wiatowej s艂awy mistrz贸w." . Osoba , kt贸ra sk艂ada艂a m贸j bukiet , albo mia艂a z艂y dzie艅 , albo dopiero si臋 uczy ( tylko dlaczego akurat na mnie? ) , albo szkolenia przespa艂a . Chaotycznie z艂o偶one kwiaty , tu kupka bia艂ego przy bia艂ym , tu kupka r贸偶owego przy r贸偶owym , z jednej strony same bia艂e kwiaty, z drugiej same r贸偶owe, 偶adnej harmonii , byle jaka aran偶acja, niedba艂o艣膰 . Do zlepienia czego艣 takiego nie potrzeba mie膰 wi臋kszych kwalifikacji . Wstyd mi by艂o za taki bukiet , tym bardziej ,偶e jubilatka ma ogromne wyczucie estetyczne . Jestem zawiedziona. Na Pani膮 od reklamacji jak mantr臋 powtarzaj膮ca tekst o indywidualnej wizji florysty i polityce firmy ,po entym mailu r臋ce mi opad艂y. Za tak膮 cen臋 oczekiwa艂am powa偶nego i uczciwego podej艣cia , tym bardziej,偶e jest to jednak du偶y kredyt zaufania.Nie mam przecie偶 mo偶liwo艣ci sprawdzenia czy gotowy bukiet spe艂nia moje oczekiwania. P艂ac臋 za co艣 , co widz臋 na zdj臋ciu, i oczekuj臋,偶e adresat to w艂a艣nie dostanie. Jedno wiem na pewno - wi臋cej nie skorzystam. Jestem za偶enowana tym co dosta艂a ode mnie adresatka bukietu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kathy92
Tylko i wy艂膮cznie Kwiatowa Przesy艂ka! 艢wietna kwiaciarnia! Zam贸wi艂am kwiaty z dostaw膮 do ma艂ej miejscowo艣ci, dostarczenie odby艂o bez najmniejszego problemu, kurier kontaktowa艂 si臋 z odbiorc膮 wed艂ug moich wskaz贸wek. Bukiet wykonany starannie i estetycznie. Biuro obs艂ugi mi艂e i pomocne w doborze kwiat贸w. Polecam: https://www.kwiatowaprzesylka.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Michal252
Nie mam do艣wiadczenia z poczt膮 kwiatow膮 ale po komentarzach powy偶ej zdecydowa艂em si臋 na kogo艣 innego. Poszuka艂em w necie i wybra艂em Laflora. Kwiaty przysz艂y na czas i d艂ugo posta艂y. Tak偶e mog臋 ich poleci膰.

Udost臋pnij ten post