Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jwjwjwjw

POczta kwiatowa czy euroflorist?

Polecane posty

Gość gość
Nie polecam poczty kwiatowej. Bukiet nie dotarł. Najpierw tłumaczyli się usterką systemu, potem brakiem asortymentu, teraz nie mogę doczekać się zwrotu pieniędzy

Gość gość
Zamawialam na dzień babci i dziadka kosz z kwiatów, piękny, dotarł na czas, cały piękny, dziadki szczęśliwe, to najważniejsze!

Gość HVIT
Właśnie tego szukałem by podzielić się swą opinia .... wiec zamówienie w Poczta Kwiatowa złożone wczoraj 07.03.2016 prośbą by dotarło na dziś 08.03.2016 około 12 ........ jest 18.26 i nadal kwiatów nie ma hehehe dzwoniłem juz do kwiaciarni w moim mieście a oni zwalić winę na Centrale a jak dodzwonilemsie do Centrali z prośbą o anulowanie to ...... nie ma takiej opcji! KASYNAPEWNO nie odzyskać ale hu... z tym po prostu znajdę coś innego niż ta firma. DOSTAWA KWIATÓW JUZ W 4h HA HA HA HA HA mają sobie robicie ludzie NIE POLECAM POCZTY KWIATOWEJ codo świeżości kwiatów się nie wypowiem bo nadal czekam.....

Gość gość
A ja zdecydowanie NIE polecam kwiaciarni wyslijkwiaty.com. Zamówiłem tam kwiaty na dzień kobiet. W ogóle nie zostały wysłane. Brak kontaktu ze strony firmy z jakimś wyjaśnieniem... Po kilku dniach zadzwoniłem i usłyszałem, że mieli jakąś awarię. Mogą zwrócić pieniędze, ale nadal ich nie ma. Zupełnie nie poczuwają się do winy. Uczciwy sprzedawca sam skntaktowałby się w przypadku problemu z realizacją zlecenia. Szukajcie szczęścia w innych kwiaciarniach. Omijajcie wyslijkwiaty.com, POCZTA KWIATOWA INC. Gaja.

Gość gość
ja korzystałem z usługi poczty kwiatowej u http://www.artico.com.pl/ w Krakowie, bardzo sprawnie wszystkim się zajęli, byłam zadowolona

Gość gość
euroflorist Wielka pomyłka i do tego kłamią. Zamówiłam kwiaty na dzień matki , wybrałam opcję dostarcz 13-15 + potwierdzenie sms. niestety sms nadal nie dostałam a w zapytaniu na email napisali mi że kwiaty dostarczono przed 22 , tylko że jak dziś rozmawiałam z mamą to kwiatów jak nie było tak nie ma. nigdy więcej!

Gość sabinek
z euroflorist na dzien matki wczoraj zamówiłam mamie piękny bukiet kwiatów pełnia uczuć ten największy, dojrze nie przyszedł na czas to dziś przysłali mamie jakąś mini wiązkę z innych już zwiędłych kwiatków za nawet nie wiem czy 10 zl masakra totalna porażka odradzam - az mi wstyd było .firma kwiatowa euroflorist to naciągacze a zapłaciłam z góry z przesyłką prawie 200 zł

Gość gość
Ja zamówiłem na Dzień Mamy na Poczcie Kwiatowej dwa bukiety, dla mamy i teściowej.Mialy przyjść 26.05 do 22.00.W ten dzień nie dzwoniłem bo pomyślałem dostaną kwiaty z liścikiem to same zadzwonią.Niestety zero telefonu.Dzwonie na drugi dzień do obu mam,a one złe ze zapomniałem o nich.Natychmiast chwyciłem za telefon i dzwonię do Poczty Kwiatowej.Jak sie domyślacie z miernym skutkiem.Przez cały czas wszyscy "konsultanci"byli zajęci i oczywiście przyciskalem na klawiaturze nr.5, czyli ze niby dodzwonią.Do tych niby konsultantów jest gorzej sie dodzwonić niż do prezydenta USA.Wieczorem 27.05 przyszły kwiaty do mamy.Mama przysłała mi zdjęcie.Jezu jaki obciach, te kwiaty nawet nie leżały koło zdjęcia z reklamy, ale myśle sobie dobra jest przynajmniej przyszły.Do teściowej nie przyszły przez następne cztery dni, a tesciowa wyjechała.Chcialem odzyskać pieniądze, a konsultanci k...a nadal zajęci.Mialem sobie dać spokój z tym wszystkim, ale pomyślałem ,ze takich jak ja jest setki i jest to dla mnie oszustwo.Zaplacilem przez PayPal i do nich sie zwróciłem.Zlozylem reklamacje na niedostarczenie towaru i druga na przysłanie towaru wołająca o pomstę do nieba.Ku mojemu zaskoczeniu pani z PayPal-a powiedziała,ze ja już nic nie muszę robić,a oni sie wszystkim zajmą.Po dziesięciu dniach pieniądze miałem znów na koncie.Pieniadze dostały mamy i były bardzo zadowolone.Nie zostawiajcie tego tak nawet jak przyjdą kwiaty, ale nie takie jak zamówione.Nie dajmy sie nabijać w butelkę.

Gość gość
Tutaj macie najlepszy przykład, tzn. moim zdaniem zdecydowanie najlepsze i najładniejsze kwiaty mają, zobaczcie - http://www.roseduchateau.com/ Piękne te różne co nie? Pewnie, że każdemu może odpowiadać inny typ kwiatów, ale chyba jednak te róże ;-)

Gość asiaaa87
Zdecydowanie odradzam pocztakwiatowa.pl. Zamiast wyczekiwanych kwiatów, uśmiechu i radości, będzie żal i rozczarowanie. Nie dostarczyli zamówionych kwiatów, co zdaje się być już standardem w wykonywaniu przez nich usług. Polecam skorzystać z usług innej, rzetelnej poczty kwiatowej.

Gość gość
NIE POLECAM NIKOMU POCZTY KWIATOWEJ NIKOMU

Gość gość
nie polecam nikomu poczty kwiatowej nikomu to jest zwykła kradzież za kwiaty zapłaciłam ponad 200zł a kwiatów do dnia dzisiejszego nie ma chociaż oni twierdza że ktoś je odebrał ale kto i gdzie nie wiadomo kurier komuś dostarczył-gdzie nie mam pojęcia tak nie można robić teraz oczywiści nie ma winnego ja zostałam bez kasy a koleżanka bez kwiatów -szok

Gość gośćJarek
niedawno zamawiałem u nich bukiet urodzinowy dla mojej dziewczyny. Całe zamówienie i dostarczenie poszło bardzo sprawnie. Angelika była bardzo mile zaskoczona w dniu urodzin. pocztakwiatowa się spisała, dzięki!

Gość gość
A czemu nie - http://www.roseduchateau.com Popatrzcie nawet na kwiaty... Nie skupiajcie się na najbardziej znanych i najdroższych firmach, bo to zwyczajna strata czasu, która kompletnie nic wam nie da. Po co to wam?

Gość gość
Jeszcze to - http://www.roseduchateau.com Mają naprawdę piękne kwiaty, estetyczne, które rzeczywiście nadają się do formy prezentu. Pozostaje jedynie kwestia dopasowania czegoś odpowiedniego, ale zakładam, że to będzie idealne.

Gość gość
Ja zamawiam od dobrych 3lat w poczcie kwiatowej na dzień babci i dzień mamy, nie zdarzyło się, aby kwiaty nie doszły. Fakt na linię ciężko się dodzwonić. Jednak zawsze przychodziły piękne i świeże kwiaty. Tylko ja zawsze doplacalam, aby były pomiędzy 6-8rano.

Gość euroflorist opinia
euroflorist sobie odpusc! bukiety niezgodne z opisem! tragedia! bukiet za prawie 200 zl a wart i wygladajacy na 30 zl!

Gość Jusik22
Tylko i wyłącznie https://kwiatowaprzesylka.pl/ , miałam do czynienia już z innymi pocztami i tylko na nich się nie zawiodłam. Zamawiałam na dzień babci, dostarczyli w wyznaczonym terminie, kurier bardzo miły, babcia szczęśliwa i nie musiałam się wstydzić bukietu. Na dzień kobiet rownież od nich zamówie i mam nadzieje, że rownież się nie zawiodę. Polecam, jeżeli chcecie spać spokojnie i nie wstydzić się przed odbiorcą

Gość Wiktor190
Ja również polecam Kwiatowa Przesyłkę tak jak osoba wyżej. Szybko i bezproblemowo załatwili moje zamówienie, chociaż miałem obawy bo to bardzo mała miejscowość. Jednakże kurier dotarł na czas, bukiet może nie 1:1 jak na zdjęciu ale również ładny, estetyczny i przede wszystkim świeży!

Gość gość
Witam Kilku dni temu zamówilam w poczciekwiatowej bukiet z okazji 50tych urodzin teściowej. Bukiet na stronie internetowej wyglądał przepięknie to co zostalo dostarczone wołało o pomstę do nieba. Wiącha z kilku róż w stylu lat 90tych kosztowała mnie ponad 200zl. Pocztakwiatowa tłumaczyła się brakiem kwiatów, które powinny wchodzić w skład bukietu. Pani z biura obsługi zaproponowała nowy bukiet tylko i wyłącznie w przypadku gdy ten poprzedni dostarczę z powrotem w stanie nienaruszonym co jak sama stwierdziła jest już niemożliwe. Bardzo nieprofesjonalne podejscie nie polecam tej kwiaciarni !!!!

Gość gość
Ani to ani to, osobiście korzystam z usług Kwiatowej Przesyłki i jestem super zadowolony. Bukiety zawsze na czas, świeże i pachnące.

Gość Marek223
Ja polecam Kwiatową Przesyłkę. Zamawiałem kwiaty już kilka razy i wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo miła obsługa, kurier punktualny, a w kwiaty świeże. Z pewnością mogę polecić tą firmę. Pozdrawiam Marek

Gość jusix88
TYLKO Kwiatowa Przesyłka!! Przesyłka dotarła na czas, bukiet odpowiadający temu ze zdjęciu, kwiaty świeże. Nie mam kompletnie do czego się przyczepić!

Gość jacob80
Najlepsza kwiaciarnia w internecie. 3 zamówienia zrealizowane w terminie, bez żadnych zastrzeżeń. Jestem bardzo zadowolony z usług. Polecam każdemu

Gość gość
Zamówiłem bukiet róż z Kwiatowej Przesyłki dla ukochanej, ostrożnie bo nie wszystkie opinie o tej poczcie kwiatowej w internecie są pozytywne, lecz po otrzymaniu bukietu i realizacji zamówienia uważam, że są one bezpodstawne. Bardzo ładny bukiet, róże świeże i duże, dostawa w wyznaczonych godzinach dostarczona bez żadnego problemu. Na pewno skorzystam jeszcze raz z Państwa usług

Zamówiłam w Poczcie Kwiatowej średni bukiet kwiatów o wdzięcznej i wielce obiecującej nazwie "Dream" . Na stronie widnieje przepiękny, przeuroczy , profesjonalnie i z dbałością ułożony bukiet. Zauroczona nim, postanowiłam zamówić go dla bliskiej mi osoby. Z niecierpliwością oczekiwałam informacji o dostarczeniu kwiatów, przed oczami miałam ową osobę , zaskoczoną i szczęśliwą , przyjmującą ten cudny bukiet. Poprosiłam córkę jubilatki, aby dyskretnie zrobiła mi zdjęcia kwiatów jak już zostaną dostarczone . Tak z ciekawości trochę , czy w rzeczywistości bukiet jest równie piękny. A i ja sama nacieszyć oko chciałam . Na widok otrzymanych zdjęć przysłowiowa szczęka mi opadła. Jeśli to ma być bukiet "marzenie" , to ja za takie marzenie podziękuję. Piszą na swojej stronie - "Każdego dnia pracujemy na to, by z dumą móc nazwać się kwiatowymi ekspertami. Sieć Poczty Kwiatowej® tworzą starannie wybrane kwiaciarnie, a nasi floryści regularnie biorą udział w szkoleniach prowadzonych przez światowej sławy mistrzów." . Osoba , która składała mój bukiet , albo miała zły dzień , albo dopiero się uczy ( tylko dlaczego akurat na mnie? ) , albo szkolenia przespała . Chaotycznie złożone kwiaty , tu kupka białego przy białym , tu kupka różowego przy różowym , z jednej strony same białe kwiaty, z drugiej same różowe, żadnej harmonii , byle jaka aranżacja, niedbałość . Do zlepienia czegoś takiego nie potrzeba mieć większych kwalifikacji . Wstyd mi było za taki bukiet , tym bardziej ,że jubilatka ma ogromne wyczucie estetyczne . Jestem zawiedziona. Na Panią od reklamacji jak mantrę powtarzająca tekst o indywidualnej wizji florysty i polityce firmy ,po entym mailu ręce mi opadły. Za taką cenę oczekiwałam poważnego i uczciwego podejścia , tym bardziej,że jest to jednak duży kredyt zaufania.Nie mam przecież możliwości sprawdzenia czy gotowy bukiet spełnia moje oczekiwania. Płacę za coś , co widzę na zdjęciu, i oczekuję,że adresat to właśnie dostanie. Jedno wiem na pewno - więcej nie skorzystam. Jestem zażenowana tym co dostała ode mnie adresatka bukietu.

Gość kathy92
Tylko i wyłącznie Kwiatowa Przesyłka! Świetna kwiaciarnia! Zamówiłam kwiaty z dostawą do małej miejscowości, dostarczenie odbyło bez najmniejszego problemu, kurier kontaktował się z odbiorcą według moich wskazówek. Bukiet wykonany starannie i estetycznie. Biuro obsługi miłe i pomocne w doborze kwiatów. Polecam: https://www.kwiatowaprzesylka.pl

Gość Michal252
Nie mam doświadczenia z pocztą kwiatową ale po komentarzach powyżej zdecydowałem się na kogoś innego. Poszukałem w necie i wybrałem Laflora. Kwiaty przyszły na czas i długo postały. Także mogę ich polecić.