Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jwjwjwjw

POczta kwiatowa czy euroflorist?

Polecane posty

Gość aga1212121
pocztakwiatowa.pl- szczerze nie polecam. Moj prezen dotarl dwa dni po wskazanym terminie ( nie z miojej winy), malo kompetentna obsluga i jeszcze smieszne, ze opinie mozna zlozyc zaraz po zlozeniu zamowienia ( chyba z tego jak mi sie prezent wybieralo, bo na pewno nie na temat ani prezentu ani obslugi czy dotrzymywanych terminow), pozniej juz opini nie idzie zlozyc wiec te piekne gwiazeczki od klientow na ich stronie to napewno nie opinia ze zrealizowanego zamowienia.

Gość gość
Z poczty kwiatowej zamawiałam kilka razy, bo mam rodzinę na drugim końcu Polski i na specjalne okazje zamawiam dla nich kwiaty. Czy urodziny czy imieniny, bukiety doszły na czas, solenizantki były zachwycone. Kwiaty świeże, a rozmiar bukietów taki jak na zdjęciu.

Gość gość
Poczta kwiatowa TRAGEDIA!! Nie polecam! Zamówiłam piękny bukiet dla mamy na szczególe okrągłe urodziny. Bukiet został dostarczony, jednak zupełnie inny niż zamawiałam- co jeszcze mogłabym zaakceptować-pomijając fakt ze był niedbale zrobiony i po prostu brzydki- jednak to ze został zrobiony ze starych kwiatów ( lub była to próba pozbycia się starego bukietu z kwiaciarni) jest niedopuszczalne. Cześć kwiatów opadła zaraz po dostarczeniu i wtedy zaczęła się cała jadka, bo od razu zadzwoniłam do firmy i złożyłam zażalenie, Pan mnie spławił i doradził kontakt droga mailowa. Tak tez wie stało. Zalaczylam zdjęcia bukietu- kwiaty stare, zgniłe, bukiet nie taki jak zamawiałam- inna kompozycja, rozmiar i kwiaty. Po wymianie mailowej usłyszałam ze kwiaty nie podlegają reklamacji ze względu na krótki okres przydatności. Lekceważenie i zbywanie klienta niebywałe- Nigdy nie spotkałam się z takim traktowaniem. Już po dostarczeniu bukietu zaoferowałam wymianę lub zwrot pieniędzy ale firma zupełnie mnie zignorowała. Zrujnowali mój prezent dla mamy w tak szczególnym dniu.. a tego żadne pieniądze czy nowy bukiet nie zastąpią.

Gość gość
ja z poczty kwiatowej korzystałam kilka razy i nigdy nie było problemu. Kwiaty raz raz się przez internet zamawia. Jest w czym wybierać bo i można bukiety i róże tam dostać po kosze ze słodyczami. Raz mieli małą obsuwę i kwiaty dotarły godzinę później. To jeszcze jestem w stanie zrozumieć.

Gość gość
Na Swieta Bozego Narodzenia wyslalam dla mojej rodziny prezent z poczty kwiatowej. Ku mojemu zaskoczeniu rodzina dostala nie ten prezent co wybralam i na dodatek z nie moimi zyczeniami. Po zgloszeniu reklamacji, zostalam powiadomiona ze musze wyslac zdjecie paczki. Niestety nie moge tego zrobic poniewaz mieszkam za granica. W odpowiedzi dostalam, ze moge jedynie dostac rabat 20 procentowy na nastepne zamowienie. Omowilam, na pewno juz od nich nie zamowie. Jak by byli w porzadku to powinni wyslac prezent ,ktory zamowila. Czuje sie oszukana, bo zaplacilam wiecej a rodzina dostala tanszy prezent. Wiem, ze pytanie bylo w sprawie kwiatow, ale chcialam ostrzec przed wysylaniem prezentow.

Gość gość
Dzisiaj z życzeniami dostałam bukiet róż z poczty kwiatowej od męża, musiał w delegacji za granicą być niestety w sylwestra. Tego typu niespodzianki są najlepsze <3

Gość gość
Zdecydowanie Poczta kwiatowa!! Otrzymałam cudowną wiązankę czerwonych róż(moje ukochane) piękne i pachnące z cudownym przybraniem!! Całość wyglądała bardzo elegancko i niezwykle starannie!! Dostałam również słodkości w postaci pysznych czekoladek!! Wszystko to oczywiści na Dzień Babci od kochanych wnucząt z Anglii!! Polecam tę pocztę i jeszcze raz dziękuję za szybkość w dostawie i rzetelność Pani dostarczającej tę niespodziankę!! Serdecznie pozdrawiam całą rodzinkę Poczty Kwiatowej!!!!

Gość gość
Poczta kwiatowa.Wysylalam duzo razy i jeszcze sie nie zawiodlam

Gość byly klient Poczty Kwiatowej
Zdecydowanie odradzam poczte kwiatowa.... No chyba ze nie zalezy Psnstwu na dostarczeniu kwiatow I po kilku dniach chcecie z powrotem pieniadze. No I oczywiscie Niech Panstwo nie liczy na zadnego rodzaju zadoscuczynienie ze straony firmy tylko ciesza sie ze odzyskali pieniadz kilka dni po dacie nie dostarcznia przesylki/ kwiatow.Koniec koncow bedziecie mieli czyste sumienie ze kwiaty wyslaliscie a pieniadze macie w kieszeni i za rok znowu mozecie sprobowac :) Ukochanej osobie powiecie ze kwiaty wyslaliscie i nie doszly a kasa w kieszeni. Tylko w takim wypatku po co marnowac czas na logowanie i wybieranie kwiatow z asortymentu kwiaciarni!!!! Takie tylko rozwazania bylego klienta Poczty Kwiatowej PS. Zycze duzo cierpliwosci klienta Poczty kwiatowej przy jakiejkolwiek reklamacji niezrealizowanej uslugi. Wrecz anielskiej cierpliwosci:)

Gość gość
Przynajmniej ze 3 razy korzystałam z usług poczty kwiatowej i wszytko zostało dowiezione na czas. Mają duży wybór kwiatów, są one bardzo ładne. Raz się zdarzyło, że jak tam miałam widełki godzin, w których chciałabym żeby kwiaty przyszły to kurier dotarł 30 minut pózniej ale taki problem to nie problem.

Gość gość
Ja polecam po Krakowie studio florystyczne, http://www.artico.com.pl wysyłają mi kwiaty po Krakowie ale ostatnio również poprosiłam o wysłanie kwiatów do Warszawy mają tam swoich znajomych i udało się koleżanka dostała piękny bukiet polecam

Gość Wojti88
a ja korzystam z kwiatowej przesyłki, miła, pomocna obsługa, która pomogła dobrać idealne kwiaty z okazji rocznicy ślubu. Żona była zachwycona!!!

Gość gość
Mnie poczta kwiatowa nigdy nie zawiodła dlatego zyskali sobie we mnie stałego klienta

Gość gość
Kwiatowaprzesylka.pl to OSZUŚCI. Komentarze są kasowane, obsługa klienta nie odpowiada na telefony ani maile. Klienci są bezkarnie okradani. Zamówiłam kwiaty na dzień mamy za 180zl, miały dotrzeć na 10 rano, o 16 kwiaty jeszcze nie dotarły a infolinie trzymała mnie na telefonie 50 minut aż do włączenia się poczty głosowej która była zapełniona. Jest nas wielu, oszukanych klientów. A kwiatowaprzesylka.pl bezkarnie funkcjonuje na rynku! NIE POLECAM!

Gość gość
Euroflorist jest niestety totalną porażką. Niespodzianka na Dzień Matki nie udana. Bukiet przyszedł niezgodny z tym ze zdjęcia. Ani kolorystyka kwiatów się nie zgadzała ani rozmiar. Zapłaciliśmy za parę kwiatów i za samą zieleninę. Wstyd taki bukiet komu kolwiek dać. Na ich fejsbuku w komentarzach widać ,że wiele zamówień było tak samo potraktowanych czyli na odwal. OMIJAJCIE I NIE POLECAM!!

Gość Mrwr rw
Najgorsza Poczta Kwiatowa jaka może być!!!! Kwiaty zamówione na Dzień Matki, nie dotarły do Mamy. Nikt się nie skontaktował, zero odzewu ze strony firmy. Nadmienię że podałem numer telefonu do odbiorcy kwiatów update:firma nie poczuwa się do zwrotu pieniędzy pomimo niedoręczenia kwiatów aby odzyskać pieniądze należy napisać do firmy list polecony z żądaniem zwrotu gotówki.jeśli to nie pomoże proszę się udać do prawnika: Firma będzie musiała zapłacić odsetki, koszty sądowe, koszty zastępstwa procesowego (czyli koszty prawnika). Wygrana na 100%

Gość MICHAŁ4325
NAPEWNO NIE POCZTA KWIATOWA DNO I METR MUŁU. SZKODA SIĘ KOLEJNY RAZ ROZPISYWAĆ NA KOLEJNYM FORUM. NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ OSZUSTOM

Gość miniuu
NIE POLECAM, NIE POLECAM, NIE POLECAM, NIE POLECAM, NIE POLECAM, NIE POLECAM Dzień dobry, w sumie nie wiem dla kogo on może być dobry na pewno nie dla wizerunku tej firmy. Dokonałem zamówienia personalizowanego bukietu w dniu 28.05.2018r. sugerując się najlepszą opinia w internecie na temat świadczonych przez firmę usług. Wybrałem czas dostawy mojego bukietu na 29.05.2018r. na godzinę między 18-20 i wszystko było by dobrze gdyby nie fakt że bukiet by wcale nie został dostarczony a ja nie został bym o tym poinformowany gdyby nie moja reakcja na niepokojący wygląd statusu zamówienia i nikt by tym się nie przejął. Widząc że chyba coś jest nie tak postanowiłem zadzownić na infolinie gdzie Pani poinformowała mnie o tym że wszytko jest w porządku ale zadzwoni jeszcze do kwiaciarni upewnić się czy na pewno tak jest, co zresztą okazało się miłym gestem, jednak w odpowiedzi zwrotnej dowiedziałem się że kwiaciarnia z którą współpracują tego dnia nie pracuje a kwiaciarnie w innym mieście są już zamknięte. Wszystko może by okazało się niczym gdyby nie to że dowiedziałem się o tym o 17.30 kiedy większość kwiaciarni faktycznie jest już prawie zamknięta. Nie będę ukrywał mojej złości jaka wtedy ze mnie wyszła kiedy kwiaciarnia która reklamuje się tyloma certyfikatami i gwarancja dostawy nie wywiązuje się z dostawy tak prostej rzeczy jak bukiet kwiatów. Korzystałem z ich usługi pierwszy raz i NA PEWNO ostatni i oby jak najmniej osób dało się nabrać tak jak ja ich super usługi. Przebywam aktualnie w Hiszpanii więc zamówienie kwiatów wchodziło w grę tylko zdalnie przez internet i chcąc zrobić miła niespodziankę dziewczynie w dniu rocznicy nie spełnili swojego głównego założenia czyli terminowości którą się tak bardzo szczycą. Nie czekając długo szybko zacząłem szukać innej alternatywy dla ich pseudo usług i ku mojemu zdziwieniu szybko ją znalazłem dzwoniąc do kilku kwiaciarni w moim mieście. Co prawda nie wszystkie były w stanie zrealizować moje zamówienie ze względu na późna godzinę i wyprzedany asortyment ale jednak znalazła się jedna która mimo że już była po zamknięciu to nie dość że wykonała dla mnie bukiet to jeszcze zawróciła kuriera który już wyjechał z zamówieniami tylko po to aby móc pomóc w mojej podbramkowej sytuacji. PocztaKwiatowa może tylko uczyć się na dużo mniejszej konkurencji która w przeciwieństwie do tej dba o satysfakcję swoich klientów. Konurencja zaproponowała bukiet jeszcze piękniejszy i w DUŻO DUŻO niższej cenie to jeszcze został dostarczyła go w przeciągu GODZINY do miejscowości oddalonej o 20km od kwiaciarni. Pozostaje pytanie czemu firma nie była w stanie poinformować mnie w ciągu całego dnia o tym że dana kwiaciarnia nie pracuje tego dnia, przecież urlopu nie bierze się z godziny na godzinę. Może wtedy sytuacja wyglądała by inaczej a ta opinia nie musiała by tak wyglądać. Nie wiem kto pisze opinie na temat tej firmy w internecie ale na pewno nie brał bym ich na poważnie. Firma, jak to teraz jest w zwyczaju, kieruję się tylko i wyłącznie chęcią swojego zysku a klient i jego zadowolenie postawione jest na ostatnim miejscu. ZDECYDOWANE NIE POLECAM I RADZĘ UWAŻAĆ JEŚLI CHCE SIĘ UNIKNĄC NIEPOTRZEBNEGO ROZCZAROWANIA I SZUKANIA WYJŚCIA Z TEJ SYUACJI. LEPIEJ DOGADAĆ SIĘ W LOKALNEJ KWIACIARNI CO DO KWIATÓW A BĘDZIEMY MIEĆ PEWNOŚĆ ŻE NASZE ZAMÓWIENIE JEST TRAKTOWANE PRZEZ KOGOŚ KOMPETENTNEGO.

Gość gość
Kwiatów nie zamawiałam, więc w tej kwestii się nie wypowiem natomiast jakiś czas temu wysłałam przez pocztę kwiatową kosz z kawą, herbatą i słodyczami do mojej babci. Z tego co mi pokazywała przez skype'a to niczego nie brakowało ani nic nie było uszkodzone.

Gość gość
Poczta kwiatowa jest okej. Kilkukrotnie korzystałem i nie było problemu z zamówieniem i przywiezieniem bukietu na czas. Moja dziewczyna to te kwiaty suszy zawsze i ma kilka bukietów ode mnie w wazonie

Gość Czareq
Od siebie mogę polecić Kwiatowa Przesyłke doręczyli mojej dziewczynie kwiaty w dwie godziny w niedziele do małej miejscowosci na Śląsku. Bukiet był super, dziewczyna wzruszona :)

Gość gość
Korzystałem z kilku kwiaciarni internetowych, najszybciej i bez żadnego problemu realizacja przebiegła w kwiatowej przesyłce. Również mogę ich polecić

Gość Antek1337
ja mam doświadczenie tylko z kwiatowa przesyłka, zamówiłem kwiaty w pudełku - przyszły ładne

Gość gość
Studio Florystyczne Sulik http://www.studiosulik.pl również świadczy usługi z zakresu poczty kwiatowej. Wykonali dla mnie przesliczny bukiet, który następnie w ramach poczty wysłali do mojej dziewczyny. :) Była zachwycona!

Gość gość
Poczta kwiatowa daje radę, dla faceta zamówiłam z okazji dnia chłopka kosz słodyczy. Jak dziecko się ucieszył, nie wiem czy jakakolwiek czekolada jeszcze zostałą tak się rzucił :)