Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jwjwjwjw

POczta kwiatowa czy euroflorist?

Polecane posty

Gość gość
Bardzo fajna kwiaciarnia internetowa http://kwiaty-prezenty.pl akurat dzień matki nadchodzi więc można zamówić coś fajnego:)

Gość live1
Ostrzegam przed kwiaciarnia internetową euroflorist.pl / www.twojekwiaty.pl Zamówiłem kwiaty dla na dzień Matki Bukiet "Dla Mamy" Zanaczyłem czas dostawy miedzy 13:00 a 15:00 , " badyle przyszły wieczorem ,mógłbym to pominąć gdyby przyszło to co zamówiłem . Mama otrzymała wiązanke czegoś co wogóle nie przypominało kwiatów które zamówiłem . Zamiast różowych róż i gerberów otrzymała obrzydliwe nieświeże badyle których ja bym nawet nie dał na grób bo nie chciał bym zmarłego obrazić. Ja rozumiem jak wasza firma funkcjonuje i że macie pod sobą kwiaciarnie w całej polsce które reklamują się waszym logiem i dziwi mnie jak Wasza firma może dawać przyzwolenie na dostarczanie takich kwiatów i na tak bezczelne oszustwa . To co jedna z waszych kwiaciarni zrobiła to jest wyjątkowe skur******wo i złodziejstwo , proszę wstawić sie w moje miejsce , ja chciałem sprawić mamie radość robiąc jej niespodzianke zamawiając dla niej kwiaty z bilecikiem a ona otrzymała - stare badyle - kompletnie inne niż zamawiałem - zamiast bilecika ,na kartce A4 napisane długopisem żeyczenia ( bardzo profesjonalne BRAWO) - zapłaciłem za odżywke,nic nie dostała - dostawa zamiast w godzinach popołudniowych to badyle przyszły wieczorem To co mnie najabrdziej szokuje to Wasze przyzwolenie na tak perfidne oszustwo ,że nadal współpracujecie z takimi kwiaciarniami które markują się waszym logiem ,czy właściciel Euroflorist nie rozumie że klient raz oszukany nie wroci na waszą strone nigdy wiecej i dotego jeszcze wszystkich ostrzeże ? Tak cieżko Wam wprowadzić jakies standardy ktore kwiaciarnie musza przestrzegać ? Ja na miejscu własciciela firmy odrazu wypowiadał bym umowe takim kwiaciarniom które psują wizerunek firmy . Nikt nic z tym nie robi oproćz wystawienia Wam komentarza , a Wy nie wyciągacie żadnych konsekwencji od kwiaciarni za takie perfidne oszustwa. Nikt takiego oszustwa nie zgłasza na Policje bo w waszym kraju za taką kwote nie można nikgo zaskarżyć , i biznes się kreci . Z tego co widziałem takich osób jak ja jest wiecej ( tylko na jednej stronie jest ich az 97 ) z tym że te wszystkie osoby które zostały tak perfidnie oszukane nic z tym nie robią ale trafiła kosa na kamień , bo ja Wam udowodnie że tak więcej klientów nie bedziecie traktowali ,zrobie Wam skuteczna antyreklame w sieci na którą zaśłuzyliście Na co ktoś kto robił te kwiaty liczy ? że ktos jest głupi i nic z tym nie zrobi , że można dostarczyc byle co i nikt nic nie zrobi ,oleje sprawe ? Nie moge uwierzyć w poziom głupoty własciciela takiej kwiaciarni. Osmieszyliscie mnie przed matką , i wyszłem na kogoś kto w podzięce zamówił jej wiązanke grobowych badyli . Jesteście na tyle bezczelni że potraficie jeszcze na stronie umiescić symbol " GWARANCJA JAKOŚCI" Przecież to się w głowie nie miesci. Ostrzegam wszystkich którzy chcą kupic kwiaty w euroflorist.pl / twojekwiaty.pl ,jeśli chcecie kogos obrażić zdechłymi badylami lub wysłać wrogowi jako ostrzeżenie to oczywiscie polecam tą kwiaciarnie internetową ale jak ktos chcę wysłać kwiaty kobiecie którą dopiero poznał i zabiega o nią to odradzam bo napewno po takim prezencie straci zaintersowanie tobą. Link do zdjęć https://pro.zapodaj.net/album-70729/

Gość gość
Porazka wielka . Co jak co ale po tej firmie nie spodziewalem sie tego. 26 byl wczoraj i co mysla ze wysla kwiaty dzisiaj i sprawe zalatwia , a jakie dzisiaj mamy swieto?? Chyba jakies nowe (spoznione dzien mamy) ?? Jestem wk.....y na nich jak nic . Chcialem zrobic mila niespodzianke ,a tu oni zrobili niespodzianke ,ale mi !!!!!

Gość gość
Porazka wielka . Co jak co ale po tej firmie nie spodziewalem sie tego. 26 byl wczoraj i co mysla ze wysla kwiaty dzisiaj i sprawe zalatwia , a jakie dzisiaj mamy swieto?? Chyba jakies nowe (spoznione dzien mamy) ?? Jestem wk.....y na nich jak nic . Chcialem zrobic mila niespodzianke ,a tu oni zrobili niespodzianke ,ale mi !!!!! Informacje na feysbook oszukani przez poczte kwiatowa ,tam dowiesz sie wszystkiego

Gość gość
25 maja zamówiłem bukiet na Dzień Matki w PocztaKwiatowa.pl. Miał dojść 26 maja w godzinach 9-20. Miał być sms o doręczeniu(płatny) i mail... 26 maja - cisza... 27 maja - cisza... 28 maja napisałem reklamację z żądaniem anulowania zlecenia - w odpowiedzi dostałem maila na którym pisało "doręczono", oraz sms-a o tej treści - 28 maja o godz 11:00. Znaczy bukiet który miał być dostarczony 26 maja do godziny 20:00 doręczono 28 maja o 11:00... no żenada...

Gość gość
nigdy nic nie zamawiajcie w tej firmie !!!!!!!! to sa oszusci. zamowilem na 10 rocznice slubu kwiaty zonie, butelke wina oraz slodycze rafaello I lintdoor. kwiaty dotarlu o 22 splaszczone I zwiedniete, slodyczy I wina nie bylo. Po dlugiej wymianie majli z obsluga klienta w koncu po kilku probach doslali slodycze, oczywiscie o wiele wiele mniej niz to maja na zdjeciu ale wina dalej nie ma. To jest jakas kpina I patologia a nie firma. Odradzam mocno I uprzedzam jesli nie chcecie zrobic z siebie idioty w waznym dla was dniu

Gość Renata0575
mieszkam za granicą i na Dzień Matki zawsze posyłam mamie kwiaty do Polski, korzystałam z poczty kwiatowej i kwiatowej przesyłki. Poczta kwiatowa rok temu WOGOLE nie dostarczyła mojego zamówienia, dopiero drugiego dnia moja mama otrzymała bukiet. W tym roku zamówiłam z kwiatowej przesyłki, bukiet dotarł w Dzień Matki, fakt faktem z lekkim opóźnieniem, ale byla wiadomość na stronie, że nie ma terminowej dostawy(w sumie jak w kazdej poczcie). Bukiet świeży, kwiaty ładne.

Gość Kamila19897
Nie wiem jak to wygląda z innymi dostarczycielami kwiatów, mówiąc szczerze zbyt wiele jest negatywnych opinii odnośnie tych wiodących marek że tak to ujmę, bym się decydowała im zaufać. Natomiast pozytywnie mnie zaskoczył Kwiatowy Ogród, może niezbyt znana kwiaciarnia online, ale z fajną ofertą i korzystnymi cenami. Dla moich rodziców na rocznicę ślubu zamówiłam tam bukiet i dotarł kurierem na drugi dzień w idealnym stanie. Raczej z innymi kwiaciarniami tego typu eksperymentować nie będę bo i po co skoro coś się sprawdziło?

Gość renulka777
Również polecam kwiatowaprzesylka.pl profesjonaliści w każdym aspekcie, od obsługi po samą dostawę kurierską, szczerze polecam!

Gość nuniek
Kwiatowa Przesylka chyba najlepsza. Dodzwonić się do nich da, porozmawiać normalnie z obsługa, szybko odpisują na maile, bez problemów zrealizowali zamówienie.

Gość paulinkaaa23
po przeczytaniu wszystkich komentarzy w internecie wybrałam Kwiatowa Przesylke. Wszystko ok, kwiaty dotarły, ładne i świeże.

Gość gość
Poczta Kwiatowa. Zdecydowanie nie polecam. Pogniecione pudelko i sfermentowane truskawki. Kurier nie zadzwonil ( brakowalo nr mieszkania na zamowieniu) jednak bylo imie i nazwisko, numer domu i Pietro ( 4mieszkania na pietrze) podany byl rowniez nr tel do odbiorcy i nadawcy. Kurier zadzwonil z bazy ze byl. Totalna ignorancja ze strony poczty kwiatowej. Przyjechal kurier w poniedzialek i wreczyl pogniecione pudelko i zepsute truskawki. Poczta kwiatowa obwinia mnie cala zaistniala sytuacja i nie poczuwa sie to zadnej odpowiedzialnosci. Nigdy napewno nie skorzystam z ich uslug.

Gość Mła27
Może i w poczcie kwiatowej jest wszystko na czas. Zamówiłam na dzień mamy bukiet w doniczce cena wysoka niestety bukiet malutki, może i ładny, ale do ceny to kompletna klapa. Napisałam komentarz na stronie, o tym ale negatywnego komentarza już nie puścili na stronę tego bukietu. Wcześniej zamawiałam koszyki ze słodyczami wszystko było ok i mój pozytywny komentarz się pod danym koszykiem pojawił. Stwierdzam, że firma, która ucieka od krytyki i nie wystawia jej, choć każdy komentarz powinien być ukazywany, jeżeli firma jest w porządku do kijenta. Dlatego stwierdzam niestety, że daleko jej do ideału i następnym razem zastanowię się, czy tam aby wrócę.

Gość popeerinia
Polecam kwiatową przesyłkę! Jak zawsze - tanio, szybko dostarczone i tak samo ładne jak na zdjęciu!

Gość Floryster
kwiaty-prezenty.pl, zawsze mają świeże kwiaty i ładne kompozycje. Dodatkowo zawsze w terminie i na czas, a korzystam od wielu lat i nigdy się nie zawiodłem.

Gość gość
Na pewno nie Poczta Kwiatowa, wkleję tu posta, którego napisałam do nich na FB, którego oczywiście nie opublikowali: "Że tak powiem, dostarczyliście mi niezapomnianych wrażen, niestety w sensie negatywnym. Przesyłka zamówiona z okazji okrągłych urodzin mojej mamy dotarła do adresatki bez zamówionego tortu. Tylko kwiaty i kosz upominkowy. Przesyłka zamówiona i opłacona 22,07 - więc było raczej wystarczająco dużo czasu żeby poprawnie zrealizować zamówienie,czyż nie? Mało tego, kiedy rano wiedziałam już,że tort nie dotarł zadzwoniłam na infolinię i pan uspokoił mnie, mówiąc że dojedzie dostarczony osobno przez cukiernię. A ja głupia uwierzyłam...O 15.30 tortu wciąż nie było, ponowny telefon - dodatkowe koszty(dzwonię z zagranicy)- ale to drobiazg - i oto dowiaduję się, że nie, tortu nie będzie, bo nastąpiła pomyłka, może być za to w poniedziałek ??!?!?! WOW, cóż za profesjonalizm!!! Nie, dzięki za poniedziałek, nie nawykłam jeść musztardy po obiedzie. Może bym tę pomyłkę przełknęła gdybym dowiedziała się o niej kiedy dzwoniłam pierwszy raz - było tyle czasu, że zdążyłabym coś jeszcze zorganizować, poza tym PO JAKĄ CHOLERĘ ?? potrzebne Wam wszystkie moje dane teleadresowe Z NR TELEFONU włącznie jeśli nie potraficie z nich skorzystać i poinformować, że coś jest nie tak? To, że jest mi przykro, to mało powiedziane, jestem wściekła i sfrustrowana. Zamawiałam u Was drugi raz, za pierwszym było ok, za drugim wyszło jak wyszło, podpuszczacie klientów w ten sposób? Publikujecie negatywne komentarze? Nie? Nie szkodzi, jest wiele innych miejsc w sieci. Kolejnej szansy Wam nie daję , ponieważ było to dla mnie zbyt ważne i za bardzo mi zależało, aby to pokpić. Nie pozdrawiam .

Gość tadekk
Ja polecam zupełnie coś innego forgetflowers.pl wysłałem narzeczonej bukiet z jej ulubionych raffaello i była mega zadowolona i zaskoczona, a z kwiaciarni on line nie korzystam. Lepiej obdzwonić lokalne kwiaciarnie i spytac o mozliwosc dostawy, bedzie taniej i pewniej : )

Gość gość
Nie polecam poczty kwiatowej. Prawie dwa tygodnie wcześniej zamówiłam bukiet na ślub, który odbył się w USA. Niestety niespodzianka się nie udała, bo bukiet został dostarczony dwa dni po terminie. Na stronie poczty wstawiłam negatywną opinię , ale niestety nie ma jej wśród opinii zamieszczonych na stronie.

Gość gość
Zamawialem już z wielu kwiaciarni internetowych i mogę podzielić się bardzo pomocną opinią: absolutnie nie zamawiajcie z wirtualnych kwiaciarni ogólnopolskich, które tylko pośredniczą z właściwymi kwiaciarniami (poczta kwiatowa, kwiaty24, kwiatowa przesyłka, e-kwiaty, kreator kwiatów itp.) Strata czasu, pieniędzy i ryzyko niedostarczenia bardzo duże. Jak ktoś ma same pozytywne doświadczenia z takimi kwiaciarniami, to po prostu ma duże szczęście. ZAMAWIAJCIE Z KWIACIARNI LOKALNYCH, które nieraz dowożą w bardzo dużym promieniu. Najlepiej z takich, o których wiecie, że nie mają umów z tymi wirtualnymi. W Olsztynie mogę z czystym sumieniem polecić https://olsztyn.telekwiaciarnia.pl/ Absolutnie 10/10, nigdy się nie zawiodłem, pełen profesjonalizm!!

Gość kamaaa84
zdecydowanie polecam profesjonalną Pocztę Kwiatową. Korzystałam z obu stron i niestety na tej drugiej się zawiodłam.... nie dostarczyli kwiatów w ogóle. A z Pocztą było wszystko ok

Gość gość
Czytając powyższe komentarze byłem w kropce. Z racji odległości musiałem wysłać kwiaty przez internet ale bałem się jakości usługi obu tytułowych kwiaciarni. Mój wybór padł na kwiaciarnię laflora.pl. Przyznam, że sprawili się na medal. Kwiaty dojechały na czas i były świeże. Dodatkowo bukiet nie był wykonany z przypadkowych kwiatów tylko przedstawiał to co zamawiałem ze zdjęcia. Podsumowując polecam

Gość Agusialwk
Zdecydowanie NIE POLECAM Poczty kwiatowej!!! Zamowilam tort ,szsmpana i kwiaty na 70 urodziny taty i co,nic. Kada z konta zabrana a przesylka nie dotarla. Ja zdziwiona ze tato mi nie dziekuje za niedpodzianke dzwonie 5 dni pozniej i slysze ze nic nie przyszlo. Oczywiscie mieli nasze numery tel. Ale coz widoczniè za Wielka firma zeby sie laskawie klopotac dzwonieniem. Dzwonilam kilkukrotnie-z zagranicy(kolejne koszty) i co,nic. Pieniedzy nie zwrica bo musza sie diwiedziec co sie stalo. Zlodzieje i tyle!

Gość Caroll147
Wszystkim będę polecać Kwiatową Przesyłkę. Zamawiałem już bukiet na walentynki i dzień kobiet, teraz ostatnio zamawiałem flower box i za każdym razem nie miałem się do czego przyczepić. Róże w pudełku świeże i ładne, samo pudełko też dobrze wykonane. Utrzymały się długo, odbiorczyni mega zadowolona!

Gość gość
Ja od kilku lat zamawiam kwiaty z Poczty Kwiatowej dla żony na rocznice czy też urodziny i jeszcze mnie nie zawiedli. Także bardziej ich polecam.

Gość Roleczka1990
Niestety ale żadna z tych najbardziej okrzyczanych kwiaciarni online w moim przypadku nie zdała egzaminu. Próbowałam łącznie trzy razy i zawsze albo kwiaty nie dotarły na czas albo były w fatalnym stanie :/ Dopiero na https://KwiatowyOgrod.pl/ udało się zamówić bukiet bez wpadki i od tej pory tylko tam kupuję. Naprawdę kwiaty są prześliczne, do tego zawsze świeże i super zapakowane. Lepiej czasami nie polegać na tych markach, które najwięcej inwestują w reklamę, tylko postawić na kogoś innego.

Gość gość
Niestety i z pocztą kwiatową i z euroflorist jest dużo problemów... Wystarczy poczytać sobie opinie na ich temat. Ja korzystałam z kwiaciarni laflora i byłam bardzo zadowolona, ale moi znajomi wiele razy przejechali się na tych bardziej znanych kwiaciarniach. Warto sprawdzić opinie przed wybraniem sklepu, nie tylko jeśli chodzi o kwiaciarnie :)

Gość gość
z tego euroflorist nigdy nie zamawiałem ale z Poczty kwiatowej korzystałem kilka razy a to na urodziny a to na inne okazje i jakoś zawsze byłem zadowolony, bukiety były dostarczone takie jak prosiłem i na czas

Gość rozczarowany klient
Nie polecam Poczty Kwiatowej, zamówienie zostało złożone dwa dni przed planowanym dniem dostawy, a dopiero w dzień dostawy po godzinie 16 dostałam informację, że przepraszają ale z powodu urlopu kwiaciarni, w tym dniu nie mogą wysłać kwiatów. Nie można w pełni polegać na ich usługach

Gość gość
Korzystałem kilka razy z poczty kwiatowej i byłem zadowolony z usługi moja kobieta zresztą też. Zawsze mówiła, że ładne bukiety. Może trochę drogie te kwiaty mają , ale kobiety są tego warte. Przynajmniej moja :)