Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jwjwjwjw

POczta kwiatowa czy euroflorist?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Pocztakwiatowa pl STANOWCZO ODRADZAM!!!!! Zamowilem piekny bukiet dla zony na urodziny, zamiast tego co na zdjeciu dostarczyli zonie bukiet z chryzantemami . Wygladal jak wiazanka pogrzebowa i jeszcze dodali fioletowa wstazke. Kpiny i zarty z klienta, wstyd niesamowity, tym bardziej ze chcialem zonie zrobic niespodzianke i bukiet zostal dostarczony do pracy. Zona ze wstydu malo pod stol sie nie zapadla nie mowiac juz o mnie. Werfikacja reklamacji trwa juz kikanascie godzin, bo ciezko znalesc nr zamowienia w systemie. Po prostu jedno wielkie nieporozumienie. STANOWCZO ODRADZAM TA FIRME, ZERO KOMPETENCJI !!!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
jako艣 mi si臋 nie chce wierzy膰 偶e mogli si臋 tak pomyli膰 i chryzantemy wys艂a膰. od dawna zamawiam kwiaty z poczty kwiatowej i nie spotka艂a mnie sytuacja 偶eby bukiet by艂 pomylony czy 偶eby na czas nie dotar艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Robert9090
Ja wole Kwiatow膮 Przesy艂k臋. Bardzo mi艂a obs艂uga klienta i profesjonalnie podchodz膮 do tematu. Szczerze mog臋 poleci膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Korzystam z poczty kwiatowej ju偶 kilka razy to robi艂am, wi臋c zaufanie do firmy mama. Przed 艣wi臋tami stroik 艣wi膮teczny zamawia艂am i szybko go dosta艂am bardzo 艂adny jest z licznymi ozdobami. W Wigili臋 dla kole偶anki, kt贸ra Ewa ma na imi臋 zamawia艂am kosz s艂odko艣ci. Szybko dotar艂 na wyznaczon膮 godzin臋. Nie mam co narzeka膰.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sandra

a ja akurat odradzam :/ r贸偶ne przygody ju偶 mia艂am z kwiaciarniami internetowymi i jedyn膮 kt贸ra jeszcze mnie nie zawiod艂a jest cudoo.pl kwiaty by艂y dostarczane na czas, prezentowa艂y si臋 艂adnie i przynajmniej obs艂uga by艂a kompetentna...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Poczta kwiatowa.. dlatego, 偶e szybko realizuj膮 zam贸wienia i maj膮 du偶y asortyment w艣r贸d kwiat贸w nie tylko r贸偶e.. jak to czasem si臋 zdarza聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Poczta kwiatowa.. dlatego, 偶e szybko realizuj膮 zam贸wienia i maj膮 du偶y asortyment w艣r贸d kwiat贸w nie tylko r贸偶e.. jak to czasem si臋 zdarza聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anka

Wed艂ug mnie 艣wietna kwiaciarnia, kt贸ra si臋 zawsze wywi膮zuje z zam贸wie艅, zawsze na czas to kwiaty-prezenty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasia

osobi艣cie korzysta艂am dwa razy z poczty Kwiatowej Przesy艂ki i by艂am zadowolona. Kwiaty przysz艂y 艣wie偶e, bukiety mog艂yby by膰 odrobin臋 wi臋ksze ale odpowiada艂y wielko艣ci膮 i wygl膮dem tym ze zdj臋cia.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olap

Odradzam poczte kwiatowa!! Zrobilam zamowienie ok. 4 dni przed pogrzebem mojej ukochanej babci:( mieszkam na innym kontynencie wiec steiwrdzilam, ze wysle babuni bukiet, wybralam taki piekny.. w dzien pogrzebu聽kurier dzwoni do mojej mamy ze nie maja takich kwiatow!!!! Ze moga dostarczyc za pare godzin!! Kpina nie mogli zadzwonic wczesniej?! Pogrzeb to taki wazny i smutny dzien a oni nie potrafili dostarczyc wiazanki, mogli sie skontsktowac wczesniej a nie 30 min przed terminem dostawy!! Dno. Napisalam im email ze sa nieprofesjonalni itd. nie raczyli nawet odpisac. Nigdy nic tak nie zamowie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klaudia

Tylko kwiatowa przesy艂ka! Zamawiam ju偶 u nich kwiaty od 2 lat i zawsze spe艂niaj膮 moje oczekiwania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Absolutnie NIE

Kilkakrotnie zamawialam przez nich kwiaty (pomyslalam ze inne miasta, inne okazje, moze bedzie lepiej) i generalnie kwiaty przychodza na granicy swiezosci I padaja w ciagu dnia, dwoch. Poza tym piekne zdjecia nie maja sie nijak do tego co klient dostaje. Zenada, POW od do wstydu I przeprosin. Nie warto.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ada

Ja bym bardziej poleci艂a kwiaty-prezenty bardzo profesjonalna us艂uga florystyczna w internecie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 netiii

Ja mam dobre do艣wiadczenia z poczt膮 kwiatow膮. Na urodziny dosta艂am od ch艂opaka ogromny bukiet r贸偶 w koszu z dostaw膮 do pracy, dziewczynom a偶 szcz臋ki opad艂y a teraz sama zamawia艂am tulipany dla mamy na dzie艅 matki i te偶 sie dobrze spisali.聽聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Piotr

Nie polecam tej firmy ! Kwiaty mialy byc dostarczone 23 czerwca 2019, nie zostaly. po 24 godzinach dostaje email ze mieli awarie systemowa i nie mogli dostarczyc. Po 10 probach kontaktu z ta firma jedyne co dostalem na facebook'u to "prosze podac numer zamowienia" przez ostatnie 4 godziny nie dostalem odpowiedzi tam, skype cisza totalna. W koncu email gdzie od 4 godzin dostaje spamy, najpierw oferuja mi czekoladki i dowoz do godziny 20 dzis, nastepnie oferuja mi 10% znizki na nastepne zakupy ( jakis zart), wkoncu wysylaja kolejny mail ze znizka 15%. od 5 godzin trwa nie ustanna walka zeby zamowienie zostalu zrealizowane. To co sie tam dzieje to jakis skandal poprstu! zero jakiego kolwiek zainteresowania wobec klienta, to jest jakas kpina, ta firma poprostu nie potrafi zadbac o klienta !

Poczta kwiatowa to jakis zart a nie firma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tragiczny poziom obslugi k

Skozystalam z poczty kwiatowej i to by艂 wielki b艂膮d...

Pieniadze pobrane z kata natychmiast....Kwiaty i wino nigdy nie dotar艂y, ...mia艂 to by膰 prezent niespodzianka na urodziny tego samego dnia..... je偶eli komus zale偶y na rzetelnej us艂udze to zdecydowanie odradzam. Biuro obs艂ugi klienta nie czynne w weekend wiec nie ma mo偶liwo艣ci dostawy kwiat贸w nawet z 2 dniowym op贸藕nieniem, pan kt贸ry odebra艂 telefon bardzo nie pomocny...dzis juz 02/09 I now otrzymalam and zwrotu pieniedzy and zadnego kontaktu, przeprosin od firmy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Poczta Kwiatowa

Poczta Kwiatowa - odradzam, kwiaty nie doreczone, brak rzeczowej odpowiedzi ze strony biura obslugi klienta, problem z odzyskaniem pieniedzy

Udost臋pnij ten post