Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddddds

co ze mna nie tak.KAzdy facet mni enudzi i wkurza

Polecane posty

Kiedy zacznę śnić... Nie wiem co zrobię :D

Gość mało stanowczy z penisa
strzela

Nic co ludzkie nie jest mu obce. Tak myślę. I myślę, i myślę... i marzę... i marzę... fantazjuję... :)

a ja w takim wypadku idę po parasol:)

Gość ike mało stanowczy z penisa
nie ma silnego wytrysku więc mysle ze foljówka zrywka wystarczy

pomaranczo rozumiem, że miałaś ta dziką przyjemność sprawdzić ?? czy tak tylko fantazjujesz :classic_cool: ?

a boskiej to już w ogóle.................:D

Przypomniąło mi się "Milczenie owiec" MS - sory za pisanie o Tobie.

Gość wmtjpdgap
To moze jak juz to zacznij od miejsc i imprez ktore nie zmuszają do kontaktu zbyt osobistego gdzie zawsze mozna odejść gdy ktos nudzi i mamy dosc.moze dyskoteki kino koncerty itp tak aby sie uspołecznic na początek... http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

"ike mało stanowczy z penisa nie ma silnego wytrysku więc mysle ze foljówka zrywka wystarczy" - To, że Ty mnie nie podniecasz nie oznacza, że wszystkich olewam :P

"Przypomniąło mi się "Milczenie owiec" MS - sory za pisanie o Tobie" - no coś Ty:) Nie mam nic przeciwko temu:) A Hannibal to mój idol był kiedyś;)

Hmmm... Jakby Ci tu napisać... Trochę inna postac przyszła mi do głowy. Hm... A w zasadzie scena jedna.

A wracając do tematu. Nie rozumiem jak mozna się nudzić z mężczyaną.

"Hmmm... Jakby Ci tu napisać... Trochę inna postac przyszła mi do głowy . Hm... A w zasadzie scena jedna" - ta w studni? :)

A wracając do tematu. no i brum zatopiła top :D

może masz rację niech ten raz ma :P

Gość bojabojaboja
Serio masz 24 lata? A nei przyszło Ci do głowy, że oglądać filmy, czy jeździć konno mogłabyś właśnei z chłopakiem? Jak jest się z kimś właściwym to sie wcale nie zmuszasz do niczego. Raczej czerpiesz radość z każdej spędzonej chwili. I jest również czas na to, żeby poprzebywać osobno jak któreś ma taką potrzebę. Stanowczo uważam, że zapieranie się rękoma i nogami przed związkiem, który zresztą z góry zakładasz będzie zły i taki sam jak poprzednie, jest niepokojące. Nie wiem czy to najzwyczajniej w świecie brak wyobraźni, czy jakieś emocjonalne zaburzenia. Ale ja bym stawiała na to, że coś z Tobą nie tak. Dodam tylko, że jestem Twoją równolatką. Dawno już niezależną od rodziców od roku w zupełnie innym związku niż opisujesz.

bojabojaboja - mam dwie uwagi - po pierwsze proszę nie nadużywać słowa "stanowczo" bo się wzdrygam, a po drugie bardzo prosze nie spamować i pisać na temat ;) Było o zatopieniu topiku przez Brum :)

a się wzdrygaj- to za karę :P pomarańczo pisz śmiało

Gość 34all
ja mam podobnie z laskami, wole pracować, pobawić się, ewentualnie pogadać luźno na komunikatorze, lub pospotykać się na stopie koleżeńskiej (żadnego sexu który wszystko psuje) żeby tylko się nie obwieszać jakąś osobą na stałe. kiedyś byłem zakochany, teraz jakoś mi się zakochowianie nie udaje więc robie to co mi pasuje :)

"pomarańczo pisz śmiało" - doprosiłaś się :P "(żadnego sexu który wszystko psuje)" - a tego fragmentu to za cholerę nie rozumiem. Wystarczy używać prezerwatyw :O

nie doprosiłam tylko zezwoliłam ale muszę się zgodzić z MS- od kiedy to sex cokolwiek psuje??

"nie doprosiłam tylko zezwoliłam" - jak go zwał tak go zwał. Topienie poszło w peezdu :O "ale muszę się zgodzić z MS- od kiedy to sex cokolwiek psuje??" - Bardzo mi się podoba, że MUSISZ się ze mną zgodzić :P

nie muszę tylko udaję, że muszę :P cieszę się, że się nabrałeś :P

"nie muszę tylko udaję, że muszę cieszę się, że się nabrałeś" - udajesz? No to nie zgodź się ze mną i poprzyj tezę, że sex psuje :P