Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddddds

co ze mna nie tak.KAzdy facet mni enudzi i wkurza

Polecane posty

Nie "pisze" tylko JEST NAPISANE ale właśnie "obaj" nie jest napisane:P:P:P

Poprawnie powinno być "MS jest najlepszym facetem na świecie" - aczkolwiek skromnie dodam "dla niektórych kobiet" ;) Ikuś, chyba mnie denerwujesz, ale musze to jeszcze przeanalizować:) Słowo klucz - ANALizować :P

Ikuś, chyba mnie denerwujesz dziękuję :)

Ikuś, cała przyjemność po mojej stronie :D:D oho mały poszedł przyszedł stanowczy:P:P:P

"na JAKIM świecie ..." na tym najpiękniejszym ze wszystkich :classic_cool: "mały poszedł przyszedł stanowczy" - tęskniłem za Tobą :)

tęskniłem za Tobą a napisz coś nowego :P

"a napisz coś nowego" - pożądam Cię :classic_cool: "Może ja bym tak się ośmieliła i poprosiła o kontakt do Twojego dilera?" - Nie pamiętam jaki adres do NASA ;)

"a napisz coś nowego" - pożądam Cię o cholera a teraz postaraj się nie kłamać :P

"Nie pamiętam jaki adres do NASA ' Tak się skalda, ze ja pracuję w NSA, stąd wiem, ze sprytnie się wywinąłeś i ładnie prawdziwego dilera kryjesz. No ale prędzej, czy później wpadniesz - nasi inni agenci mają Cię od teraz na oku!

nasi inni agenci mają Cię od teraz na oku! znowu wrócił Mały?? a raczej mikro ???

właśnie lusiu nie jest:P MS złaź oka i próbuj jeszcze raz!

"nasi inni agenci mają Cię od teraz na oku!" - ale to był proszek do pieczenia! Przysięgam! Słowo harcerza! Do walki z mrówkami! Dlatego 40 ton.... Cholera, powinienem obstawać przy mące i awarii młyna :O

"a teraz postaraj się nie kłamać" - no dobra, tak naprawdę pożądam Twojego męża to wiem od dawna skup się !

"to wiem od dawna skup się !" - powiedział Ci?!:O O tym co robiliśmy nad jeziorem też? to już go nie pożądam :P Masz coś nowego, jak chciałaś :P

skup się !" - powiedział Ci?! O tym co robiliśmy nad jeziorem też? to już go nie pożądam Masz coś nowego, jak chciałaś nic mi nie mówił! domyśliłam się :classic_cool: więc reszta twojej wypowiedzi jest JAK ZAWSZE bez sensu:P

"nic mi nie mówił! domyśliłam się" - ups Dobrze, że nie wygadałem się o łaźni w Turcji nie mów? postawiłeś mu??? .........wycieczkę ?