Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samba o poranku

faceci są prości

Polecane posty

Gość samba o poranku

czy faceci naprawdę zawsze mówią to co myślą?

Gość niech się wypowie jakiś facet

Gość Sa prymitywni a jedyna
rzecz co ich porusza to sex.

Gość samba o poranku
właśnie, niech sie wypowie. czasem mam wrażenie, że kobiety zbyt dużo sobie wyobrażają, doszukują się drugiego dna. a facet po prostu mówi to, co myśli. choć mogę być w błędzie.

no tak,faceci czasem sa bez taktu,ale nie zawsze mowia to o czym akurat mysla;)

masz racje - kobiety lubia sugerowac, tworzyc dodatkowe dno, domyslac sie, dopowiadac historie, za to facet nie domysla sie, mowi, co mysli, nie doszukuje sie niczego w tym, co mowia inni

Gość same panie gdzie ten
facet, co się miał wypowiedzieć?

Gość wmtjpdgap
Mówimy zawsze prawie co myślimy. Chyba ze chcemy cos zyskać. Dlatego malo mężczyzn mowi kocham a wy sie wkur... myśląc ze kochamy. Dlatego jesli kochamy mówimy to czesto na poczatku a wy sie wkur... ze jesteśmy cioty miękkie itd. Wy nie zrozumiećie nigdy nas a my was do konca wiec nie próbujcie. http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

też się nad tym ostatnio zastanawiam myslałam ze tak mają,ale ostatnio nabrałam wątpliwości

Gość samba o poranku
nie, no wiadomo, że gdy facet chce sexu, opowie stworzoną specjalnie na poczekaniu historyjkę :-)

Gość facetco się miał wypowiedzieć
Drogie Panie, Owszem, mężczyźni zazwyczaj mówią to, co myślą, a kobiety ( z tego, co zauważyłem) zdecydowanie zbyt często doszukują się ukrytego przekazy, drugiego dna, bądź wmawiają sobie, że mężczyzna tak na prawdę powiedział zupełnie co innego, niż myśli. Drogie Panie, wystarczy słuchać, nie trzeba tego dogłębnie analizować. Oczywiście czym innym są słowa wypowiedziane w gniewie, wszyscy jesteśmy tylko ludźmi, każdego mogą ponieść nerwy i może wyrzucić z siebie słowa, których tak na prawdę nie miał zamiaru wypowiedzieć. Tyle w tym temacie. Pozdrawiam Forumowiczki.

Gość samba o poranku
facetco się miał wypowiedzieć dzięki, miło to słyszeć :-) świat zrobił się od razu prostszy :-)

właśnie, niech sie wypowie. czasem mam wrażenie, że kobiety zbyt dużo sobie wyobrażają, doszukują się drugiego dna. a facet po prostu mówi to, co myśli. choć mogę być w błędzie" nie jesteś w błędzie :D

Gość i o to chodziło
;)

Męski świat zazwyczaj jest prosty. Gdy mężczyzna jest samotny, jest nawet zbyt prosty. Kiedy w tym świecie pojawia się kobieta, świat staje się skomplikowany i niezrozumiały. Czasem nawet zbyt skomplikowany...

Oczywiście czym innym są słowa wypowiedziane w gniewie, wszyscy jesteśmy tylko ludźmi, każdego mogą ponieść nerwy i może wyrzucić z siebie słowa, których tak na prawdę nie miał zamiaru wypowiedzieć. a nie może pieprznąć drzwiami i wyjsć?

Kiedy w tym świecie pojawia się kobieta, świat staje się skomplikowany i niezrozumiały." ma na kim sie wzorować :P

"nie jesteś w błędzie " Regres zaprzeczasz sam sobie. Kierując się "facetowym" uproszczeniem logiczniej by było napisać tylko "nie' albo tylko "racja". :P ;-)

Cóż, pytanie to można skierować do każdego człowieka, którego poniosły nerwy. Zarówno do mężczyzny, jak i do kobiety.

Gość nie zwalajmy tak wszystkiego
na kobiety..

Kierując się "facetowym" uproszczeniem logiczniej by było napisać tylko "nie' albo tylko "racja"." Lusiaaaaaaaa tak bardzo prosty to ja nie jestem :P no proszę cię .....

Ależ ja nie zwalam wszystkiego na kobiety. Twierdzę jedynie, że są sytuacje, w których płeć nie ma znaczenia.

Gość a co z takimi facetami
co na poczatku mowia, ze zaczynaja cos czuc, mimo, ze nawet nie spotkali sie z "kochana" osoba nawet na kawie... jedynie wirtualanej? co to za typ? czy kazdy facet tak ma?

10:04 [zgłoś do usunięcia] facetco się miał wypowiedzieć Ależ ja nie zwalam wszystkiego na kobiety. Twierdzę jedynie, że są sytuacje, w których płeć nie ma znaczenia. w jakich nie ma płeć znaczenia?

"czy faceci naprawdę zawsze mówią to co myślą?" czasami jak chcą dopiec to mówią .

co na poczatku mowia, ze zaczynaja cos czuc, mimo, ze nawet nie spotkali sie z "kochana" osoba nawet na kawie ... jedynie wirtualanej?" ponieważ wyimaginował sobie twój obraz i tego sie trzyma :) pozniej obraz zostanie skonfrontowany z rzeczywistościa juz tak kolorowo może nie być :D

"tak bardzo prosty to ja nie jestem no proszę cię " Znowu błąd, prosto byłoby gdybyś napisał "Lusia, znajdź sobie inny obiekt do żartobliwego zaczepiania" :) ;-)