Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samba o poranku

faceci są prości

Polecane posty

maral jest taki ze trzeba cieszyc sie zyciem poki trwa i zrobic wszystko aby bylo jak najprostsze i szczesliwe . jak mnie widza tak mnie pisza - to jest dobra maksyma na koniec i tak koffam wszystkie nara .

Gość lucian B
relacje miedzy kobieta facetem sa jak te wasze dyskusje czyli nic nie wiadomo tak do konca i kazdemu sie wydaje ze ma racje :)

Gość lucian B
najleprza odpowiedz kobiety na pytanie na które nie chce odpowiedzieć brzmi BO TAK pytanie: dlaczego? odpowiedz: bo tak rece opadaja:(

:D:D:D kobiecie najlepiej powiedzieć to co chce usłyszeć :classic_cool:

a dalej brzmi to tak : facet: no ale uzasadnij swoja odpowiedz ? kobieta ; a po co ? i tak nie zrozumiesz ... :P

Gość jeśli nawet na początku
Regres święta racja :-)))

Gość no nareszcie KOBIETA jakas
"a ja lubie piegi mój facet sie ze mnie śmieje zawsze że on powie jedno zdanie, ( bez zadnych podtekstów ani sugestji) a ja tworze do tego cała opowieść i historie, nawet nie szczególnie o tym wiedząc , podświadomie , wyobrażam sobie wszystko i dopowiadam , a on wogóle nie zaczął mówić o tym , hehe tak śmiesznie czasem wychodzi.... także podpisuje się - kobietki dokładają sobie wiele a faceci myślą prostolinijnie i realnie " A JA LUBIE CIEBIE ZA TE WYPOWIEDZ:) Milego dnia!

on - ale o co chodzi ? ona - nie ...już nic .... Kobiety są kochane :)

Gość hahahah babie nie dogodzisz
" xyzed kobiecie najlepiej powiedzieć to co chce usłyszeć " taaaaaaa, a po patru miesiacach bedzie, ze sie nia zabawil, ze slodzil slowkami i takie tam, a sie okazal draniem. I kolejny temat na kefetrii, ze faceci TYLKO NA POCZATKU sa mili i fajni, a potem to chamy i juz NIE KOCHAJA..... baby SA glupie!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość żniwiarz
za bardzo nie słodzić i ostrym tez tylko czasami byc lecz granice sa cienkie i zaraz laska mówi ze za ostry albo pizduś