Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samba o poranku

faceci są prości

Polecane posty

Gość facetco się miał wypowiedzieć
*Sami* Może wypowiedziałem się niejasno. Chodzi mi o to, że czasem każdy człowiek postępuje głupio, wypowiada słowa, których później żałuje, tym bardziej, że wypowiedział je nie dlatego, że uzewnętrzniają one jego myśli, lecz są wynikiem braku kontroli nad emocjami w danej chwili. Uważam, że tyczy się to zarówno kobiet, jak i mężczyzn.

Gość pola momola plus cocacola
a gdy facet mówi, że nie pójdzie na piwo, bo obiecał Walentynki dziewczynie, jest w tym coś dziwnego. po co miałby obiecywać, przecież w naturalny sposób chce się to święto spędzić z ukochaną osobą...

nie Lusiu prosto to by było jak bym cię olał i nie zauważał cię na tym topiku :P

ale mnie to wkur.... i pewnych słów nie zapominam :D i mam gdzieś ze facet tak ma... ale masz racje ---przyznaje

Gość a co z takimi facetami
dziekuje:) to takie banalne i chyba tak jest jak piszesz Regres :D

a gdy facet mówi, że nie pójdzie na piwo, bo obiecał Walentynki dziewczynie , jest w tym coś dziwnego. po co miałby obiecywać, przecież w naturalny sposób chce się to święto spędzić z ukochaną osobą..." analizujesz :) i doszukujesz sie czegoś czego nie ma :P

czy faceci naprawdę zawsze mówią to co myślą? gdyby tak bylo to nie byloby klamcow a ze kobiety sie doszukuja i sobie dopowiadaja to juz inna sprawa vide historia jolki i stefana

Gość samba o poranku
Luśka z Windsorów "co to za typ? czy kazdy facet tak ma?" Co to za pytanie? Czy prawie każda kobieta takie niemądre zadaje? hehe, tak, prawie każda :-)

"nie Lusiu prosto to by było jak bym cię olał i nie zauważał cię na tym topiku ' E tam, to by było po prostu ryzykowanie (tzw. "twoja stratą") :P ;-)

Gość a co z takimi facetami
Luśka wredoto, przecież wiadomo, że nie ma ludzi takich samych... i zawsze sa jakies wyjatki, jednak chodzilo mi o wiekszy ogol meskiej populacji 🖐️

Gość samba o poranku
a gdy facet mówi, że nie pójdzie na piwo, bo obiecał Walentynki dziewczynie , jest w tym coś dziwnego. po co miałby obiecywać, przecież w naturalny sposób chce się to święto spędzić z ukochaną osobą..." analizujesz i doszukujesz sie czegoś czego nie ma skoro faceci zawsze mówią to co myślą :-) zgodnie z zasadą powinno to oznaczać, że koleżanka, która się doszukuję ma rację :-P

przecież w naturalny sposób chce się to święto spędzić z ukochaną osobą" naturalny dla ciebie on może tego świeta nie uznaje :D i co wtedy ?

Gość samba o poranku
nie uznaje? jak się kogoś kocha, to nawet święto szminki się uzna :-P

jak może facet zakochany nie obchodzić walentynek? to sknera i gbur.ot co!

Gość samba o poranku
no takie już jesteśmy - i jak nas tu nie kochac :-) ?

Gość Lepiej kochać baaaardzo
kochać :)

ostszu norza" o matko :P jak się kogoś kocha , to nawet święto szminki się uzna" no tak miłość wymaga poświęcenia :P zapomniałem

no takie już jesteśmy - i jak nas tu nie kochac " i tak nie zrozumiemy :P

Gość samba o poranku
no takie już jesteśmy - i jak nas tu nie kochac " i tak nie zrozumiemy my was wcale nie prosimy o zrozumienie :-P wystarczy, że będziecie kochać :-)

faceci są prości a czasem sztywni i nabrzmiali to fakt:)

my was wcale nie prosimy o zrozumienie" nie oczekujmy rzeczy niemożliwych :D

10:29 [zgłoś do usunięcia] Nie ma go ja jestem dla kobiet czasem warto pogmatwac sprawe toc one to kochaja ale bzdura!

dla kobiet czasem warto pogmatwac sprawe toc one to kochaja " ja bym dorzucił w pakiecie wywołanie sztucznej awantury;) i mamy w pełni zadowoloną kobietę :D :P

jaka bzdura !!!!! wy zyc bez tego nie mozecie i z nudow szukalybyscie bog wie czego . lubicie robic szum wokol siebie a jak go nie ma to prowokujecie " POPIERAM !!!!!!!!:p