Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwastraszniezycie je

Zazdroszcze wszystkim osoba bladym

Polecane posty

Mam ciemną karnacje i jestem załamana,zazdroszcze wszystkim tym co sa bladzi,jakie to jest iekne i szlachetne.po co chodzice na solarium???ciemna karnacja jest obrzydliwa.da sie jakos rozjasnic??

Gość ojejeje
Dla Ciebie jest obrzydliwa dla innych idealna.. ciezko Ci zrozumiec gust innych?

Gość ja nie chodzę na solarium
Lubię być blada, opalanie mnie męczy, a latem celowo używam jak najmocniejszych filtrów.

Gość co racja to racja//
nie ma chyba na to sposobu ja też nie znoszę ciemnych karnacji strasznie to postarza

Jakbyś się uparła to się da ... Są kremy rozjaśniające. Tylko po co? Przynajmniej nie masz problemów z opalaniem i nie wstydzisz się wiosną nałożyć krótkiej spódniczki

Ja jestem blada i się wcale nie ciesze z tego powodu, a na solarę nie chodzę :P Wyglądam czasem jak wampir, jak dochodzą do tego podkrążone oczy, które dobrze widać na bladej skórze :O

jak moge rozjasnic cere???nie moge juz na siebie patrzec

Gość ja nie chodzę na solarium
Z kremami rozjaśniającymi nie jest łatwo, są mało popularne i nie kupi się tak łatwo jak np. samoopalacz - w każdym sklepie do wyboru do koloru, tańsze droższe itd.

ja jestem blada i dumna z tego ,ale tylko jeśli chodzi o cerę. i jak tu zaraz ktoś szybko napisał-to jest prawda spódniczkę zakładam późną wiosną, bo blade girki ładnie nie wyglądają:O

Gość Wolvfram
kolejna z ciemniejszym pigmentem, która za wszelką cenę chce z siebie zrobić córkę młynarza ale pytam się po cholerę ?

Gość argoss
zawsze mnie to zastanawialo ze osby z prostymi wlosami sobie kręcą, a z kreconymi prostują, itp itd:o

Ponieważ czuję taką potrzebę,a powiedz mi dlaczego większość dziewczyn robi wiele żeby przyciemnić karnacje??? Ja właściwie robię to samo tyle,że chce rozjaśnić.

Gość Wolvfram
dlaczego ładna kobietka chce zrobić wszystko aby wyglądać fatalnie ? a są takie, że wyglądają jak z żurnala a w dniu ślubu do tego stopnia się fatalnie uczesze i jakieś dziwne makijaże zastosuje, że wyglada na 60 lat i fryzurę ma jakby piorun w miotłę strzelił , widziałem takie , tragedia :(

Gość nmmnbnmmnmnmn
Moja buzia lepiej wygląda jak jest trochę ciemnijesza :) Podkreślam, trochę

Gość Wolvfram
zwłaszcza teraz zimą z daleka są widoczne kobiety z ciemniejszym pigmentem i tworzą piękny kontrast na tle tej bieli , której już wszyscy mają dość

To jesteś chyBa pierwsza osobą która to mówi. Ja mam bardzo jasna karnacje- jasne włosy, jasne oczy i jasna skórę. Mnie to nie przeszkadza, ale latem nie raz słyszałam wiele nieprzychylnych komentarzy. A co ja na to poradzę, że nie mogę się opalać? :)

poradzcie mi cos,chce byc biala

Gość makorako
To może popracuj nad głową i poprawną polszczyzną , wtedy problem skóry nie będzie Ci zaprzątał myśli. Wybacz,ale szlag mnie trafia, jak widzę to "osobą" w tytule zamiast "osobOM". Czy Wy ludzie ksiązek nie czytacie,do szkoły nie chodzicie, nie słyszycie, jak sie to wymawia? Co za epidemia po prostu kalectwa językowego. A skórę sobie rozjasnij sokiem z cytryny, pewna wielka gwiazda bez matury tak robiła.

Gość Wolvfram
nieszczesliwastraszniezycie je posłuchaj, jak będziesz takie głupoty tu pisać to obiecuję , że podszyję się za Ciebie i napiszę coś durnego , w stylu, że 'chcę być biała, ponieważ mój pies pudelek jest biały i chcę się upodobnić do mojego pudla' , chcesz tak ?

Gość chyba slyszalas o sposobach
ktore damy stosowaly przez pokolenia: parasolka, kapelusz, unikanie słonca, sok z cytryny i swiezego ogórka,