Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AMPUŁA

KONIEC Z WYPADAJĄCYMI WŁOSAMI!!! SUPER AMPUŁKI I SZAMPON

Polecane posty

Gość AMPUŁA

od jakiegoś dłuższego czasu widziałam u kuzynki takie dziwne ampułki vichy.. zastanawiałam się co to i do czego służy, zapytałam jej i powiedziała że są to ampułki przeciw wypadaniu włosów, mówi że jest świetny i że to uratowało jej włosy. Miała strasznie zniszczone codziennym proostowaniem ale ostatnio właśnie widziałam że nie ma już takiego siana jak wcześniej, i że ma coraz dłuższe włosy, szybko jej rosną i ma bardzo ładne i już wiem dzieki czemu :):):) tylko że cena jest nieziemska ale ona mowi ze opłaca sie nazywają sie dokładnie vichy dercos, tańszy jest szampon z tej serii, ok. 40 zł 200ml. zamierzam sobie kupic bo zapuszczam wlosy od 2 lat i prawie nic nie rosna!! mam ledwo za ramiona. A JAKIE SĄ WASZE OPINIE NA TEMAT VICHY DO WŁOSÓW????

Gość alonna
słyszałam że kosmetyki vichy ogólnie są bardzo dobre ja obecnie chcę kupić krem pielegnujący twarz , kosztuje ok 100 zł ale czyni cuda czytałam 80 opinii w necie

Gość AMPUŁA
a co to za krem?? mozesz napisac?? kuzwa 100zł:O

Gość AMPUŁA
aha napisalas ze pielegnujacy, i tyle kosztuje?? no ja widze po kuzynce, ma teraz ekstra włosy, zadziwiajace ze jej zaczely tak szybko rosnac

Gość bogola
ampulki sa swietne.Uzywalam kilka razy.Ale teraz vichi ma juz derkosa w spreyu.Dlakobiet i osobny dla mezczyzn.Polecam.W Polsce kosztuje chyba sto pare zlotych.

Gość alonna
vichy LiftActiv Retinol HA [korekta przeciwzmarszczkowa] ale używają dziewczyny już 26 lat , wszelkie przebarwienia skóry, zmarszczki mimiczne, bruzdki po kilku tygodniach reguluje skóre twarzy i odmładza, odświeża, widziałam jedną znajomą to super

Gość taka sobie jednaaaaaa
te ampułki są straaasznie drogie i jak mam byc szczera mojej Mamie nic nie pomogły, natomiast radzę zwrócić uwagę na ampułki innej firmy RADICAL o wiele tańsze i bardzo skuteczne. Mają bardzo dobre opinie:)

Gość AMPUŁA
do 26 lat jeszcze brakuje mi 4 lat ale dobrze wiedziec na przyszlosc, od 25 lat zamierzam juz kupic sobie cos z serii przeciwzmarszczkowej, mam sporo bruzdek na twarzy i poszerzone pory. ale narazie napewno kupie szampon vichy dercos, tanszy a mysle ze tez dobry

Gość AMPUŁA
do taka sobie jednaaa------> rzeczywiscie ampulki radical tansze, na allegro kosztuja ok. 30 zł, wlasnie sprawdziłam, mowisz ze sa dobre???? mam bardzo suche koncowki przez prostowanie, krusza sie

to są BARDZO DOBRE ampułki warto je wypróbować koszt kuracji to ok 70zł licząc dwa opakowania pod rząd(ja kupiłam za 33zł za opakowanie). Na zniszczone końcówki pomoże tylko obcięcie, natomiast nowe włosy które wyrosną są mocniejsze i jest ich o wiele więcej. Moja Mama wywaliła mnóstwo kasy na vichy a efekty nawet w połowie nie były tak dobre jak po radicalu

ważne jest, że po zakończonej kuracji włosy dalej rosną szybciej mi przez 2 miesiące urosły o 6cm są jeszcze ampułki rzepa z joanny i teraz je wypróbuje:)

Gość AMPUŁA
szkoda mi ścinac końcówki bo i tak mam krótkie włosy a jak zetne je to juz wogole:( ale chyba nie mam wyjscia. to jak mowisz ze dobre to kupie ten radical, w sumie 33 zł to nie duzo:) jak sie tego uzywa?? ile ampulek w tygodniu i po jakim czasie efekt??

używasz jedną ampułkę na noc, po umyciu włosów ale jesli myjesz co 2 -3 dnień to po prostu na noc proponuje kupic strzykawkę 5ml i w ten sposób wydobyc odżywczy elikcir z ampułki no i na skórę od razu powinno się zrobic kurację 30dniową ja efekty zauważyłam po 15szt

Gość gość
strasznie drogie te vichy :/ wolę ryzykować z nieco tańszymi, ale dobrymi. Polecam wypróbować koxidil, ampułki w przystępnej cenie, ale dające pierwsze efekty już po 2 tygodniach :)

Gość gość
ma pani racje zaczełam stosowac ampułki koxidil i są na prawde świetne

Gość gość
kuzynka ci niepowiedziala ze,po tych ampulkach zęby wypadają? to ci kuynka:-D niezryj tych ampulek bo bediesz szczerata cbodzic ,pozatym jest ryzyko ze dziecko z zespolem dałna urodzisz :-D decyzje zostawiam tobie :-P

Gość gość
Proszę - https://www.fryzomania.pl/blog/?p=1053 Jak przy wszystkich kosmetykach, tak i tutaj decydująca jest jakość. Postawisz na ampułki odpowiedniej jakości to uwierz mi, że żadnych komplikacji mieć nie będziecie.