Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shakiira

Kupilam kota ale chyba wyrzuce moze ktos chce?

Polecane posty

Gość shakiira

chce ktos moze kota? woj. dolnoslaskie kupilam kociaka ale nie chce sie nauczyc czystosci , sra na dywan mam go dosc jak ktos niewezmie to wyrzucam

Gość ja wezmę
wrzuć fotkę

Gość jaka rasa

Gość dobra rada na wszystko
Boże, jak tak można :O

Gość shakiira
jakiej gwarancji??? to nie kotze sklepu tylko od kolerzanki z hodowli taki szary caly niewiem norwezki albo rosyjski??? zdjecia nie robie nie chce mi sie poza tym mam aparat w komurce zpesuty

Gość shakiira
pijakwa ale ty glupia jestes, zamknij lupe ktos Cie pyta??? jak nie chcesz kota to wes sie zamknij i spiedalaj

ee bez gwarancji i paragonu to ja nie biorę :( jak się zepsuje to kto zapłaci za serwis?

shakira, to nie jest zabawka :O to zywe stworzenie :O jak nie umiesz nauczyć t nie dziwne, ze ci sra :O przede wszystkim, zasada numer jeden: przy kotach wszelkie dywany i dywaniki i wykładziny inne niż linoleum można wywalić 🖐️

Gość jak za darmo to ja wezme
duzy jest?starczy na kamizelke futrzana?

Gość
szkoda ze cie matka nie wyskrobała

Gość dr Alicja Putz-Luftisch
Wysterylizuj i mordką w jego stolec włóż to się nauczy czystości! Jak będzie miał swoje fekalia na pyszczku to zmądrzeje!

Gość shakiira
oszukala mnie kolerzanka mowila ze te kotki ucza sie wszystkiego bardzo szybko TAAA JASNE kot jest u nas prawie 2 tygle i szcza na dywan chyba mnie nie powalilo jeszcz zeby wyrzucac dywan.....

Gość nawiedzonaaa
podrzuć go pod kościół, zakonnice na pewno się ucieszą z takiego kociaka

moj facet zabil kotka tluczkiem jak nasral na koldre.... :/

oczywiscie kot, nie facet nasral na koldre:D zeby nie bylo niedomowien:D

ŻE CO???????? zabił kotka za nasranie na kołdre??????????????? :O:O:O

Gość shakiira
kot nie jest duzy bo ja wiem miesci sie na dwuch dloniach. Co kto z nim zrobi to mnie nie obchodzi ale nie hcialanym zeby ktos mu zrobil krzywde.... zreszta nie wolno robic rzeczy z zwierzat wiec nie rub se jaj je nieduzo miske dziennie mleka troche do tego jakis okrawkow albo resztki z zupy, tani jest ale sra i brudzi do dupy z takim kotem

Gość sorrry
ej no bez przesady sama się wyrzuć na śmietnik idiotko!!!! 2 tygodnie to chyba za mało żeby nauczyć kota robic do kuwety, dziecko też wyrzucisz jak bedzie ci srało nie do nocnika????? weź się zastanów debilko!

Gość a dziś Światowy Dzień Kota

Bo go nauczyć nie umiesz!! To tylko zwierzak, oddaj koleżance z powrotem, a nie kota na ulicę... Jeżeli jesteś taka bezduszna, dlaczego w ogóle kota brałaś do domu? Zwierzęta są dla ludzi empatycznych i życzliwych, nie dla takich... ech, bo się uniosę za bardzo! Moja kotka po raz pierwszy dostała rujkę - 4 noce oka nie zmrużyłam, to co? Mam ją wywalić, bo spać nie mogę? A cóż ona winna, że taka jej natura, wiedziałam, co biorę pod swój dach!

dokladnie tak:/ znalazlam go potem na podworku z rozwalonym lebkiem...na szczescie posprzatal i wyrzucil ten tluczek bleeeh..ale teraz on jest za granica wiec moge miec kotka bez obaw

Gość -TyTaN-
Moze niebieski rosyjski.... zreszta to nie wazne, ciekawe czy dziecko wywalisz jak nie bedzie chcialo robic do nocnika tylko bedzie walilo w pampersy. I dziecki i kot czują to sa zywe stworzenia, wiec jaki problem dziecko wywalic , a moze do wora i do wisly ?

"przy kotach wszelkie dywany i dywaniki i wykładziny inne niż linoleum można wywalić " ja mam dywaniki i mój kiciuś nie robi na nie koopy. jest nauczony wypróżniać się tylko do kuwety i na zewnątrz jest bardzo mądry ❤️

Gość industri
ja wezme tego kota btw - samiec czy samica? jestem z warszawy

Jeszcze mu k...a mleko daje - nic dziwnego, że sra! Biegunkę ma, niedouczona i niedoczytana i nieodpowiedzialna dziewucho!!

Gość shakiira
do worka i do stawu chcial go wrzucic muj chlopak ale powiedzialam ze nie na razie,bo moze ktos wezmie

Brak mi slow na autorke..... To nie rzecz dziecko tylko zywe zwierze. Moj koci znajdka nauczyl sie robic do kuwety w dwa dni a wpadka zdarzyla mu sie 3 razy na 4 miechy. Trzeba kociowi wytlumaczyc. Eh, idz lepiej na tipsy albo na solarium....