Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shakiira

Kupilam kota ale chyba wyrzuce moze ktos chce?

Polecane posty

Gość jak za darmo to ja wezme
bzzz hahaD:D na pewno wiekszosc wlascicieli kotow biegalo i biega za mlekiem z obnizonazawartoscia laktozy:D:D:D: koty chlepcza co im sie da, podobnie jak psy;to tylko ludzie je rozbestwiaja, poduwajac wyrafinowane smakolyki i pseudomleko z zoologika. A potem to samo robia z dziecmi....

pijawka -oj niestety coraz więcej takich prymitywów.

Gość dobra rada na wszystko
jak za darmo to ja wezme" no wiesz, jak mi dawali mleko, to lądowałam w szpitalu. powtarzam, to że dawali, nie znaczy, że się powinno 🖐️ ale żyj sobie w średniowieczu jak wolisz

Gość shakiira
Jestescie beznadziejni,do obrazania piersi a nikt nie chce wziac kota. No to go wyrzucam dziekuje czesc

nie wierze. jaki pustostan z tej autorki szkoda ze ciebie( celowo z malej) matka nie porzucila w parku albo nie utopila

Gość jak za darmo to ja wezme
ehh pewnie ze sa takie delikatesy jak Ty, wspolczuje alergii:( bylam wychowana normalnie, prosto, zdrowia tez mi Niebo nie poskapilo i nigdy nie wyczynialam zadnych fanaberii ani nie trzeslam sie nad soba, dzieciakami, szczeniakami i kociakami.Stad moje stanowisko.Ale kazdy robi jak uwaza, nie mam zapedow autorytatywnych:P

Gość marta172
Ciebie ten Twój mocny chlopak mogl wrzucic do stawu w worku. Po jaki ch** ci ten kot?? po co go bralas? masz tak najebane w glowie jak dzieciak, ktory ma zachcianke!!! i naucz sie polskiego i zasad ortograficznych!!!

Gość dobra rada na wszystko
" Jestescie beznadziejni,do obrazania piersi a nikt nie chce wziac kota." jesteśmy piersi :classic_cool: napisałam ci, gdzie masz umieścić ogłoszenie

Gość shakiira
Moze i bym tam umiescila ale teraz jestem wk..wiona mam to w dupie.Podziekujcie sobie.Kota wyrzucam

chętnie bym go wzieła ale nie jestem z Twoich okolic

Gość taa jakie to wzruszające
:P kretynka jaja se robi a wy sie produkujecie i karmicie tę głupotę :P

shakiira -my sobie k*wa mamy podziękować, za to,że jesteś nieczułą siksą,która nawet przed wzięciem zwierzęcia nie zadała sobie trudu,żeby cokolwiek dowiedzieć się o jego wychowaniu.Mam nadzieję,że wyrzuty sumienia będą Cię dręczyć i że już nigdy żadno stworzenie nie będzie skazane na Twoją obecność.Żegnam!

Gość to jest prowokacja
a wy młotki dajecie się nabierać :D swoją drogą to ja też chcę wyrzucić swojego kota i jak mnie nie powstrzymacie to zaraz otwieram okno

Gość a ja jak nikt się nie ulituje
wywalam przez okno zegar z kukułką, bo już tej francy słuchać nie mogę, na dodatek trzaska drzwiami :P

Gość industri
eh co za jelop z ciebie.. mleko o obnizonej zawartosci laktozy jest dostepne w kazdym spozywczaku i stoi zazwyczaj kolo zwyklego laciate.. a podejscie masz jak typowo wiejska chlopka, ze ludzie od wiekow tak jadali i jakos zyli. tyle ze nauka poszla do przodu i ja patrze w przyszlosc a nie w przeszlosc i sie cofam jak ty. ciekawe czy dzieci prowadzasz do lekarzy czy do czarodziejow jak to robili wieki temu

Gość industri
pomijajac juz ze wystepuje u ciebie dysonans poznawczy :D

Gość nazwisko tez masz brzydkie
a lec industri w kosmos jak taka jestes hop do przodu tylko sie nie posraj po tym odtluszczonym mleku pozdrawiam z piesci

Gość industri
obnizona zawartosc laktozy to nie to samo co odtluszczone. bosz. co za tluki