Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shakiira

Kupilam kota ale chyba wyrzuce moze ktos chce?

Polecane posty

Gość jak za darmo to ja wezme
ja bylam pierwsza nie pchaj sie...a najlepiej pusc na allegro jeszcze zarobisz

Gość dobra rada na wszystko
musisz go nauczyć, ja mam też koty, wiem, że czasami szału można dostać, ale to minie :O

Gość jaka rasa
a kuwetę masz?

nie, no male koty nie pija mleka tylko wodke co nie, Klitajmestra?:D ale przezywke masz kobieto..wez moze jakas melise na uspokojenie bo ci pikawa jescze siadzie:d

Gość jaka rasa
ja mam trzy koty, wychowałam trzy pokolenia maluchów i WSZYSTKIE bez wyjątku nauczyły sie czystości jeszcze u mnie w domu, więc albo to debilna prowokacja albo dom z którego kotek wyszedł, to zakład produkcyjny a nie hodowla:P

Gość dr Alicja Putz-Luftisch
Mój mąż ma 2 psy, których nie wyprowadza i sra ją na dywan :( Chyba go zaskarżę do sadu rodzinnego tego psychopatę durnego, bo smród jak sk00rwysyn :(

[zgłoś do usunięcia] Kamecha małe kotki wolą nasikać na jakiś materiał, żeby sobie łapek nie pomoczyć, dlatego jak jest dywan, to wolą nasikać na niego niż na wykładzinę czy podłogę, po której się rozleje. poza tym dywany zbieraja roztocza i kurz, łatwiej utrzymać czystość, ja nie mam dywanów, jestem alergikiem, i bardzo sobie chwalę. a moje koty oczywiście też prędzej czy później nauczyły się robić do kuwety. a przynajmniej podłogi, którą da się zmyć, nie zniszczą

Znam się na kotach i koty mleka krowiego nie piją!! Nie powinny!! I owszem, zawsze wpadam w szał, kiedy zwierzęciu dzieje się krzywda. Wstyd mi, że jestem człowiekiem:(

jak za darmo to ja wezme nie, no male koty nie pija mleka tylko wodke co nie, Klitajmestra? ale przezywke masz kobieto..wez moze jakas melise na uspokojenie bo ci pikawa jescze siadzie:d a od kiedy koty doją krowy?

Gość debilna prowokatorka

Gość shakiira
No tak kota na alegro!! chyba was pojebalo :o nie mam mowy pozatym nie mam konta tylko moj chlopak a on sie nie zgodzi bo sie boi ze dostanie negatywa albo ktos bieze albo go wyrzucam w parku to postanowione chyba ze moj chlopak go wezmie i utopi

Matko, skoro daje mu mleko, to na pewno krowie, z kartonika! Nie wiem, ale ludzie na tym forum to bardzo niski iloraz wiadomo czego mają.

Gość bzzzz....
shakiira Niedojrzala nieodpowiedzilana gowniara. Trzeba bylo kupic sobie maskotke kotka w sklepie nie sral by na dywan i gdyby ci sie przestal podobac albo mialby wady moglabys odniesc do reklamacji. A kota uczy sie robic do kuwety wstawiajac go do niej po kazydm psilku. Pozatym ja zanim wzielam kota od kolezanki bylam u niej kilka razy zeby dowiedziec sie dokladnie jaki kotek ma charakter co niszczy w domu czy zalatwia sie do kuwety czego go trzeba nauczyc jakie sa jego ulubione przysmaki itd. Dopiero kiedy sie pooznalismy wzielam kicie do domu w pelni swiaodma ze i tak pewnie wszystkiego nie wiem. Dywan z pokoju zwinelam zawiesilam stare firany posciagalam z szafek tlukace sie rzeczy i jakos uklada nam sie wspolpraca. Jak kotek troszke dorosl ok 6 mies powli pokoj zaczal pzrbierac dawny wystroj bo kicia juz byla nauczona zasad u nas panujacych. I np przez 1 miesiac w ogole nie moglam sie wyspac bo ciagle mnie budzila zbey ja glaskac albo ze wszystkiego potrafila zorbic zabawki i w nocu glosno sie bawic. Jakos nie wyrzucilam nie oddalam.

Gość anioiooołŁŁeczeeeeeeek
z jakiego miasta jesteś w dolnośląskim i jakiej płci jest kot?

Gość dona9898
No, ba jak kot ma się czegoś nauczyć, jeśli sama właścicielka ma problemy z ortografią!!! Czego wymagać od zwierzęcia!!

Gość sorrry
pusto we łbie!!!! dziewczyno ile ty masz lat??? swoja droga chłopaka też masz zajebistego - zyczę udanego wychowywania dzieci! ale rzeki bym nie radziła bo szybko wyjdzie na jaw lepiej jakas beczka albo zacenemtowac w ścianie... Glupota ludzka nie zna granic, ludzie i jak ma byc dobrze na tym świecie?????!!!!!!!

shakiira, daj ogłoszenie tutaj: adopcje.org mojpupil.pl morusek.pl koty.org.pl petworld.pl o tej porze roku trudno o małe kocięta, więc ktoś się znajdzie na pewno. albo już lepiej oddaj do schroniska, nie pozbawiaj go zycia :O

ludzie od wiek wiekow dawali kocietom krowei mleko, kiedy kocica padla....niemowletom tez dawali, a teraz nie mozna....niby. ludzie poupadali na glowe, jestescie jak SSmani---rozczulali sie nad kotem, a Zyda palili. Nie,nie jestem bezduszna, mam psa, mam dziecko, jestem normalna, kocham i szanuje zwierzeta, ale bez przesady w jedna i druga strone.Wziela kota, nie pasi jej. To jej sprawa, dobrze ze chce oddac do adopcji, ze pisze,a nie topi go lub zabioja tluczkiem.Nie bulwersujcie sie az tak...:/

Gość industri
koty moga pic ostatecznie krowie mleko ale o obnizonej zawartosci laktozy... co za niedouczona nieodpowiedzialna debilka

Gość bzzzz....
Klitajmestra Laseczka a co Ty wiesz o kotach?? Mleka krowiego sie kotom nie daje ma zly sklad i powoduje biegunki i wymioty. koty moga pic mleko ale od kotki matki albo takie specjalne ze sklepu zoologicznego.

Gość shakiira
ja jestem z Kochlowice kolo rudy Slaskiej tam moze ktos przyjechac po kota jak chce bo ja sie na pewno nie ruszam!! moge go ewenualnie wyslac bo moja ciotka pracuje na poczcie i mam zadarmo

Gość industri
nie bulwersujcie sie? nosz kur... to jest zywe stworzenie!!! jak mozna wziac kota nie majac o nim bladego pojecia??? a i od wiekow to ludzie dozywali sredniej wiekowej ok 40 lat -reflektujesz?

Gość bzzzz....
Klitajmestra Oj bardzo bardzo przepraszam pojechalam po tobie bezpodstawnie :(:(:( Moja wielka wina :(:(

Gość anioiooołŁŁeczeeeeeeek
dobra to wyślesz jak ci podam adres ? :]

"Szkoda, ze ciebie matka nie wyrzucila " "Raju, nie wiem nawet, co napisać, taka bezduszność mnie dławi. " " Że też rodzice cię nie zakisił w beczce." Wasza naiwność jest nawet zabawna, dziewczyna zabija nudę a wy się bulwersujecie i produkujecie dobre rady :D :D

Kolejnej rozpieszczonej, nie mającej pojęcia o życiu panience zachciało się zabaweczki.Prymitywna do cna razem z tym swoim sadystycznym kolesiem.Jak się nie ma podejścia do zwierząt to po prostu się ich nie ma.Swoje kaprysy to możesz zaspokajać w galeriach handlowych!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

"jak za darmo to ja wezme ludzie od wiek wiekow dawali kocietom krowei mleko, kiedy kocica padla....niemowletom tez dawali, a teraz nie mozna....niby. ludzie poupadali na glowe, jestescie jak SSmani---rozczulali sie nad kotem, a Zyda palili. Nie,nie jestem bezduszna, mam psa, mam dziecko, jestem normalna, kocham i szanuje zwierzeta, ale bez przesady w jedna i druga strone.Wziela kota, nie pasi jej. To jej sprawa, dobrze ze chce oddac do adopcji, ze pisze,a nie topi go lub zabioja tluczkiem.Nie bulwersujcie sie az tak...:/" to że dawali nie znaczy że się powinno 🖐️