Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **20letnia dziewica**

Mężczyźni są obleśni, wole zostać dziewica do końca życia

Polecane posty

Taak drogie kobietki z nas można robić obrzydliwców i chamów a jak coś o was napisać choćby żartobliwie to zaraz anonimowe święte oburzenie :/

Gość ja tak lubie
:) rzecz gustu, partnerzy powinni porozmawiac co ich kreci, czego nie lubią. Osobiści dla mnie facet nie może golić nóg:) pod pszkami przyciac;P a genitalia to lepiej zeby byly gładkie;P bo tam to sie lubie zapuszczac;P Tors naturalnie owłosiony:) Oczysieście jeżeli jest nadnaturalnie owłosiony a i tacy sie zdarzaja to mi juz to nie pasuje:P

Gość guomi
mellygion vel Przemek daj se chłopie spokój ;) ja tam lubie facetów, bez względu na to czy są włochaci czy nie, ale włochy na klacie muszą być! :P

bo wy chcialybyscie z facetow wydebilowanych fajansiarzy zrobic. chcecie aby facet sie smarowal kremami, depilowal, byl wrazliwy.. a po jakims czasie gdy juz to zrozumiecie i bedzie za pozno - gdzie ci prawdziwi mezczyzni?

Gość guomi
eee tam :P ja lubie buszować po wydepilowanym kroczu mojego bejbe :D

Ale mnie rozebrani mężczyzni naprawde obrzydzaja :o Nie wiem, co zrobic :(

jeśli nie jest to prowokacja i naprawdę masz problem i chcesz go rozwiązać, to pójdź do psychologa. Facet to facet. A jak Cię strasznie brzydzą to zastanów się nad orientacją.

Homo sum, humani nihil a me alienum puto ... Jak dla mnie autrka tego tematu, jeśli oczywiście to nie jest żaden żart, ma wielki problem. Co obrzydliwego może być w owłosieniu?? Taki urok tego wszystkiego, że kobietę i mężczyznę wiele dzieli. Kobiety są te delikatniejsze, bardziej o sobie dbają, malują, depilują, co miesiąc mają okres- ale co w tym strasznego i okropnego?? Dzięki temu rodzą się dzieci, a czy jest coś piękniejszego niż ciąża kobiety i noszenie pod sercem nowego życia?? Nie uważam żeby depilacja u mężczyzny była oznaką metroseksualności czy "pedalstwa". Niektórzy faceci np. bardzo się pocą a depilacja pach pomaga im zachować higienę. No ale gdyby mój facet golił sobie nogi to bym się załamała chyba :P

Dorośnij... Albo przestań czytać Bravi Girl... Poszukaj laski z wackiem. One (oni?) się depilują wszędzie gdzie popadnie ;-) Skoro cię obrzydza płeć przeciwna to zostań less...

"Musisz być wyjatkowym debilem." ty też nie grzeszysz nadmierną inteligencją. skoro obrzydzają cię faceci to po co z jakimś w ogóle byłaś? to że on cie obśliniał to nie przeszkadzało a jak przyszło co do czego to podkuliłaś ogon i dałaś nogę.

Powiedz kochałaś w ogóle swojego chłopaka?? Jak się kogoś kocha, to się tej osoby nie brzydzi, bo to tak jakbyś wstydziła się swojego ciała. Ja mojego chłopaka traktuję tak jak siebie, nic mnie nie obrzydza. Dojrzała osoba musi być świadoma tego, że w życiu dzieją się różne rzeczy. Kiedyś może wyjdziesz za mąż i gdyby (tfu tfu) Twojemu mężu coś się stało i musiałabyś go myć i dbać o jego higienę to co byś zrobiła? Naprawdę nie potrafię zrozumieć jak może dziewczynę obrzydzać jej chłopak. Bo obcych facetów to jestem w stanie zrozumieć. Codziennie chodzisz do ubikacji i co to Cię nie obrzydza, ale zarost już tak?

Jestescie normalnie chorzy psychicznie :O Moim zdaniem mezczyzni tez powinni sie depilowac, bo inaczej są obrzydzający. Mam wiele koleżanek, które myśla tak samo jak ja i wielu moich kolegów się depiluje. A wy sobie zostancie tacy obrzydliwi i najlepiej w ogóle przestańcie sie myc :o

jaki ty masz pusty łeb. mycie a golenie to dwie różne rzeczy. trzeba było powiedzieć swojemu lubemu żeby się zaczął golić i byłoby po problemie.

Znaki naszych czasów... Najlepiej jeszcze żeby chodził z tobą na solarę i do kosmetyczki i tych samych kosmetyków używał. Zanik płci... Za jakieś 20- 30 lat w ubraniu będziecie nie do rozróżnienia...

ej moment koleżanko... piszesz, że masz problem, że nie możesz patrzeć na facetów, że Cię obrzydzają, że zrywasz bo chciał seksu itp. po czym okazuje się, że jedynym celem założenia topicu było wyrażenie swojego zdania na temat owłosionych / wydepilowanych klat? a my się wczuliśmy i chcieliśmy pomóc :D idź pogadaj o tym z koleżankami i gładkimi kolegami :P

Wiesz co dziewczynko powstrzymaj się z takimi komentarzami bo mimo wszystko to z Tobą jest coś nie tak. Twoi znajomi uważają że facet sobie powinien nogi ręce i klatę depilować?? Wiesz co sorry ale nie chciałabym być z chłopcem gładziutkim i bez włoska. Gdzie wtedy ta męskość? A zarost i dbanie o higienę to dwie zupełnie inne rzeczy.

Gość proporcjonalnie_owlosiony
potrzebujesz kobiety (dokładnie wydepilowanej !!! włochy wokół gwiazdeczki - OBRZYDLISTWO!!!) lub jakiegoś metrosia-homosia powodzenia !

Naprawdę współczuje takiego podejścia go sprawy. Mój chłopak ma dużo włosków na całym ciele (poza plecami :P ), jest czyściutki, pachnący i to jest super. Mam w nim wsparcie i to się liczy. A nie to czy ktoś się depiluje.

:D mój były był strasznie włochaty i mnie to kręciło, bo lubiłam się do niego przytulić i czułam się bezpiecznie :D i był zawsze pachnący i czyściutki bo wiedział, że z brudnymi po pracy łapskami nie miał się co pokazywać :P obecny nie ma włosków (ale z natury, bo się nie depiluje) i też jest fajnie :D (i też jest czyścioszek:P) więc dbanie o higienę NIE RÓWNA SIĘ depilacja i gładkie łydeczki :D

Gość to prawda że faceci
są obrzydliwi, dlatego zostałam lesbijką :)

Gość Grom
a dziewczyny to co? nie maja włosów pod pachami i "w tym miejscu'?" Nie raz mają tam "kota".Tylko,że się depilują...ale nie wszystkie,natura nas stowrzyla w taki a nie inny sposób,ze mamy włosy(kobiety i męźczyżni)

Gość kmjnhg
kredka na baterie- co za farmazony tu wypisujesz ze masz w nim wsparci ble ble niedawno zalozylas topik jak on cie nie szanuje i zdradza

Ja mam bardzo jasne i delikatne wloski na ciele, a i tak regularnie uzywam depilatora, poniewaz nie pozwalam sobie na zaniedbanie. Wiec mam prawo wymagac tego od faceta.

Gość guomi
bez obrazy,ale moze okresu tez zaczniesz od niego wymagac? ;)

Okres mam 3-4 dni, wiec bez przesady :o

Gość szkoda gadać....
Masz rację dziewczyno, polscy faceci to zaniedbane fleje :o Szkoda czasu na takich. Znajdź sobie zadbanego np. Japończyka. Oni są cudowni i wydepilowani!

Gość nie sa tacy zli
mogliby jakas wyrwac zamiast gwalcic :o