Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euforia84

Tym razem się uda - Starania 2010

Polecane posty

Hej Dziwczyny, Sat moje gratulacje :) Trzymam kciuki za wasze staranka i wierzę że to forum przyniesie szczęście nie tylko mnie :) A ja właśnie odebrałam wynik z toxo.. wynik na przeciwciała IgG 230 :( (norma do 3) czyli byłam zarażona toxo, nie wiem dlaczego nie przepisał mi na igM bo to pokazuje aktualne zakażenie, może to było powodem poronienia.. teraz czekam na piątkową wizytę.

he dziewczynki! jak samopoczucie? widzę, że mnie trochę ominęło... ja dziś jestem wykończona, w dodatku zaczął mnie bardzo boleć brzuch, jak na @ :( więc pewnie jutro przyjdzie... a już się cieszyłam, że może jednak... ale niestety :( całuję

No kobiety cisza coś....:).....U mnie kłucia ,kłucia i jeszcze raz upierldiwe kłucia...pomijając tak samo upierdliwe skurcze....to normalnie zaczynam się przyzwyczajać a to już nie jest dobrze.....21 dc...i jak się naprawdę wkurzę to to się źle skończy.....:(

Hej dziewczyny! Nie wiem co mam myslec.....skonczylam brac luteine ponad tydzien temu nadal okresu nie dostalam:/ zrobilam dzisiaj test i wyszla mi druga kreseczka taka prawie wogole niewidoczna:( co mam myslec?? pomocy:(((

Gość jesteś w ciąży dziewczyno
gratuluje :)

jutro ide na bete nie chce sobie robic nadzieji to napisze jutro jak odbiore wynik dzieki:)

onaxyz wydaje mi się żę jesteś w ciąży:) Gratuluję!!! luteina jest z tym dobra że może wywołac okres ale jeśli doszło do zapłodnienia podtrzymuje ciążę. Test jeśli wyszedł Ci pozytywny to się nie myli... Myli się ale w druga stronę np. jeśli wychodzi negatywny a @ nie ma i sąpewne objawy można przypuszczać że test się mylił... Słabą możesz mieć kreseczkę bo możesz mieć jeszcze niskie stężęnie hormonu, najlepiej zrób test z porannego moczu wtedy stężenie jest największe albo test z krwi... Ale myślę że to prawdopodobnie ciążą :)

boje sie jednak ze to tylko pomylka testu moj ostatni okres byl 20 stycznia i robione wczesnej testy pokazywalay jedna kreska a dzisij nagle druga jest ale bardzo malo wyrazna to znaczy teraz jak test wysechl to sie zrobila wyrazna a wczesniej to jej prawie nie widzialam

onaxyz mogła to bys barzdo wczesna ciąża dlatego testy wychodziły negatywnie, ale teraz masz więjsze stężenie hormonu i pokazuje ciążę. Tak się nieraz zdaża, testy nie zawsze wykrywają pomimo że piszą że najlepiej zrobic test w dniu spodziewanej@ ale przeciez każda kobieta jest inna... A masz jakieś inne objawy zauważyłaś coś?

strasznie mnie piersi bola dostkac ich wogole nie moge i w sumie tylko to dzisiaj rano troche dziwnie sie czulam jakos mnie mdlilo ale myslalam ze to po papierosie i jeszcze dzisij przez chwile brzuch mnie bolal jak na okres myslam ze juz dostalam ale nie aaa i jeszcze cos najciekawszego zrobila mi sie kreska od pepka w dól przy wzgorku lonowym troche ciemniejsza ale to chyba nie ma zwiazku

onaxyz własnie opisałaś wszystkie objawy ciążowe łącznie z tą kreską.... Swoją droga ja ostatnią @ miałam 17 stycznia i do tej pory nie mam i dolegliwości mam identyczne, oprócz tego mam jeszcze sporo śluzu takiego jak przed owulacją... robiłam 2 testy wyszły negatywnie czekam na wizyte u gin, ale mamy podobną sytuację więc chyba zrobie jeszcze jeden test przywróciłaś mi nadzieję że coś z tego może być.... Treaz na 99% wg mnie jesteś w ciąży dlatego zrób bete albo idź do lekarza najważniejsze są pierwsze tygodnie dla ciąży :)

oooooo tak sluzu to mialam mustwo az sie zaczelam bac ale myslm tez oczywisc ze to sluz okresowy przepraszlam za okreslenie ale majtki to mam biale czasem od sluzu testow to ja od 20 stycznia zrobilam chyba z 5 a kazdy negatywny a ten dzisiaj z dwoma kreskami(chyba) wkleilabym zdjecie tylko nie wiem jak:(

czyli możemy powiedzieć że praktycznie jedziemy na tym samym wózku przynajmniej podobnym... Idź jutro na bete wynik pokaże Ci w którym jestes tygodniu i da Ci praktycznie 100% pewność...

dla mnie jest to wyraźna druga kreseczka :) Możesz się cieszyć;) A ja Gratuluje i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :) Ja idę spać a Ty odezwij się co i jak jutro... miłej nocy:)

Jeszcze nie dziekuje wole nie cieszyc sie na zapas a jutro jak tylko odbiore wyniki to dam znac:) Dobranoc

Gość ava 85
cześć dziewczynki!!! onaxyz jesteś w ciąż!!!to cudownie:) Rozumien Twoje obawy, ale nie martw się... na pewno wszystko będzie dobrze:) A u mnie lipa:( Zrobiłam dziś test i... jedna kreska. To tak jak z tym toto lotkiem - Zawsze wierzę, że mi się uda;) Dziś 28 dc, ale @ też nie ma... tylko, że ja właściwie nie wiem kiedy powinnam dostać, bo ostatni cykl trwał 20 dni:/ A z objawów pseudo ciążowych to jeszcze tydzień temu miałam prawie wszystkie, a teraz nic... no może oprócz tego, że dziś na śniadanie zjadłam "monte" i rybę z pomidorem... a ostatnio w pracy wciągnęłam sałatkę śledziową, bo nie mogłam o niczym innym myśleć i w ogóle mam ostatnio chętkę na rybkę, zwłaszcza w połączeniu z tytm "monte":/ ?? Ale chyba obżydliwe jedzenie nie wystarczy, żeby w ciąży być... No zobaczymy czekam na @, albo na następny test... Zbieram się do pracy... Pozdrawiam i życzę miłego dnia:)

Witajcie Dziewczynki !!! Onaxyz - moim zdaniem możesz się już zacząć cieszyć!!!!! Z każdym dniem ta kreska będzie wyraźniejsza, ale faktycznie najlepiej zrobić betę :):) Super, że kolejnej Dziewczynie się udało. Rozumiem też Twoje obawy. Będzie dobrze :):): 3mam kciuki :):) U mnie dzisiaj 28dc i chyba nici z marzeń, wczoraj tak strasznie bolał mnie brzuch, że myślałam, że się wścieknę :(:(:( Wieczorem pojawiły się jakieś baaardzo śladowe ilości jakiejś wydzieliny a dzisiaj cisza. Zobaczymy..... Pozdrawiam Was ciepełko i miłego dnia :):):):)

Witajcie!!! onaxyz - myślę, że możesz się cieszyć :D i baaaardzo Ci serdecznie gratuluję :) ale zrób jeszcze teściora z krwi, będziesz mieć pewność :) zobaczyłam jeszcze fotkę - dla mnie 99% szans :D Miśka - a Ty chyba dziś powinnaś dostać @? Trzymam kciuki! mnie strasznie boli brzuch, dokładnie jak na @, temp. dziś rano 37,1. ale w zasadzie okres powinnam jutro dostać... piersi bolą niemiłosiernie, więc okres pewnie jutro przyjdzie :( miłego dzionka!

Dziewczyny niestety własnie dostałam okres;((((((((((( nic z tego:(((( teraz sie zastanawiam dlaczego ten test tak wyszedl i zrobil tylko nadzieje:((( teraz musze czekac do czerwca:(((((((((((((((((

Miśkaaaa i heyo: teraz ja trzymam za was kciuki,dajcie znac jak bedziecie wiedzialy

onaxyz - musisz obserwować okres! czy jest taki jak zawsze czy może troszkę inny, bo jak inny to nie wszystko stracone!

u mnie jutro przyjdzie ta wstrętna @ :( nie łudzę się już. Boli mnie brzuch jak przed okresem, bolą mnie piersi straszliwie (miewam takie bóle czasami, ale nie zawsze) i ogólnie chodzę zmęczona i rozdrażniona... jak przed @

heyo: dopuki nie zobaczysz tej wstretnej okropnej @ to jest nadzieja powodzenia

Onaxyz - dokładnie tak jak mówi heyo obserwuj okres uważnie, skąciś sie ta kreseczka wzięła a zdarza się, że kobiety miesiączkują do 3 - 4 m-ca. Jeszcze nie wszystko stracone :):) Heyo - no powinnam i chyba pomału dostaję, coś dziwnie brązowego się ze mnie wydostaje i brzuch boli (trochę mniej niż wczoraj) tak jak na @ :(:(:( Jeszcze zobaczę jak się sytuacja rozwinie :(

Miska - jak brązowe, to jeszcze względnie... a zawsze tak masz przed @? czy raczej nie?