Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oktawiaa

CZY TO CIĄŻA POMÓŻCIE

Polecane posty

Witam wszystkich!Jestem nowa, ale czytałam Wasze dyskusje i postanowiałam spytac o rade. Od dwóch tygodni z męzem kochamy sie bez zabezpieczenia zaczęlismy w dni płodne. Po kilku dniach dziwnie się czuła: bolały mnie piersi brzuch jak na okres(trochę wczesno), temperature miałam 37,2. Dziś jest dzień dostania okresu boli mnie brzuch jakbym zaraz miała dostać miesiaczke, test robiła dwa dni temu negatywny. Czy są szanse że jestem w ciaży???

Gość qwlejwkqle
Przecież my nie jesteśmy duchami świętymi, żeby napisać ci, że w 100% jesteś w ciąży bądź nie. Zrób test ciążowy i się okaże.

Gość atramencik123
Zrób test dziś, czyli w dzień, w który powinnaś dostać okres i zrób powtórkę za ok. 2 dni. Jest mozliwe, że jesteś w ciąży, ale niekoniecznie. Ja "zaskoczyłam" dopiero po 3 miesiącach regularnego współżycia bez zabezpieczenia.

matkoooo, jak ja czytam takie posty to mnie od razu trafia. Diewczyno , skad my mamy niby wiedziec czy jestes w ciazy ??? Nikt tu nie jest wrozka , a poz tym robilas test ktory wyszedl negatywnie i Ty sie jeszcze pytasz czy jestes w ciazy. Wiec Ci powiem, NIE , nie jestes.