Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skromny i wesoly czlowiek

Fryzura na angielskiego chlopca

Polecane posty

myslalem zeby zapuscic wlosy i zrobic sobie fryzure na angielskego chlopca, http://www.wizaz.pl/Fryzury/Galeria-fryzur/Fryzury-meskie/Angielski-szyk szczegolnie ta fryzura sie mi podoba http://www.wizaz.pl/Fryzury/Galeria-fryzur/Fryzury-meskie/Angielski-szyk/Hermes jednak nielubie dluzszych wlosow, ( mam takze sporo siwych ), chyba zetne po bokach i z tylu na krotko a z gory dluzej i postawie na zel lub balsam

Gość poprppppp
m

Gość
ostra co Ty gadasz hehe :p autorze mój ulubiony typ faceta na fotkach !!! zajebista jest ta fryzura tzn jesli jest odp. dlugośc i styl typu koszule, ładne elganckie buty ewetualnie garnitur echh mój ulbiony - intelektualny - typ faceta ! ale ale ... nie kazdemu pasuje !

Gość woocekaczka
Mnie sie to nie podoba, jakies takie ciotowate. Mnie sie podobają faceci z którko obcietymi włosami, a już na pewno uszy maja być odslonięte. Nienawidzę tych niechlujnych strączków wiszących nad uszami

zależy dla kogo, mi się podobają tacy faceci, nie lubię krótko ostrzyżonych, ale mam wrażenie, że facet musi mieć określony tym urody, taką raczej delikatną i być szczupły, no i te koszule, facet w koszuli wygląda naprawdę męsko, dużo bardziej niż w t-shircie,

nie sluchaj sie jakis wiesniar, ktore akceptuja u facetow wlosy max do 0.5cm i najlepiej zeby byly jeszcze wyzelowane :D dluzsze wlosy u facetow sa naprawde ok, zapusc wlosy, zawsze mozesz je sciac, jak nie bedzie ci odpowiadac fryzura ;)

Sucz ja wolę jak facet wygląda jak facet, dobrze zbudowany i ubrany jak człowiek a nie jak małpa na wybiegu..no i żeby nie straszył kośćmi :P Ale z Tobą bejbe się nie kłócę ;)

Raczej jestem typem intelektualisty hihhh :-) Nosze koszule i je uwielbiam ( mam nalog ich kupowania ). Tylko nie jestem pewien czy do mojej twarzy te fryzury pasuje ( jednak swojego zdjecia umieszczac nie bede )

Gość
ale taki facet tezmoze wyglądac jak facet !!! zadbany i dobrze zbdowany !! wiem bo moj były np . wysoki taka wlasnie fryzura nie jaiś kark ale dobrze zbudwany zawsze w koszulach bądz garniaku i bardzo męski !!! bardziej niz te załosne dresy czy karki z siłki heh

Gość
taki typ kojarzy mi się męskościa w lepszym wdaniu ... ja utożsamiam ze swym byłym ale to chyba naturalne ! mozna z nim pojsc do teatru opery na wystawe malarstwa zaszeshludny zadbany wyksztalcny z charaterem i osobowością ... i takie włosy dodaja atrakcyjności ... nidy nie przejde obojętnie obok takiego typu męzczyzny ! no i autor pisze o tych koszulach hehe więc jesli lubi tosuper bo pauje mu en styl ! swoja droa ja tez mam obsesj kuowania męskich koszul ... oczywiście mojemu fetowi heh :P

Ach, szczupły, wysoki facet w takiej fryzurce... Oczywiście nie każdemu pasuje, ale jak pasuje, to magia... Rozmarzyłam się ;)

Gość
dzizys ile literówek hehe sorry ale ja za szybko chcę napisać i tak zawsze :P

Gość jhgg
jak ma się ładne włosy to dobrze się nimi pochwalić, więc mi się ta fryzura podoba ( jako kobiecie) chociaż ta grzywka mogłaby nie spadać tak na czoło tylko być bardziej z boku

wlasnie sie scialem, ale nie na angielskiego chlopca, tylko na krotko zboku i tylu i dluzej u gory czyli polski standard, ale zawsze to lepiej niz na lyso, moge sobie minimalnie postawic wloski

Gość długie z tyłu to wioska

Gość hg

Gość 0000000088888888866666666
o ja pierdole jaki pedał na tmy zdjęciu jak pedął i jedszcz eiwhca w dodatku dłuższe włosy z tyłu = wieś polska

Gość 00iojkjkj
iiiiiiii

Gość najlepsza fryzura to na zero

Gość fdfdgh

Gość xD facet 29